DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 23:14

DI - 14 maj 19 kl. 15:59

Troax vd efter rapporten: ”Det finns en oro i marknaden”Troax, som säljer områdesskydd för inomhusanvändning, backade 3,3 procent på tisdagens Stockholmsbörseefter att bolaget redovisat ett första kvartal med lägre resultat och orderingång än föregående år..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörseefter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Troaxvd efter , rapportenDet finns en , oroi , marknaden
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Konsumentverkets åtgärder mot oseriösa telefonförsäljare: "Slår mot hela näringslivet" Konsument-
rapporten 2014

STOCKHOLM. I tisdags presenterade Konsumentverket sin konsumentrapport för 2014. I den låg fokus på telefonförsäljning.

SR - 4 timmar sedan

Björn: ”Det fanns en oro – blev en enorm lättnad”

Hon har varit med vid de senaste landslagsamlingarna. Men en vadskada i mitten av april skapade oro hos Rosengård-stjärnan Nathalie Björn kring huruvida hon kanske skulle nobbas i den svenska VM-truppen.– Det är en enorm lättnad, att verkligen bara få pusta ut, säger 22-åringen till Radiosporten..

DI - 14 maj 19 kl. 12:34

Lägre orderingång och resultat för Troax – aktien rasar

Troax orderingång uppgick till 39,7 miljoner euro under det första kvartalet 2019 vilket kan jämföras med 40,3 miljoner euro under samma period i fjol. Aktien faller med drygt 6 procent efter att rapporten publicerats. .

DI - 16 aug 17 kl. 13:00

Troax ökar omsättning – tror på USA

Stålstängselbolaget Troax ser "fortsatt goda möjligheter" att stärka kundbasen på sikt för bolagets båda varumärken på den nordamerikanska marknaden..

Dagensanalys.se - 16 maj 17 kl. 15:44

ntegrerade videolösningar är svaret för tv-marknaden som söker en framgångsrik digital transformation

Automatisering och standardiserad metadata minskar kostnader och maximerar avkastning genom hela livscykeln från videoproduktion till leverans Ooyala har i samarbete med analysföretaget Futuresource Consulting publicerat en rapport som avslöjar att integrerade videolösningar är ett måste om man vill uppnå en framgångsrik digital transformation. Resultaten visar bland annat att integrerade videolösningar leder till minskade kostnader, mer effektiva processer samt skapar nya tillväxtmöjligheter för företag som jobbar med video. Rapporten identifierar de vanligaste farhågorna och utmaningarna som företag möter inför sin transformation att leverera OTT-innehåll (over-the-top) på en marknad som redan ställer stora krav.

VA - 06 apr 11 kl. 16:01

Oro gav färre introduktioner

6 april Katastrofen i Japan och den politiska oron i Nordafrika drog i slutet av första kvartalet ned aktiviteten vad gäller börsintroduktioner i världen. Det konstaterar Ernst & Young i rapporten Global IPO Update för det första kvartalet. Globalt gjordes 290 introduktioner under årets tre första månader till ett samlat värde om drygt 46 miljarder dollar vilket kapitalmässigt är nedgång med 14 procent från motsvarande period 2010.

VA - 26 apr 11 kl. 10:52

ABB: Marknaden riktar in sig på Power Products

26 april Det kommer att se fortsatt bra ut för ABB i det första kvartalet, men troligtvis med undantag för Power Products och det är på den divisionen som marknaden i huvudsak riktar sina blickar på. Det är den bild som tecknas i många av de införkommentarer som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. "Den positiva trenden inom automation ska ha fortsatt och Power Systems ska ha haft ett bra kvartal vad gäller order och med mycket högre lönsamhet än i det första kvartalet i fjol som plågades av engångsposter", skriver Nomura inför ABB-rapporten på onsdag.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ericsson sågat av marknaden

Ericsson fick se kvartalsvinsten falla jämfört med förra året, men slog ändå förväntningarna med råge. Men frågetecknen är många och aktien dök rejält när börsen öppnade. Ericsson redovisar en vinst före skatt på 3,2 miljarder kronor för tredje kvartalet 2012.

