DI > Ekonomi

Saturday, 25 May, 00:53

DI - 14 maj 19 kl. 13:47

ICA: Vi skyfflar inte över hållbarhetsansvaret på kundernaSLUTREPLIK. ICA vill inspirera våra kunder till att själva ta ansvar för en mer klimatsmart och hållbar livsstil. Vi vill därför bemöta den kritik som riktas mot oss från Pär Bergkvist, initiativtagare till White Guide Green (Di Debatt 9/5). .
Läs mer på DI
Läs mer om:
ICA, Slutreplik, Pär Bergkvist, White Guide Green, Debatt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ICAVi , skyfflarinte över , hållbarhetsansvaret, kunderna
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är Ica:s varning till kunderna – så undviker du bedragarna

Någon eller några skickar ut sms, mejl eller ringer i Ica.s namn och försöker lura folk att de har vunnit pengar. Något som inte är sant – och som företaget nu berättar om på Facebook.

IDG - 26 jan 12 kl. 11:38

It-strul på Ica-banken - då såg kunderna andras saldon


Natten till tisdag fick inloggade kunder på Ica-banken se andras kontoinformation på grund av ett tekniskt fel..

Dagens Media - 31 jan 14 kl. 08:54

Ica vill följa kunderna – steg för steg

Med ny teknik kan Ica följa sina kunders rörelser i butiken. Därmed ska matjätten kunna skicka riktad reklam om olika produkter direkt till kundernas mobil..

Nerikes Allehanda - 04 apr 17 kl. 15:29

Ica Maxi ska skjutsa kunderna i limousin: "Vi vill göra det roligt att handla"

Limousin och personal shopper. Ica Maxi Universitetet vill göra det roligare att handla mat..

NT - 19 maj 12 kl. 11:07

Ica-butiker slåss om kunderna på nätet

Sedan en tid tillbaka finns två matbutiker i Norrköping som erbjuder handel på nätet. NT har jämfört affärernas utbud, priser och hur lätta sidorna är att använda..

Dagens PS - 21 feb 19 kl. 07:32

ICA grönast: ”Kunderna har utsett oss”

ICA tar för första gången hem priset Sveriges grönaste varumärke i strategikonsultföretaget Differs årliga undersökning. ”Vi är stolta över vinsten”, säger Kerstin Lindvall, ICA Gruppens direktör för corporate responsibility. För elfte året i rad har svenskarna röstat fram Sveriges grönaste varumärke och ICA koras till vinnare i den första kategorin, där samtliga respondenter bedömer grönheten hos 100 varumärken.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ica-butiken uppmanade kunder till att ligga: "Kondomer är bra"

HALMSTAD. Ica Maxi i Halmstad värnar om sina kunders kärleksliv. Inför helgen uppmanade de kunderna till att rulla runt i sänghalmen.

Kristianstadsbladet - 25 maj 11 kl. 14:21

Ica-Hasse "Nära" att vinna klassen

Foto: Tommy Svensson
Hasse Börjesson i Glimåkra fick ge sig mot Stockholmsbutik.
I hård konkurrens med totalt 730 svenska Ica Nära-butiker lyckades Glimåkra vara en av de tre nominerade. Ola Fernvall, informatör på Ica, förklarar hur Börjesson kunde vara nominerad och tävla om priset "Guldkompassen": ?

Supermiljöbloggen - 05 feb 18 kl. 16:16

Ica och Coop får kritik för flygreklam

Svenska livsmedelskedjor är måna om att kommunicera ut sitt hållbarhetsarbete. Samtidigt uppmuntras kunderna att handla både kött och flyg.  I sina medlemstidningar skriver Ica och Coop om hållbara matval, vegetarisk matlagning och allmänna klimattips.

Kristianstadsbladet - 09 aug 11 kl. 06:30

Ica-Hasse går i pension

Arkivfoto: Tommy Svensson
Efter 30 år och 11 månader lämnar Eva och Hasse Börjesson ICA-butiken i Glimåkra. ? Vi ska bli så kallade pensionärer, säger Hasse.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

En riktigt såsig sparrisfrossa

Visbys bästa restaurang ligger inte i Visby. Den unika gårdskrogen bjuder på sparrisfrossa mitt i spenaten – men det går så långsamt att tålamodet tryter..

DI - 2 timmar sedan

Gubbarna dominerar: PG Gyllenhammar är den typiske chefen

PG Gyllenhammar är den svenska sinnesbilden av en chef, visar en ny undersökning. Samtidigt är bara en person på topp tio kvinna – tidigare Swedbank-bossen Birgitte Bonnesen. ”Bilden av en chef måste bli mycket bredare”, säger Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller..

DI - 2 timmar sedan

Amerikanska soldater till Mellanöstern

USA skickar 1.500 soldater till Mellanöstern, meddelar president Donald Trump. Styrkorna syftar till att skydda amerikanska intressen efter påstådda hot från iranskt håll..

DI - 2 timmar sedan

Medieprofiler släpper bok om nyttan med rörelse

Sedan tio år tillbaka samlas ett namnkunnigt mediegäng på Slussen i Stockholm för att gå en promenad tillsammans varje måndagsmorgon.  Nu har de samlat sina erfarenheter i boken ”Promenera mera”. ”Vi hoppas kunna inspirera fler att göra samma sak”, säger Jan Mosander, en av bokens medförfattare..

DI - 2 timmar sedan

Mindre återhämtning på Wall Street – samtliga index på minus för veckan

Wall Street bjuder på en mindre återhämtning på fredagen med S&P 500 upp 0,2 procent kort innan stängning..

DI - 3 timmar sedan

Boris Johnson öppnar för avtalslös brexit

Den tidigare utrikesministern Boris Johnson är beredd att leda Storbritannien ut ur EU utan ett avtal om han blir premiärminister. Det uppgav han under ett tal i Schweiz på fredagen enligt flera internationella medier..

DI - 3 timmar sedan

Toppkandidater grälade om klimatpolitik – ”Bah Kuhnke står och killgissar”

Toppkandidaterna i EU-valet var i SVT:s slutdebatt oense om hur de globala klimatmålen ska nås. Kärnkraft, EU-koldioxidskatt och unionens klimatmål splittrar..

DI - 3 timmar sedan

E-hälsobolag tecknar avtal med universitetssjukhus

E-hälsovårdsbolaget Kontigo Care har tecknat ett avtal med "ett av de tre största" universitetssjukhusen i Sverige. Avtalet innebär att produkten Previct kommer introduceras för digital beroendevård. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 3 timmar sedan

Ekovin med bekämpningsmedel stoppas

Systembolaget säljstoppar vinerna Terra Organic och Terra Organic Reserve..

DI - 3 timmar sedan

Vad håller vi på med egentligen?

”The best minds of my generation are thinking about how to make people click ads”. Facebooks dåvarande analyschef Jeffrey Hammerbacher satte i en intervju 2011 fingret på den smärtande punkten för den exploderande techsektorn. Vad håller vi på med egentligen?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.