DI > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 15:24

DI - 14 maj 19 kl. 12:49

”Vi ger inte upp” – L vill tvinga regeringen att stoppa stängningen av RinghalsLiberalerna ger inte upp striden om kärnkraften. I ett nytt förslag till näringsutskottet hoppas partiet få med sig Moderaterna och Kristdemokraterna om att tvinga regeringen att vidta åtgärder för att stoppa avvecklingen av Ringhals 1 och 2..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ringhals, Moderaterna, Kristdemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi ger inte upp L vill tvinga, regeringen, att stoppa stängningen av Ringhals
SVT - 07 dec 18 kl. 01:00

Ebba Busch Thor: Stoppa nedstängningen av Ringhals

Vänsterpartiets motstånd mot kärnkraften är inte vetenskapligt, menade Ebba Busch Thor. Kristdemokraterna har trovärdighetsproblem, replikerade Jonas Sjöstedt. Tonen var hård i Aktuellts debatt om kärnkraftens roll när det gäller att nå klimatmålen, där Ebba Busch Thor propagerade mot Vattenfalls kommande nedstängning av Ringhals..

E24 - 22 maj 15 kl. 11:31

Energijätte kan stoppaför stängningen av Ringhals

Eon togs på sängen av Vattenfalls besked om att de vill stänga Ringhals 1 och 2 . Nu har Eon, som är minoritetsägare i reaktorerna och har makten att stoppa en förtida stängning, beslutat att göra en egen analys av planerna. ”Vi vill inte ha en konflikt om detta men behöver mer tid”, säger Eons kommunikationschef Roger Strandahl till SvD Näringsliv..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Teslaaktien handlas ner – Citi förutspår 36 dollar i värstascenario

Citis analytiker har sänkt sitt lägstascenario för Teslas aktie till 36 dollar för att återspegla risken om det värsta inträffar för elbilstillverkaren: att skuldsättningen inte möts av förväntad efterfrågan och sätter bolaget och aktien i en ond cirkel..

DI - 15 minuter sedan

Terminshandeln pekar på negativ öppning i New York

USA-börserna väntas öppna nedåt i onsdagens handel i väntan på Federal Reserves protokoll i kväll och med handelskonflikten mellan USA och Kina i fortsatt fokus..

DI - 15 minuter sedan

Fastpartner, ny kund hos ChromoGenics via en order på 160.000 kr

ChromoGenics har fått två ordrar till ett värde av 160.000 kr från fastighetsbolaget Fastpartner. Beställningen gäller uppgradering av fönster för Tensta Centrum..

DI - 30 minuter sedan

Karolinska Development rusar på börsen

Life science-investmentbolaget Karolinska Development som tidigare har rapporterat finansieringssvårigheter rusade med över 50 procent på Stockholmsbörsen på onsdagen..

DI - 30 minuter sedan

Volvo siktar mot lyx och vill mätas med Audi – så upplever svenskar bilmärkena

Globalt vill Volvo sikta mot lyx och mäta sig med Audi, men i Sverige tycker kunderna att märket är mer likt Volkswagen.  Den stora undersökningen Autofocus avslöjar 31 bilmärkens själ och vilken självbild bilen ger svenska kunder.  Vissa märken har stärkt sina kort, medan andra blivit svagare..

DI - 30 minuter sedan

Bäddat för krasch: Värdering på 2.400 miljarder – men inga intäkter

Kan ett företag som saknar intäkter vara värt hela 2.400 miljarder kronor? Silicon Valleys kapprustning inom självkörande bilar har fått ny fart i år.

DI - 45 minuter sedan

IG Group spår 17 procent lägre tradingintäkter 2019

Finansföretaget IG Group räknar med att tradingintäkterna för helåret 2019 kommer att bli omkring 475 miljoner pund, motsvarande 5,8 miljarder kronor, vilket i så fall innebär en nedgång med 17 procent från fjolåret..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Konkurrensutredare vill blockera affären mellan amerikanska telejättar

Det amerikanska justitiedepartementets konkurrensutredare uppges rekommendera politikerna att blockera affären där T-Mobile köper sin mindre konkurrent Sprint, enligt källor till Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Prebona beviljas Vinnova-finansiering för att genomföra en preklinisk utvecklingsplan

Simrishamn –Prebona AB (publ) meddelar idag att bolaget har beviljats ett verifieringsanslag från Vinnova. Anslaget avser framtagandet av ett par strategiska handlingsplaner och dokument, Target Product Profile (TPP) samt en preklinisk utvecklingsplan i syfte att utforma en plan för utvecklingen av AgSol inför planerade djurstudier under hösten 2019..

DI - 1 timme sedan

Jeff Bezos: Utvecklingen inom bilindustrin är fascinerande

Amazons storägare och vd Jeff Bezos är väldigt fascinerad över den senaste tidens utveckling inom bilindustrin. Det sade han vid ett personalmöte, rapporterar CNBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.