BT - 26 okt 12 kl. 09:36

Ericsson sågat av marknaden

Ericsson fick se kvartalsvinsten falla jämfört med förra året, men slog ändå förväntningarna med råge.
Men frågetecknen är många och aktien dök rejält när börsen öppnade.
Ericsson redovisar en vinst före skatt på 3,2 miljarder kronor för tredje kvartalet 2012.

E24 - 18 okt 11 kl. 05:17

Ericsson: oro kring bruttomarginal, usa infÖr 3kv -analyt(oms)

Pressen på Ericssons bruttomarginal och avmattningen på den viktiga nordamerikanska marknaden är två huvudteman i rapporten för det tredje kvartalet. Flera analytiker är oroliga för att snittestimatet i marknaden för bruttomarginalen ligger för högt..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Högern i Europa tappar – men blir störst

Den samlade Europahögern tappar rejält, men lär ändå bli största enskilda partigrupp i EU-valet. Nu väntar ovissa förhandlingar om politik och toppjobb, med de starkt växande gröna som "kungamakare" i Bryssel..

DI - 4 minuter sedan

Ökad splittring i EU-parlamentet

De två största blocken i EU-parlamentet, konservativa EPP och socialdemokratiska S&D, har som väntat backat i EU-valen. Men deras röster har snarare gått mot mitten än till högerextrema partier..

DI - 10 minuter sedan

L precis över spärren – M näst största parti

Liberalerna klarar sig kvar i parlamentet och får 4,1 procent enligt den preliminära rösträkningen..

DI - 15 minuter sedan

MP optimistiska trots svag prognos

De gröna går starkt framåt i Europa ändå är resultatet för Miljöpartiet svagare och de ser ut att tappa två mandat i EU. ”Var tionde svensk vill ha mer progressiv klimatpolitik”, säger Alice Bah Kuhnke till Dagens Industri om resultatet..

DI - 30 minuter sedan

De gröna visar musklerna i Finland

Miljöpartiet De gröna är det finländska EU-valets raket. Partiet ökade kraftigt och lär knipa två av Finlands 13 mandat i Bryssel. Även högerpopulistiska Sannfinländarna går framåt något men störst parti blir konservativa Samlingspartiet..

DI - 30 minuter sedan

Forssmed: ”En väldigt konstig valrörelse för oss”

Efter att SVT:s preliminära siffror presenterats ser KD ut att ha nåt sitt mål på två mandat. Trots möjlig framgång kan resultatet ha påverkats av sista veckans svarta KD-rubriker. ”Det tjänar ingenting till att spekulera om det”, säger partiets ekonomiskpolitiske talesperson Jakob Forssmed till Di.

DI - 30 minuter sedan

Fi ser ut att förlora sitt mandat: ”Vi förlorar inte vår kraft”

Feministiskt initiativ skrällde i förra EU-valet och partiets representant Soraya Post kunde ta plats i Bryssel. Fem år senare har partiet gått kräftgång i opinionen och ser nu ut att förlora sitt enda mandat..

DI - 45 minuter sedan

Karlsson (SD): ”Glädjande att väljarna ser till sakfrågor i stället för skandaler”

Sverigedemokraternas gruppledare Mattias Karlsson var nöjd efter att den första vallokalsundersökningen hade presenterats. ”Jag trodde att vi skulle ligga runt 13–14 procent”, säger han efter att ha anlänt till partiets valvaka..

DI - 1 timme sedan

Tomas Tobé om Valu: ”Ett enormt revanschval för Moderaterna”

Moderaterna ser ut att göra ett historiskt starkt val enligt SVT:s vallokalundersökning. .

DI - 1 timme sedan

V står still – skyller på granskning: ”Inte bara orättvist utan helt felaktigt”

Vänsterpartiet ser ut att landa på samma valresultat som förra EU-valet. Partisekreterare Aron Etzler menar att man kunde ha växt – om inte toppnamnet Malin Björks traktamenten hade granskats. ”Det känns inte bara orättvist utan helt felaktigt”, säger Aron Etzler..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.