DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 01:51

DI - 14 maj 19 kl. 12:20

EU ger grönt ljus för hårdare bankkravEU:s ministerråd gav på tisdagen det sista klartecknet för en uppdatering av EU:s bankkrislagstiftning, som inför hårdare krav. Därmed kan de nya reglerna träda i kraft från mitten av 2021..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU ger grönt, ljusför , hårdare, bankkrav
Affärsvärlden - 14 maj 19 kl. 12:49

EU ger grönt ljus för hårdare bankkrav

EU:s ministerråd gav på tisdagen det sista klartecknet för en uppdatering av EU:s bankkrislagstiftning, som inför hårdare krav..

Cornucopia - 03 aug 14 kl. 16:52

Kaplans och Musas älskade ISIS är inget annat än mördare

Det finns nu en film på ISIS massmord i Irak att beskåda på Youtube. Detta är en terroristorganisation som hyllats av Miljöpartiets gruppeldare i Riksdagen Mehmet Kaplan och Rashid Musa från Ibn Rush Studieförbund, där man förklarade att det inte skiljer sig att åka till Syrien och Irak och mörda för ISIS del mot de 10 000-talet frivilligsvenskar som slogs på Finlands sida under Vinterkriget 1939 - 1940.

Jag rekommenderar ingen att se denna film, som visar avskyvärda massmord.

Expressen - 08 feb 16 kl. 06:33

Måste bli tuffare tag mot våld mot blåljus

Det måste bli hårdare straff för den som angriper blåljuspersonal - poliser, brandmän och ambulanssjukvårdare..

SR - 14 mar 17 kl. 16:25

Ja till hårdare vapenregler i EU

EU-parlamentet gav idag grönt ljus för nya hårdare regler för skjutvapen..

Dagens PS - 23 nov 17 kl. 11:14

Krönika: Ingen ljus framtid trots diktatorns fall

Efter ett 40-årigt styre tvingas Robert Mugabe nu lämna ifrån sig makten i Zimbabwe. Det som började med frihetskamp, framtidstro och demokratiska löften slutade i fattigdom, förtryck och en raserad ekonomi. Även om militärkuppen som avsatt Mugabe gått fredligt till, och landets befolkning den senaste veckan dansat på Harares gator, ser inte mycket ut att förändras.

NSD - 17 jul 12 kl. 01:30

Sjukvårdare buskörde med ambulanser

Tre ambulanser körde med blåljus och sirener förbi en adress i Gävle - för att uppmärksamma en svensexa, skriver Arbetarbladet..

Nyheter 24 - 17 jul 12 kl. 12:26

Sjukvårdare använde ambulanser till svensexa ? kan straffas


Sjukvårdarna ville uppmärksamma en kollegas svensexa ? körde ambulanser med påslagna sirener runt hans hus. GÄVLE.

Trelleborgs Allehanda - 03 mar 13 kl. 15:10

Ljus framtid för nordiskt tv-drama


Håller den dystra skandinaviska seriemördaretrenden på att ersättas med något lättsammare tv-serier? Det tror i alla fall The Independent som i en artikel med rubriken "The sun sets on Nordic noir" spår en (humörmässigt) ljusare framtid för tv-tittarna.Efter tunga, dystra serier som "Brottet" och "Bron" kommer danska "Arven efter Veronika", i regi av Pernilla August, "1864" som utspelas under kriget mellan Danmark och Preussen och "Mördaren ljuger inte ensam", med Ola Rapace och Tuva Novotny.

YLE - 03 jul 13 kl. 07:02

Ingen ljus framtid för den svenskspråkiga hemvården

Tuija Ollila jobbar som hemvårdsledare i Helsingfors. Hon är nöjd med den svenskspråkiga hemvården men är osäker på framtiden. - Det är svårt att hitta svenskspråkig vårdpersonal.

HBL - 07 jul 13 kl. 04:00

Hemvården söker svensk personal med ljus och lykta i Helsingfors

Den nya äldreomsorgslagen garanterar vård på modersmålet. Men den svenska hemvården i Helsingfors saknar 16 personer i höst i sitt team. Socialverket tänker hitta den svenska personalen genom aktiv marknadsföring, säger Juha Jolkkonen, chef för sjukhus-, rehabiliterings-, och omsorgstjänster i Helsingfors.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Kontantuttag kan avgiftsbeläggas i framtiden

Bankomat AB som hanterar merparten av Sveriges uttagsautomater varnar för att uttagen kan komma att avgiftsbeläggas om inte staten tar över ansvaret för kontanthanteringen, skriver Dagens Nyheter..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: May meddelar avgångsdatum på fredag

Theresa May kommer på fredagen att meddela när hon kommer att avgå. Det rapporterar Financial Times..

DI - 3 timmar sedan

Assange åtalas i USA för spioneri

Wikileaksgrundaren Julian Assange åtalas på 17 punkter för spioneri, för hans roll i att hemligstämplade militära och diplomatiska amerikanska handlingar publicerats, meddelar USA:s justitiedepartement..

DI - 3 timmar sedan

Hewlett-Packards resultat över förväntan men intäkterna lägre

Hewlett-Packard redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:42 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 3 timmar sedan

Smällare kastades mot Åkessons bil

En smällare kastade mot Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons bil när han besökte Mariestad på torsdagseftermiddagen..

DI - 3 timmar sedan

H&M håller analytikerträff i London: ”Vill ge mer förståelse”

Modejätten H&M arrangerar ett större analytikermöte på fredagen.  ”Vi vill ge analytikerna mer förståelse för vårt omställningsarbete, framför allt inom H&M-märket”, uppger ir-chef Nils Vinge..

DI - 3 timmar sedan

Ny toppchef på H&M-rivalen Inditex

Inditex operative chef Carlos Crespo befordras till vd för Zara-ägaren. Carlos Crepso tar därmed över en del av de uppgifter som nu ligger på den operative styrelseordföranden Pablo Isla..

DI - 4 timmar sedan

Wall Street repar sig något men fortfarande röda siffror

Wall Street repar sig med en halvtimme kvar till stängning men S&P 500 handlas fortsatt ned 1,2 procent. Energisektorn tynger tydligt sedan oljepriset fortsatt falla under torsdagskvällen..

DI - 4 timmar sedan

Vallokalsundersökning: Skräll för nederländska S i EU-valet

De nederländska socialdemokraterna tycks ha skrällt i dagens EU-val och blir största parti, rapporterar tv-bolaget NOS..

DI - 4 timmar sedan

SEB hittar aktiefynd i skogen: 35 procents uppsida

Skog och papper har oförtjänt halkat efter på börsen, anser SEB:s aktieexperter som har vittring på fyndlägen. Här är skogaktierna med störst uppsida, enligt bankens analys..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.