Realtid > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 23:22

Realtid - 14 maj 19 kl. 13:07

“Vi värderar det personliga mötet högt” Revisionsbranschen är den bransch som toppar kundnöjdheten i Svenskt Kvalitetsindex branschundersökning. För tionde gången slår BDO sina konkurrenter. “Kundupplevelsen skapas i varje leverans och möte med kunden” säger Malin Nilsson, vd för BDO. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Svenskt Kvalitetsindex, BDO, Malin Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi värderardet , personliga, mötet, högt
SVT Debatt - 20 sep 18 kl. 07:00

Ann Heberlein om den missade riksdagsplatsen: ”Ingenting slår det personliga mötet”

”Varför nådde jag inte ända fram? En väsentlig del i politiken är tillit – och tillit tar tid att bygga upp. Jag är ny i politiken.

Uppsalanyheter.se - 18 mar 14 kl. 04:37

Rekryteringsmässan: Med fokus på det personliga mötet

Idag tisdag genomför Arbetsförmedlingen rekryteringsmässa i Uppsala, 26 rekryterande företag och 16 utbildningssamordnare kommer att finnas på plats.Idag tisdag genomför Arbetsförmedlingen rekryteringsmässa i Uppsala, 26 rekryterande företag och 16 utbildningssamordnare kommer att finnas på plats.   Rekryteringsmässan är ett samarbete mellan Uppsala kommun och Arbetsförmedlingen, man kan träffa rekryterande företag, utbildningssamordnare samt deltaga i seminarier.

GöteborgsPosten - 13 dec 13 kl. 18:20

Magi uppstår i det personliga mötet

Mötet mellan den muntliga berättaren och lyssnaren har en kroppslighet och en ljudbild som skriften inte kan levandegöra, skriver Dilsa Demirbag-Sten..

Dagens Medicin - 05 jul 18 kl. 07:00

”Vi vill återupprätta det personliga mötet”

All organisation och styrning inom sjukvården bör syfta till att ge patient-läkarmötet så goda förutsättningar som möjligt, skriver Läkaresällskapets ordförande Britt Skogseid..

Sydöstran - 05 apr 19 kl. 06:00

Resebyrån tror på det personliga mötet

En ökad konkurrens på nätet och kunder som blivit mer flexibla. Trots det ser Therese Persson, VD på Sölvesborgs Resebyrå, ljust på framtiden. – Det finns potential i resebranschen fortfarande, säger hon.

Realtid - 05 dec 16 kl. 00:00

Mötet mellan människor är viktigt

Min övertygelse är att mötet mellan människor har en stor värdeskapande kraft. Att möta andra och dela erfarenheter, diskutera utmaningar och eget ledarskap är viktigt. Den digitaliserade världen kan aldrig ersätta eller överträffa kraften i det personliga mötet.

BT - 28 nov 16 kl. 15:33

Föredrar det personliga mötet framför outlet på nätet

Ingen ekonomisk vinst – men en chans att bli av med överskott och träffa kunder – så ser företaget Oscar of Sweden på fenomenet outlet..

GöteborgsPosten - 20 jan 14 kl. 11:27

Schyman tror på personliga mötet

Gudrun Schymans kalender är fulltecknad fram till i sommar. Med sikte på riksdagen reser hon land och rike runt. I folks vardagsrum håller hon home parties och pratar om könsmaktsordning..

Dagens Media - 30 jun 14 kl. 09:01

KD:s kommunikationschef: ”Det personliga mötet är viktigast för oss”

Måndagen är Kristdemokraternas dag i Almedalen. Dagens Media har frågat Mia Widell, partiets verksamhets- och kommunikationschef, hur de ska vinna valet..

BT - 11 sep 17 kl. 09:22

Stöttar butikerna: ”Det personliga mötet går inte att ersätta”

Köpmannaföreningen Svenljunga köping arbetar för att Svenljunga ska ha ett levande centrum. Centrumutvecklare Charlotta Juntorp ser positivt på framtiden..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

Därför tvekar marknaden om budet på Oriflame

Familjen af Jochnicks slutgiltiga bud för att köpa ut Oriflame från börsen ligger på 227 kronor per aktie.Realtids krönikör Claes Folkmar tycker att det verkar som om marknaden tycker att budet är för lågt och opportunt..

Realtid - 7 timmar sedan

”Det har varit en bra investering för oss”

Per Colleen, chef för aktieförvaltningen på fjärde AP-fonden, är inte förvånad över familjen af Jochnicks beslut att köpa ut Oriflame från börsen. AP-fonden ska nu analysera budet..

Realtid - 7 timmar sedan

Baker McKenzie biträder vid investering i fintech-bolag

Baker McKenzie är legal rådgivare när investmentbolaget Zenith investerar i fintech-bolag.

Realtid - 7 timmar sedan

IG Group spår 17 procent lägre tradingintäkter i år

Finansföretaget IG Group räknar med att tradingintäkterna för helåret 2019 kommer att minska med 17 procent till omkring 475 miljoner pund, motsvarande 5,8 miljarder kronor, skriver Nyhetsbyrån Direkt på onsdagen. .

Realtid - 8 timmar sedan

Nordnet: Nu är toppen på investeringspuckeln passerad

Nordnet, som 2017 köptes ut från börsen av Öhman och Nordic Capital, har fullt fokus på sin nya webbtjänst som ska börja lanseras före sommaren. Banken räknar nu med en lägre kostnadsnivå efter förra årets uppgång i investeringar..

Realtid - 9 timmar sedan

Danske Bank vill utbilda all svensk personal inom AI i år

Danske Bank har ambitionen att alla medarbetare i Sverige ska utbildas i artificiell intelligens (AI) i år med en omfattning på mellan 15 till 30 timmar per person, säger Anna Sundblad, presschef för bankens svenska verksamhet, till Realtid.  .

Realtid - 11 timmar sedan

EU:s revisionspaket sätter käppar i hjulet för the Big Four

Beskedet att den amerikanska investmentbanken Goldman Sachs väljer revisionsbyrån Mazars efter nästan ett århundrades samarbete med PWC har slagit ned som en bomb i revisionsvärlden. “Vi är stolta” säger Marianne Sandén-Ljungberg, vd för Mazars i Sverige, till Realtid. .

Realtid - 12 timmar sedan

Ny CFO på Coor 

Klas Elmberg tillträder som CFO och IR-direktör i Coor och efterträder Olof Stålnacke som valt att lämna bolaget..

Realtid - 12 timmar sedan

"Sannolikheten för bud ökar om det finns en pressad kurs"

Carl-Fredrik Lorenius, förvaltare till två av Roburs fonder som äger aktier i Oriflame, ska nu tillsammans med sina kollegor analysera budet från familjen af Jochnick..

Realtid - 12 timmar sedan

Amgen lägger jättebud på Nuevolution

Amgen lägger ett bud på noterade bioteknikbolaget Nuevolution. Priset på 32,50 kronor innebär en premie på 169 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.