DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 01:14

DI - 14 maj 19 kl. 15:18

Opec spår högre global efterfrågan på olja under 2019Opec väntar sig att den globala efterfrågan på olja kommer att vara 99,94 miljoner fat per dag under 2019. Tidigare bedömning var på 99,91 miljoner fat per dag..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Opec, spår, högre, global, efterfrågan, oljaunder , 2019
Affärsvärlden - 10 feb 16 kl. 13:12

Opec tror på högre efterfrågan

Oljekartellen Opec uppger att efterfrågan på Opecs olja förväntas komma att förbättras under det andra halvåret i år..

BT - 27 nov 14 kl. 16:35

Opec låter oljepriset falla

Oljekartellen Opec kommer inte att minska sin produktion av olja för att trycka upp det snabbt fallande oljepriset. Det låga oljepriset blir ett vapen för Opec riktat mot den växande produktionen av amerikansk skifferolja.Oljekartellen Opec har beslutat att inte ändra produktionskvoterna, uppgav Saudiarabiens oljeminister Ali al-Naimi, enligt Reuters, efter det att Opecmötet avslutats i Wien.

BT - 27 nov 14 kl. 16:03

Opec behåller produktion intakt

Oljekartellen Opec har beslutat att inte ändra produktionskvoterna, uppger Saudiarabiens oljeminister efter dagens möte enligt Reuters. Oljerelaterade aktier sjönk ytterligare på Europabörserna som en direkt effekt av beskedet. Oljepriset hade redan innan under dagen fallit under 76 dollar fatet, det lägsta priset sedan september 2010.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Judar, kommunister, feminister, CIA, Opec, Bilderberggruppen, Google, WWF, m.fl. bakom konspirationen Earth Hour

Earth Hour är en global manifestation som uppmanar i första hand hushåll att släcka belysningen en timme om året. Detta sker sista lördagen i mars.  Nu framkommer det bevis på att Earth Hour är en konspiration.

DI - 14 maj 18 kl. 12:46

Opec höjer prognosen för global efterfrågan

Opec drar upp bedömningen av den globala efterfrågan i år. Det framgår av månadsrapporten för maj, jämfört med föregående månadsrapport. Opec förväntar sig nu att det globala oljebehovet år 2018 ska vara 98,85 miljoner fat per dag, mot den tidigare uppskattningen av 98,70 miljoner fat per dag..

E24 - 10 feb 11 kl. 12:50

Opec höjer global prognos

Opec höjer sin prognos om den globala efterfrågan på olja till en ökning om 1,40 miljoner fat per dag under 2011 (+1,23 i januariprognosen), jämfört med 2010..

E24 - 11 mar 11 kl. 12:48

Opec höjer global oljeprognos

Opec höjer sin prognos om den globala efterfrågan på olja till en ökning om 1,44 miljoner fat per dag under 2011 (+1,40 i februariprognosen), jämfört med 2010..

DI - 10 sep 13 kl. 13:32

Opec höjer prognos för global efterfrågan

Opec höjer sin prognos för den globala efterfrågan på olja 2013 något, likaså prognosen över det globala utbudet..

DI - 03 dec 16 kl. 09:46

Källor: Opec kallar till nytt möte

Medlemsländerna i oljekartellen Opec kommer träffa oljeproducerande länder som står utanför organisationen för att diskutera en global minskning av oljeproduktionen i Wien den 10 december, uppger två källor för Reuters..

DI - 05 dec 18 kl. 16:38

Donald Trump till Opec: Världen behöver inte högre oljepriser

Inför torsdagens Opec-möte i Wien skickar Donald Trump en hälsning via Twitter: "Världen vill inte ha, eller behöver, högre oljepriser"..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Kontantuttag kan avgiftsbeläggas i framtiden

Bankomat AB som hanterar merparten av Sveriges uttagsautomater varnar för att uttagen kan komma att avgiftsbeläggas om inte staten tar över ansvaret för kontanthanteringen, skriver Dagens Nyheter..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: May meddelar avgångsdatum på fredag

Theresa May kommer på fredagen att meddela när hon kommer att avgå. Det rapporterar Financial Times..

DI - 2 timmar sedan

Assange åtalas i USA för spioneri

Wikileaksgrundaren Julian Assange åtalas på 17 punkter för spioneri, för hans roll i att hemligstämplade militära och diplomatiska amerikanska handlingar publicerats, meddelar USA:s justitiedepartement..

DI - 2 timmar sedan

Hewlett-Packards resultat över förväntan men intäkterna lägre

Hewlett-Packard redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:42 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 2 timmar sedan

Smällare kastades mot Åkessons bil

En smällare kastade mot Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons bil när han besökte Mariestad på torsdagseftermiddagen..

DI - 2 timmar sedan

H&M håller analytikerträff i London: ”Vill ge mer förståelse”

Modejätten H&M arrangerar ett större analytikermöte på fredagen.  ”Vi vill ge analytikerna mer förståelse för vårt omställningsarbete, framför allt inom H&M-märket”, uppger ir-chef Nils Vinge..

DI - 2 timmar sedan

Ny toppchef på H&M-rivalen Inditex

Inditex operative chef Carlos Crespo befordras till vd för Zara-ägaren. Carlos Crepso tar därmed över en del av de uppgifter som nu ligger på den operative styrelseordföranden Pablo Isla..

DI - 3 timmar sedan

Wall Street repar sig något men fortfarande röda siffror

Wall Street repar sig med en halvtimme kvar till stängning men S&P 500 handlas fortsatt ned 1,2 procent. Energisektorn tynger tydligt sedan oljepriset fortsatt falla under torsdagskvällen..

DI - 3 timmar sedan

Vallokalsundersökning: Skräll för nederländska S i EU-valet

De nederländska socialdemokraterna tycks ha skrällt i dagens EU-val och blir största parti, rapporterar tv-bolaget NOS..

DI - 3 timmar sedan

SEB hittar aktiefynd i skogen: 35 procents uppsida

Skog och papper har oförtjänt halkat efter på börsen, anser SEB:s aktieexperter som har vittring på fyndlägen. Här är skogaktierna med störst uppsida, enligt bankens analys..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.