DI > Ekonomi

Monday, 27 May, 07:05

DI - 14 maj 19 kl. 14:58

Amerikansk detaljhandel stiger på årsbasisDen amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,4 procent vecka 19, som avslutades den 11 maj, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amerikansk, detaljhandel, stiger, årsbasis
DI - 20 feb 19 kl. 14:57

Amerikansk detaljhandel stiger på årsbasis

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,4 procent vecka 7, som avslutades den 16 februari, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 26 feb 19 kl. 15:01

Amerikansk detaljhandel stiger på årsbasis

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,2 procent vecka 8, som avslutades den 23 februari, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 09 apr 19 kl. 14:58

Amerikansk detaljhandel stiger 4,8 procent på årsbasis

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 4,8 procent vecka 14, som avslutades den 6 april, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 07 maj 19 kl. 15:02

Amerikansk detaljhandel stiger på årsbasis

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,9 procent vecka 18, som avslutades den 5 maj, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

DI - 10 okt 17 kl. 15:11

Amerikansk detaljhandel stiger

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 3,2 procent vecka 40, som avslutades den 7 oktober, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare..

Affärsvärlden - 26 feb 14 kl. 09:49

Svensk detaljhandel stiger mindre än väntat

Den svenska totala detaljhandeln steg med 2,3 procent på årsbasis under januari i fasta kalenderkorrigerade priser..

Affärsvärlden - 26 feb 16 kl. 09:44

Svensk detaljhandel stiger

Den svenska detaljhandeln steg med 4,0 procent på årsbasis i januari i fasta kalenderkorrigerade priser, enligt statistik från SCB och HUI Research..

TA - 15 maj 14 kl. 14:37

Amerikansk inflation stiger


Konsumentpriserna i USA steg med 0,3 procent i april jämfört med mars, vilket var i linje med ekonomernas förväntningar. I mars steg priserna med 0,2 procent, enligt siffror från arbetsmarknadsdepartementet.Inflationstakten, prisförändringarna på årsbasis, ligger därmed på 2,0 procent, den högsta siffran sedan förra sommaren..

Kristianstadsbladet - 15 maj 14 kl. 14:37

Amerikansk inflation stiger


Konsumentpriserna i USA steg med 0,3 procent i april jämfört med mars, vilket var i linje med ekonomernas förväntningar. I mars steg priserna med 0,2 procent, enligt siffror från arbetsmarknadsdepartementet.Inflationstakten, prisförändringarna på årsbasis, ligger därmed på 2,0 procent, den högsta siffran sedan förra sommaren..

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 14 kl. 14:40

Amerikansk inflation stiger

Konsumentpriserna i USA steg med 0,3 procent i april jämfört med mars, vilket var i linje med ekonomernas förväntningar. I mars steg priserna med 0,2 procent, enligt siffror från arbetsmarknadsdepartementet. Inflationstakten, prisförändringarna på årsbasis, ligger därmed på 2,0 procent, den högsta siffran sedan förra sommaren..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

EQT lägger indikativt bud på australiensiskt telekombolag

Det australiensiska telekombolaget Vocus meddelade på måndagen att bolaget mottagit ett indikativt icke bindande bud från det svenska riskkapitalbolaget EQT:s infrastrukturfond. Det framgår av ett pressmeddelande.  .

DI - 30 minuter sedan

Morgonkoll: Blandat på Asienbörserna – Fast Retailing stiger

Handelsveckan fick en lugn start på de asiatiska aktiemarknaderna som bjöd på små rörelser under måndagsmorgonen. London- och USA-börserna håller helgstängt under måndagen. .

DI - 1 timme sedan

Vårdmomsen hotar svensk sjukvård

DEBATT. Den 1 juli införs moms på läkare och sjuksköterskor som arbetar som konsulter i privata vårdföretag. Ändringen saknar politiskt stöd och slår ensidigt mot privata aktörer och drabbar i slutändan patienterna, skriver cheferna för Capio, Aleris och Praktikertjänst..

DI - 1 timme sedan

Därför frodas kreativiteten i Kina – trots brutaliteten

Nästa vecka har det gått 30 år sedan massakern på Himmelska fridens torg i Peking. Kina är lika brutalt i dag, men det hindrar inte innovation från att frodas i landet. .

DI - 1 timme sedan

Labour-toppen: Vi kommer blockera avtalslös brexit

Labour kommer försöka hindra Theresa Mays efterträdare från att lämna EU utan avtal..

DI - 1 timme sedan

Lägre vinster för kinesiska industriföretag

Vinsterna i kinesiska industriföretag sjönk 3,4 procent under januari-april, jämfört med samma månader föregående år. .

DI - 1 timme sedan

Trump: Räknar med att handelsgap mot Japan fixas snabbt

Inför måndagens möte med japanske premiärminister Shinzo Abe sade Donald Trump att han förväntar sig besked på handelsområdet i augusti.  Det rapporterar Reuters. .

DI - 1 timme sedan

Kina varnar spekulanter i yuanförsvagning: ”Stora förluster”

De som spekulerar i en yuanförsvagning kommer att möta stora förluster..

DI - 1 timme sedan

Expert: Huaweibråket riskerar få katastrofala följder

Att stänga ute kinesiska Huawei skulle innebära en härdsmälta för världens teknikindustri, likt finanskrisen 2008, bedömer telekomexperten Bengt Nordström. ”Ingenting är mer globalt och integrerat än telekomindustrin.”.

DI - 2 timmar sedan

Detta händer måndagen 27 maj

Både USA och Storbritannien håller helgstängt på måndagen. I övrigt är det en tunn agenda med rapporter från en handfull First North- och Spotlight-listade bolag samt statistik över de kinesiska industriföretagens vinster..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.