Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 23 May, 03:00

Dagens Media - 14 maj 19 kl. 11:51

Stadium utökar hos MindshareEfter en pitch står det klart att Mindshare får behålla Stadium. Samtidigt utökas samarbetet..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Mindshare, Stadium

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stadium, utökar, hos, Mindshare
NT - 09 sep 16 kl. 14:26

Stadium utökar - men inte i Östergötland

Stadium öppnar exklusiva "Puls-butiker" för att inspirera fler till ett aktivt liv – men inte i Norrköping..

Dagens Media - 14 maj 19 kl. 14:50

Därför väljer Stadium Mindshare – igen

Stadium fortsätter anlita Mindshare som dessutom även ska sköta medieköpen för den finska marknaden. ”I stället för att bygga upp olika processer på olika marknader väljer vi att centralisera de två marknaderna”, säger marknadschefen Lars Rosén, till Dagens Media..

VA - 06 apr 11 kl. 13:17

Jackpot för Stadium

6 april Sportkedjan Stadium redovisar en mycket kraftigt vinstökning för det gångna räkenskapsåret och utdelningen till ägarna, familjerna Eklöf och Kamprad, femfaldigas till 150 miljoner kronor. Vinsten före skatt uppgick under räkenskapsåret, som sträckte sig till och med augusti i fjol, till 290 miljoner kronor, jämfört med 118 miljoner ett år tidigare. Omsättningen ökade med drygt åtta procent till 4 308 miljoner kronor.

DI - 15 apr 14 kl. 13:40

Stadium vinnare i sportkriget

Sportkedjan Stadium ökar både omsättning och vinst, samtidigt som flera konkurrenter dras med röda siffror. Konkurrensen har ökat, konstaterar Stadiums vd Gustaf Öhrn..

NT - 21 jun 16 kl. 15:45

Vildcamparna på "Himpan" - vakter är beredda inför Stadium sports camp och SM-veckan.

Norrköpings kommun och polisen är redo att ingripa om vildcamparna på Himmelstalundsfältet stökar till det under Stadium sports camp de närmaste veckorna..

Dalarnas tidningar - 27 nov 14 kl. 15:11

Fyndläge hos Stadium Outlet

– Jag hamnade här av en ren slump efter att jag fick syn på en annons, säger Karl-Arne Hessling från Säter som stod längst fram i kön då Stadium Outlet premiäröppnade i Borlänge på torsdagsmorgonen..

Västerbottens Folkblad - 05 sep 16 kl. 11:50

Umeåföretagarens kollektion hos sportkedja

Ett Umeåbaserat klädmärke plats i en stor sportkedja i höst. – Ett mål för längre fram, superkul att få det nu, säger Rivia Oliveira. Den 22:a september öppnar Stadium deras nya konceptbutiker, Stadium Pulse i Stockholm.

Barometern - 07 jun 18 kl. 06:00

"Tveksamt med tre Stadium-butiker i Kalmar i framtiden”

Samhällets förändring drabbar handeln hårt. Nya köpmönster och hårdnad konkurrens tvingar farm helt nya idéer hos handlarna. Sporthandelsjätten Stadium säger sig ligga i framkant – men räknar samtidigt med att stänga minst en butik i Kalmar..

Kristianstadsbladet - 23 jul 14 kl. 06:46

Har vi livskunskap på schemat ökar folkhälsan

Foto: Fredrik Sandberg / TT

I dag går en dryg miljon barn i skolan. Av dessa är det flertalet unga som inte känner till sina rättigheter eller har kunskap om barnkonventionen. Riksorganisationen Slagfärdiga är Sveriges första organisation som med egen erfarenhet av våld i nära relation som utbildar samhället.

Dagensanalys.se - 31 maj 16 kl. 10:55

Superlistan vecka 21: Banker och prisjämförelsesajter tokökar

Banker och prisjämförelsesajter ökar under vecka 21 samtidigt som några tidningssajter tappar markant. En klar uppstickare är The Piratebay som nyligen fått sin domän omhändertagen av Staten. Besök till piratsajten ökade med över 1.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 11 timmar sedan

De vann årets säljorganisation under OOH Mecca

20 mediebyråer har röstat fram JCDecaux som det utomhusbolag med bäst säljorganisation..

Dagens Media - 12 timmar sedan

SVT bemöter Jan Schermans EU-kritik

REPLIK. I en debattartikel i Dagens Media riktade Jan Scherman stark kritik mot SVT:s EU-bevakning. I en replik svarar nu SVT på kritiken..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Dagens Media släpper ny podd

Podden ”Allt om Esport” som görs av Fragbite i samarbete med Dagens Media ska få annonsörer att greppa den växande esportsmarknaden..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Hon blir ny försäljningsdirektör på Acast

Acast anställer ny försäljningsdirektör med erfarenhet från mediebyråsidan..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Drum vinner OLW och Ballerina

Omnicom-byrån Drum ska hjälpa OLW och Ballerina på sociala medier. Dessutom vinner byrån det globala uppdraget för Cederroth..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Det kan annonsörer lära av Gants filmsatsning

DAGENS MEDIA INSIKT. Två år har gått sedan Gant sjösatte konceptet ”Never stop learning” och lanserade en egen tv-serie. Den globala marknadschefen Eleonore Säll delar med sig av sina lärdomar och tips i Dagens Media Insikt..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Ny global vd på IPG-byrån Huge

IPG-byrån Huge har utsett en ny vd i form av Pete Stein..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Anitha Clemence om hatet och kärleken i sociala medier

Veckans avsnitt av ”Uppstickarna” gästas av Antiha Clemence som bland annat snackar influencer marketing och hur hon hanterar hat och hot på nätet..

Dagens Media - 19 timmar sedan

”De byråer som blundar för inhousetrenden kommer få jätteproblem”

Inhousetrenden fortsätter med oförminskad styrka. Motorn är digitaliseringen snarare än konjunkturen, menar experterna..

Dagens Media - I förrgår: 09:33

UPPDATERAD: Toppanalytiker lämnar Ica för Aller

UPPDATERAD. Aller media knyter till sig en ny analyschef från Ica. ”Det känns helt rätt, i hjärnan, hjärtat och i magen”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.