DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 21:02

DI - 14 maj 19 kl. 11:12

Gina Tricot minskar med 30 personerKlädkedjan Gina Tricot drar ned sin personalstyrka med 30 personer. Det står klart efter att man förhandlat klart med facket, rapporterar Borås Tidning enligt Market. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tricot, Gina Tricot, Borås Tidning, Market

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gina, Tricot, minskarmed 30 personer
BT - 09 jun 14 kl. 10:35

Riskkapitalist tar över Gina Tricot

Investmentbolaget Nordic Capital blir ny huvudägare av Gina Tricot. Samtidigt meddelar nuvarande ägaren och grundaren Jörgen Appelqvist att han träder tillbaka som vd – och ersätts av Lindex vd Göran Bille. Det är två stora nyheter för det kända modebolaget i Borås som nu på förmiddagen som blev offentliga via ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 13 feb 13 kl. 08:00

Gina Tricot flyttar in i nya Gallerian

Foto: Hasse Holmberg / SCANPIX
Gina Tricot kommer till Kristianstad. Klädföretaget är klart som en av butikerna i Galleria Boulevard. ?

BT - 27 aug 14 kl. 17:36

Supersiffror för Gina Tricot

Gina Tricot är på väg uppåt igen. Från sjunkande försäljning och kraftig förlust till flera månader av rekordartad försäljning och minst 75 miljoner kronor i vinst för helåret. Under sommaren har läget för Gina Tricot definitivt vänt.

BT - 26 jul 13 kl. 07:17

Minus 19 miljoner för Gina Tricot

Det kostar att växa. Förra året gick Gina Tricot back med 19 miljoner kronor. En rejäl omorganisation och en ny profil ska rusta Boråsföretaget bättre inför framtiden.

BT - 25 okt 13 kl. 10:24

Gina Tricot skrev på säkerhetsavtal

Gina Tricot går från avvaktan till offensiv när det gäller situationen för textilarbetarna i Bangladesh. Företaget ställer sig på arbetarnas sida i krav på högre minimilön. Gina har nu skrivit på det internationella avtalet om fabrikssäkerhet.

BT - 26 sep 13 kl. 18:51

Gina Tricot sparkar 50 anställda

Gina Tricot ska minska antalet anställda på huvudkontoret i Borås med 50 personer. 180 ska blir 130. En rejäl förlust väntas i år.

BT - 08 dec 12 kl. 09:19

Höga halter bly i Gina Tricot-väskor

Två av tre väskor med höga blyalter kommer från Gina Tricot. Det visar ett nytt test av handväskor i fuskläder från flera svenska butiker.
?

Kristianstadsbladet - 09 jun 14 kl. 10:29

Riskkapitalist tar över Gina Tricot


Riskkapitalbolaget Nordic Capital köper en majoritetspost i modekedjan Gina Tricot, skriver Nordic Capital i ett pressmeddelande.I samband med affären byts vd:n ut, samtidigt som Nordic Capital utlovar kapitaltillskott.Ny vd för Gina Tricot blir Göran Bille, i dag vd på Lindex.

BT - 09 jun 14 kl. 10:29

Riskkapitalist tar över Gina Tricot

Riskkapitalbolaget Nordic Capital köper en majoritetspost i modekedjan Gina Tricot, skriver Nordic Capital i ett pressmeddelande. I samband med affären byts vd:n ut, samtidigt som Nordic Capital utlovar kapitaltillskott.Ny vd för Gina Tricot blir Göran Bille, i dag vd på Lindex.

TA - 09 jun 14 kl. 10:29

Riskkapitalist tar över Gina Tricot


Riskkapitalbolaget Nordic Capital köper en majoritetspost i modekedjan Gina Tricot, skriver Nordic Capital i ett pressmeddelande.I samband med affären byts vd:n ut, samtidigt som Nordic Capital utlovar kapitaltillskott.Ny vd för Gina Tricot blir Göran Bille, i dag vd på Lindex.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Opinionssammanställning: Konservativa EPP blir största partigrupp

En sammanställning från EU-parlamentet som bygger på vallokalsundersökningar och opinionsmätningar före valet pekar på att kristdemokratiskt konservativa EPP som väntat blir största partigrupp..

DI - 30 minuter sedan

Orbáns parti mot förkrossande seger – får över hälften av rösterna

Ungerns premiärminister Viktor Orbáns parti vinner en stor seger i valet till EU-parlamentet. .

DI - 30 minuter sedan

Rekordmånga röstar i polskt EU-val

EU-valet i Polen har blivit en kraftmätning mellan det EU-kritiska regeringspartiet Lag och rättvisa, PiS, och en ny proeuropeisk grupp. Det har närapå fördubblat valdeltagandet..

DI - 45 minuter sedan

Marine Le Pen ser ut att bli störst i Frankrike

Marine Le Pens Nationell samling ser ut att bli största parti i franska EU-valet, enligt en vallokalsundersökning..

DI - 1 timme sedan

Parlamentet tappar makt – kohandel i korten

Tiden då konservativa och socialdemokrater tillsammans styrde EU är definitivt förbi.  De tvingas nu söka stöd från andra grupper. Det skapar ett mer svårstyrt – och mer flexibelt – EU.

DI - 1 timme sedan

Socialdemokratisk framgång i Finland

De finländska Socialdemokraterna fortsätter sin framgångsvåg. Partiet gick fram rejält i söndagens EU-val - men misslyckades med att bli största parti..

DI - 1 timme sedan

Rysarkväll väntar för EU-kramande Liberalerna

När Liberalerna omfamnar EU och vill ha mer, tycks svenska folket mer tveksamma till detsamma. I opinionen har partiet dallrat kring 4-procentspärren och risk finns att de förlorar sina två mandat..

DI - 1 timme sedan

Lööf: ”Jag är jättenöjd om vi ökar”

Centerpartiet överraskade i riksdagsvalet förra året. Partiet tog hem 8,61 procent av rösterna – från 6,11 procent 2014. När centerpartisterna samlas för valvaka på Brunkebergstorg i Stockholm hoppas de på en lika stor framgång i EU-valet..

DI - 1 timme sedan

Grön våg i Europa – flera partier framåt

Gröna partier ser ut att ha gjort ett bra val i Europa. Partiet har noterat stora framgångar i flera viktiga länder. Det kan göra partigruppen till en maktfaktor i det nya EU-parlamentet..

DI - 2 timmar sedan

S-seger i Nederländerna

EU-kommissionären Frans Timmermans verkar vara ett rejält vallokomotiv. Han har hjälpt det socialdemokratiska partiet i Nederländerna att närapå fördubblas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.