Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 23 May, 22:49

Cornucopia - 14 maj 19 kl. 10:59

Public Service-programledare erkänner illegal revolver hemma - grovt vapenbrottEn gäst eller programledare i det skattepengdiande Public Service radiokanal P3 och programmet Morgonpasset erkände idag i direktsändning grovt vapenbrott. Personen uppger att hon har en revolver hemma, som hon och hennes syster fått från sin mormor.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Service, Public Service, P3, Morgonpasset, P4

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Public, Service-programledare, erkänner, illegal, revolver, hemma, grovt, vapenbrott
Eurosport - 12 aug 12 kl. 13:14

Cykel - Stallchefen erkänner att han fuskade: "Så får man bort dopning"

I en artikel i New York TImes erkänner Garmins manager Jonathan Vaughters, med en bakgrund i Lance Armstrongs lag US Postal Service, att han dopade sig som aktiv..

SVT - 13 aug 12 kl. 14:56

NOTISER(1): Erkänner dopning

DOPNING Förre cyklisten Jonathan Vaughters, nu stallchef för Garmin, skriver i en krönika i New York Times att han dopade sig under sin karriär. Vaughters slutade 2003 och körde bland annat ett år för stallet US Postal Service ihop med Lance Armstrong..

Dagensanalys.se - 29 mar 18 kl. 11:13

BBC erkänner att det är tufft med Netflix som konkurrent

Det kommer att bli tufft i framtiden för BBC (British Broadcast Corporation), allt fler tv-tittare söker sig till amerikanska stremingföretag såsom Netflix och Amazon. Den brittiska motsvarigheten till SVT har nyligen släppt en rapport om hur de ska arbeta under året för att behålla tittare. Sir David Clementi, styrelseordförande för BBC berättar: ”The media industry has continued to change at a remarkable pace.

Kristianstadsbladet - 10 sep 14 kl. 16:37

SVT godkänner profilens fackreklam

Sanna Lundell är ett av höstens affischnamn i SVT. Hon medverkar också i fackförbundet Kommunals nya kampanj i valrörelsen. - Tydligen är det okej nu att ena veckan vara partisk opinionsbildare och några veckor senare vara opartisk programledare i en dokumentär, säger tidigare tv-profilen Staffan Dopping.

Trelleborgs Allehanda - 10 sep 14 kl. 16:37

SVT godkänner profilens fackreklam

Sanna Lundell är ett av höstens affischnamn i SVT. Hon medverkar också i fackförbundet Kommunals nya kampanj i valrörelsen. - Tydligen är det okej nu att ena veckan vara partisk opinionsbildare och några veckor senare vara opartisk programledare i en dokumentär, säger tidigare tv-profilen Staffan Dopping.

DI - 21 dec 18 kl. 13:39

HCL Technologies blir Microsoft Azure Expert Managed Service Provider-partner

Stockholm, 21 december 2018 – Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) meddelar idag att företaget har blivit Microsoft Azure Expert Managed Service Provider (MSP)-partner. Azure Expert MSP-programmet erkänner HCL Technologies satsningar på utbildning och teknologi, för att hjälpa Azure-kunder att nå framgång..

NSD - 05 okt 15 kl. 09:07

Vattenfall erkänner: sämre service i norr

93 procent (!.

NSD - 05 okt 15 kl. 09:07

Vattenfall erkänner: sämre service i norr

93 procent (!.

YLE - 29 apr 15 kl. 19:00

Västnyländska kommuner vill ha svensk service i magistraten

De västnyländska kommunerna har fått tillfälle att säga sin åsikt om planerna på att slå ihop magistraterna i Nyland. Både Hangö, Lojo, Raseborg, Ingå och Sjundeå kräver att svensk service finns kvar. Stadsstyrelsen i Raseborg har ingenting att anmärka på själva sammanslagningen i sitt utlåtande till finansministeriet.

SVT Debatt - 17 jan 14 kl. 08:11

Varför utgår SVT och Fittstim ifrån en sårad vit kulturfeminist?

FEMINISM Jag är mer oroad över Public Service vändning de senaste åren än en Belinda Olssons personliga issues med feminismen. Själv har jag slutat hoppas på den vita liberalfeminismen. När den inte sparkar nedåt så osynliggör den människor som faller utanför normen, skriver frilansjournalisten Sara Abdollahi.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 5 timmar sedan

Oscar Properties betalning för Gasklockan skjuts fram till sista oktober

Den så kallade bostadsutvecklaren Oscar Properties har fått skjutit fram betalningen för marken till projektet Gasklockan i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. 591 MSEK ska nu betalas till Stockholms stad först 31:a oktober istället för som tidigare 3:e juni.
Dagschart Oscar Properties.

