DI > Ekonomi

Saturday, 25 May, 03:13

DI - 14 maj 19 kl. 10:33

Teleoperatören slaktar utdelningen med 40 procentDen brittiska teleoperatören Vodafone meddelade på tisdagen att utdelningen slaktas med 40 procent för att bland annat kompensera för högre kostnader på spektrumauktioner och minska bolagets skuldsättning. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vodafone

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teleoperatören, slaktar, utdelningenmed 40 procent
DI - 09 apr 19 kl. 09:20

Teleoperatören handelsstoppad efter miljardaffär

Den norska teleoperatören Telenor köper 54 procent av aktierna i den finländska operatören DNA. Köpeskillingen uppgår till 1,5 miljarder euro motsvarande 15,6 miljarder kronor. DNA-aktien handelsstoppades strax innan Helsingforsbörsen öppnade.

YLE - 09 apr 19 kl. 08:25

Norska telejätten Telenor köper över hälften av finska teleoperatören DNA: "Vi kan lära oss av prissättningen man har i Finland"

Det norska telekommunikationsbolaget Telenor köper 54 procent av den finska teleoperatören DNA. Affären beräknas kosta 1,5 miljarder euro. Den måste fortfarande godkännas av bolagsstämmor och myndigheter..

VBL - 20 jul 12 kl. 15:24

Det går bra för teleoperatören DNA

Teleoperatören DNA gjorde ett starkt reslutat under årets andra kvartal. En orsak är att smarttelefonerna och nätabonnemangen sålde bra..

Affärsvärlden - 13 maj 13 kl. 08:52

DI: Köp teleoperatören

Dagens Industri ser teleoperatören som ett stabilt köp, trots begränsade tillväxtutsikter..

DI - 14 nov 13 kl. 08:56

Teleoperatören visar förlust

Teleoperatören Alltele redovisar ett resultat efter skatt på 5,6 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2013 (-8,7). Resultatet per aktie uppgick till 0:21 kronor (-0:73)..

DI - 30 jan 15 kl. 07:34

Finska teleoperatören rapportmissade

Den finska teleoperatören Elisa redovisar ett ebitda-resultat på 125 miljoner euro (122) i det fjärde kvartalet 2014..

DI - 20 feb 15 kl. 11:01

Teleoperatören vill låna på 1.000 år

Den danska teleoperatören TDC föreslog i går en obligation på 750 miljoner euro, cirka 7,1 miljarder kronor, med förfall om tusen år. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 21 apr 16 kl. 13:32

Teleoperatören Verizon prickade förväntningarna

Den amerikanska teleoperatören Verizon redovisar ett resultat per aktie på 1:06 dollar för det första kvartalet 2016 . Analytikernas förväntningar var ett resultat på 1:06 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..

DI - 21 jun 16 kl. 08:34

Brasilianska teleoperatören ansöker om konkursskydd

Den brasilianska teleoperatören Oi har ansökt om konkursskydd efter att bolaget misslyckats med att nå en överenskommelse med sina kreditgivare, skriver Financial Times..

YLE - 04 okt 16 kl. 10:51

Störningar hos teleoperatören Sonera

Störningar förekommer fortfarande hos teleoperatören Sonera. Webbplatsen har legat nere, vilket innebär störningar i kundservicen. Enligt tidningen Tietoviikko är problemet större.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

En riktigt såsig sparrisfrossa

Visbys bästa restaurang ligger inte i Visby. Den unika gårdskrogen bjuder på sparrisfrossa mitt i spenaten – men det går så långsamt att tålamodet tryter..

DI - 4 timmar sedan

Gubbarna dominerar: PG Gyllenhammar är den typiske chefen

PG Gyllenhammar är den svenska sinnesbilden av en chef, visar en ny undersökning. Samtidigt är bara en person på topp tio kvinna – tidigare Swedbank-bossen Birgitte Bonnesen. ”Bilden av en chef måste bli mycket bredare”, säger Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller..

DI - 5 timmar sedan

Amerikanska soldater till Mellanöstern

USA skickar 1.500 soldater till Mellanöstern, meddelar president Donald Trump. Styrkorna syftar till att skydda amerikanska intressen efter påstådda hot från iranskt håll..

DI - 5 timmar sedan

Medieprofiler släpper bok om nyttan med rörelse

Sedan tio år tillbaka samlas ett namnkunnigt mediegäng på Slussen i Stockholm för att gå en promenad tillsammans varje måndagsmorgon.  Nu har de samlat sina erfarenheter i boken ”Promenera mera”. ”Vi hoppas kunna inspirera fler att göra samma sak”, säger Jan Mosander, en av bokens medförfattare..

DI - 5 timmar sedan

Mindre återhämtning på Wall Street – samtliga index på minus för veckan

Wall Street bjuder på en mindre återhämtning på fredagen med S&P 500 upp 0,2 procent kort innan stängning..

DI - 5 timmar sedan

Boris Johnson öppnar för avtalslös brexit

Den tidigare utrikesministern Boris Johnson är beredd att leda Storbritannien ut ur EU utan ett avtal om han blir premiärminister. Det uppgav han under ett tal i Schweiz på fredagen enligt flera internationella medier..

DI - 5 timmar sedan

Toppkandidater grälade om klimatpolitik – ”Bah Kuhnke står och killgissar”

Toppkandidaterna i EU-valet var i SVT:s slutdebatt oense om hur de globala klimatmålen ska nås. Kärnkraft, EU-koldioxidskatt och unionens klimatmål splittrar..

DI - 5 timmar sedan

E-hälsobolag tecknar avtal med universitetssjukhus

E-hälsovårdsbolaget Kontigo Care har tecknat ett avtal med "ett av de tre största" universitetssjukhusen i Sverige. Avtalet innebär att produkten Previct kommer introduceras för digital beroendevård. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 6 timmar sedan

Ekovin med bekämpningsmedel stoppas

Systembolaget säljstoppar vinerna Terra Organic och Terra Organic Reserve..

DI - 6 timmar sedan

Vad håller vi på med egentligen?

”The best minds of my generation are thinking about how to make people click ads”. Facebooks dåvarande analyschef Jeffrey Hammerbacher satte i en intervju 2011 fingret på den smärtande punkten för den exploderande techsektorn. Vad håller vi på med egentligen?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.