Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 23 May, 23:31

Affärsvärlden - 14 maj 19 kl. 10:55

Återhämtning på börsenStockholmsbörsen återhämtade sig något i inledningen av tisdagen likt Europabörserna. Stöd kom från att USA:s president Donald Trump sagt att förhandlingarna med Kina kan komma att sluta "mycket framgångsrikt"..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Europabörserna, USA, Donald Trump, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Återhämtning, börsen
DI - 08 jun 12 kl. 18:14

Stockholmsbörsen: Minus trots sen återhämtning

Stockholmsbörsen stängde något ned på fredagen trots en återhämtning under sen eftermiddag. Spanien var fortsatt i fokus medan tysk export var svagare än väntat..

Affärsvärlden - 04 mar 14 kl. 08:54

Stockholmsbörsen: Återhämtning väntas

Stockholmsbörsen går mot en viss återhämtning från gårdagens breda fall..

Affärsvärlden - 04 mar 15 kl. 14:56

Viss återhämtning på börsen

Kurserna på Stockholmsbörsen syns fortsatt lägre samtidigt som tendensen på de ledande börserna i Europa är oregelbunden. Indexen bottnade dock vid lunchtid och en viss återhämtning har synts nu på eftermiddagen..

Affärsvärlden - 25 aug 15 kl. 08:48

Viss återhämtning väntas på börsen

Efter en svag fredag följd av en ursvag måndag, med ett fall på hela -4,5 procent för OMXS30, väntas Stockholmsbörsen i tisdagshandeln få se viss indexåterhämtning, åtminstone initialt..

Affärsvärlden - 22 jan 16 kl. 08:25

Återhämtning väntas på börsen

I fredagsöppningen väntas Stockholmsbörsen fortsätta med rejäl indexåterhämtning av årets inledande tapp, där breda SIX Generalindex summerade -10 procent hittills i januari inför dagens handel..

Affärsvärlden - 26 jan 16 kl. 14:41

Återhämtning på börsen

Kurserna på Stockholmsbörsen handlas runt nollan tidig eftermiddag och raderar ut morgonens nedgång i takt med en återhämtning i oljepriset. Ett uttalande från oljekartellen Opec har fått investerarna på bättre humör..

Affärsvärlden - 07 jul 16 kl. 15:10

Stadig återhämtning på börsen

Stockholmsbörsen noterade fortsatt stadig indexåterhämtning när torsdagshandeln kommit in på tidig eftermiddag. Stressen i investerarsentimentet tar åtminstone tillfälligt en paus vilket kan noteras i bland annat att SIXVX, som mäter priset på att försäkra sig mot indexrörelser via OMXS30-optioner, i dag har backat nära 7 enheter till strax över 22-nivån..

DI - 06 feb 18 kl. 18:01

Stockholmsbörsen: Viss återhämtning efter illröd start

Stockholmsbörsen fortsatte ned på tisdagen under den högsta omsättningen sedan Brexit-beskedet och med de högsta volatilitetsnoteringarna sedan Lehmankraschen. Viss återhämtning skedde under dagen efter inledande kraftiga tapp, och Assa Abloy steg mot strömmen efter en stark rapport..

DI - 10 dec 18 kl. 16:51

Lägre kurser på Wall Street trots teknikåterhämtning

New York-börsen fortsatte ned i den inledande måndagshandeln med finans och energi som svaga sektorer, men på den tekniktunga Nasdaq-börsen syntes periodvis en viss återhämtning efter fredagens ras i sektorn..

GöteborgsPosten - 02 jan 19 kl. 13:00

Återhämtning på Stockholmsbörsen

Efter morgonens kraftiga nedgång sker en återhämtning på Stockholmsbörsen. Vid lunchtid är OMXS-index ned 0,4 procent..

DI - 02 jan 19 kl. 13:06

Återhämtning på Stockholmsbörsen

Efter morgonens kraftiga nedgång sker en återhämtning på Stockholmsbörsen. Vid lunchtid är OMXS-index ned 0,4 procent..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Ny ordförande för Första och Tredje AP-fonden

Förre socialdemokratiske finansministern Pär Nuder lämnade tidigare i våras sedan han nått sina maximala åtta år som ordförande. Nu har regeringen utsett Christina Lindenius som ny ordförande för Tredje AP-fonden..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

H&M:s Stefan Persson köper certifikat för 150 miljoner

H&M:s storägare och styrelseordförande Stefan Persson har på torsdagen via familjens investeringsbolag Ramsbury Invest köpt företagscertifikat i klädbolaget för knappt 150 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

DNB: Därför är det köpläge i Dometic

Dometic, som bland annat producerar kylskåp till husbilar, har en stark marknadsposition och borde kunna fortsätta att leverera högre marginaler än liknande bolag och har dessutom goda förutsättningar att växa snabbare än marknaden. Det skriver DNB Markets i en analys..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Sandviks vd Björn Rosengren köper aktier för 1,5 miljoner

Verkstadsföretaget Sandviks vd Björn Rosengren har på torsdagen köpt 10.000 aktier i verkstadsbolaget..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

"Våra kunder gillar tråkighet"

INTERVJU Att vara tråkig behöver inte vara dåligt – tvärtom är det det som ska göra Bufab bäst i branschen. "Det finns mycket affärer att ta, och det finns många tänkbara förvärvskandidater", säger Bufabs vd Jörgen Rosengren i en analysintervju med Affärsvärlden..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

"Ett nytt område som passar vårt DNA"

Sandra Malmberg, som är ansvarig för innovation och digital strategi för Semper Glutenfritt, startade förra året tävlingen Dragons Den. Den går ut på att medarbetare på Semper utvecklar olika idéer och presenterar dem för en jury, de så kallade ”drakarna”, och erbjuds verktyg, utrymme och motivation längs resan. Nu är hon nominerad till Årets Intraprenör..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Blodrött på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen är på väg mot en av årets tyngsta handelsdagar. Handelsoro och dystra industrisiffror från Tyskland sänker börsen rejält..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Förslag om skärpta åtgärder mot penningtvätt

Högre krav och tydligare regler gällande arbetet mot penningtvätt och finansiering av terrorism är förslagen i en ny lagrådsremiss..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Miljarder till Tele2 för samriskbolag

Tele2 har kommit överens med Kazakhtelecom om priset för bolagets aktieandel i samriskbolaget mellan Tele2 och Kazakhtelecom..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Loomis vd: Tyst från myndigheter angående penningtvättsanklagelser

Loomis har fortfarande inte kontaktats av polisen eller någon annan myndighet när det gäller de anklagelser om penningtvätt som en dansk journalist framförde på bolagets årsstämma för drygt två veckor sedan. Det uppger Loomis vd Patrik Andersson i ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.