Cornucopia - 7 timmar sedan

Ja, tack, hellre nya fängelset här än i Svedala

I Svedala har en folkkär kändis och SD gjort gemensam sak av att protestera mot uppförandet av ett av de nödvändiga nya fängelserna i Sverige. Jag tycker vi låter Svedalaborna slippa en trygg och säker stor statlig arbetsgivare, som höjer säkerheten på orten, och istället förlägger fängelset till min egen hemby.
Smälterydanstalten.

Cornucopia - 8 timmar sedan

Rättelse: BTH Bygg AB har beviljats företagsrekonstruktion

I gårdagens inlägg stod det felaktiga uppgifter om BTH Bygg AB. Korrigering infördes redan igår, men på begäran av bolagets jurist införs här en rättelse.

BTH Bygg AB har ansökt och beviljats företagsrekonstruktion under ledning av Ackordcentralens VD och inget annat..

Cornucopia - 11 timmar sedan

Bankomatuttag kan komma avgiftsbeläggas

Bankernas kamp mot kontanterna fortsätter. Bankomats VD säger nu till SvD att om inte staten tar över kommer det införas avgifter på kontantuttag i bankomaterna. Och som bekant har bankerna allt mer slutat erbjuda kontantuttag över disk.

Cornucopia - 12 timmar sedan

Horaceindex - hur mycket imponerar du på andra män?

TRIGGERVARNING: Inlägget kan väcka anstöt, så om du tar illa vid dig av bland annat träning, iq, sex, satir, Horaceindex, män, kvinnor, Gyldene Freden eller enkäter på Internet, sluta omedelbart att läsa nu. I övrigt, ursäkt på förhand.
En ledamot i det finaste som finns i Sverige, Svenska Akademien, har i dagarna släppt en bok, som fått medial uppmärksamhet och inte helt insmickrande recensioner.

Cornucopia - 14 timmar sedan

Busslinjer i Kalmar län dras in - bränslet för dyrt

Länstrafiken i Kalmar län drar in ett stort antal busslinjer på grund av de för höga bränslepriserna. Regeringens tanke att man ska åka kollektivt genom att inte längre ha råd att köra bil, verkar alltså slå rätt hårt mot just kollektivtrafiken. Men man kan väl ta tunnelbanan i Kalmar, det fungerar ju på Södermalm?

Cornucopia - Igår: 21:23

Sommarvatten till växthuset och odlingarna

Har fått sommarvatten inkopplat till växthuset och mitt i odlingarna. Bevattning av grödorna kommer nu bli rejält mycket enklare och effektivare, och tidsvinsten kommer vara avsevärd.Kran för sommarvattnet på växthusets norrgavel.

Cornucopia - Igår: 16:26

Två stora byggkonkurser i Stockholm

Två byggbolag i Stockholm har gått i konkurs denna vecka. Utifrån antalet anställda 2017 berörs 146 plus 91 personer. Konkursen i Q-Gruppen drabbar även den så kallade bostadsutvecklaren Tobin, då bolaget byggde två av Tobins projekt som nu riskerar försenas och få fördyrningar.

Cornucopia - Igår: 11:18

EU antar regler mot självkörande bilar - få effekter på Tesla

EU har antagit de nya internationella reglerna mot självkörande bilar - UN/ECE R79, som är en ordentlig spik i kistan för alla som tror att förarlösa bilar ska finnas inom en överskådlig framtid. Konsekvenserna på Teslas autopilot är dock minimala efter tvp timmars testkörning med den nya begränsade programvaran - autopiloten har rent av blivit bättre på svenska småvägar och landsvägar. Däremot visar det på omöjligheten i förarlösa satsningar som Googles Waymo.

Cornucopia - Igår: 07:41

SBAB tar inte längre emot flytt av bolån

Detta inlägg innehåller reklam längst ner.

Statliga bolåneinstitutet SBAB tar inte längre emot flytt av bolån från andra banker. Man har helt enkelt för många ansökningar om bolån, och har därför dragit i handbromsen för de som inte ska ha ett nytt lån, utan redan har lån via en annan bank.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.