DI > Ekonomi

Tuesday, 21 May, 21:08

DI - 14 maj 19 kl. 09:36

Strålande tider för solenergi – de svenska bolagen som kan bli nästa börssuccéSolenergin har fått sitt globala genombrott och spås en lysande framtid och skapar stora möjligheter för entreprenörer och aktieplacerare. Den bedömningen gör en rad svenska teknikbolag både på och utanför börsen som siktar på att bli nästa stora företagssuccé..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strålande, tiderför , solenergide svenska , bolagensom kan , bli nästa börssuccé
Nya Wermlands Tidningen - 13 feb 18 kl. 16:14

"Strålande tider" lockade till allsång

Allvar och glädje blandades när gruppen ”Strålande tider” bjöd på kända och okända 60-talslåtar..

BT - 17 sep 18 kl. 16:47

Strålande tider utan strafftullar

Framtiden är så ljus för solenergi att svenska hushåll måste ha solglasögonen på när de funderar på att investera i klimatsmarta anläggningar..

Sydöstran - 04 aug 17 kl. 18:09

Strålande, härliga tider!

Skådespelaren Thor Modeén uttalade på sin tid ”Strålande tider, härliga tider!”. Det var en monolog om en person som levde på provexemplar av varor.

Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 19:44

Strålande driv på hjulen

Foto: Bosse Nilsson
Solen strålar från en klarblå sommarhimmel över invigningen av Solbilspoolen i Kristianstad och förkunnar att elbilen går strålande tider till mötes.
Bakom satsningen står C4 Energi och elbilpoolbolaget Move About. Intresset hos folk är stort enligt Gunnar Ericsson projektledare för laddstationen på C4 Energi.

PrivataAffärer - 21 jun 18 kl. 09:11

Strålande start för solcellsbolaget

Läs också: Strålande tider för nya solcellsbolaget Teckningskursen låg på 16,20 kr per aktie men några minuter efter börsöppning handlades aktien för 23,00 kr vilket motsvarar en uppgång på närmare 42 procent. Erbjudandet övertecknades cirka 400 procent och bolaget tillfördes cirka 100 miljoner kr i samband med emissionen. – Det är glädjande att så många institutioner och småsparare vill

Mobil - 20 jun 18 kl. 15:23

Försäljningen av VR-headsets rasar – men trots det väntas strålande tider

Försäljningen av VR- och AR-headsets föll under årets första kvartal med hela 30,5 procent jämfört med samma period 2017. Men trots det så tror analysfirman IDC att goda tider väntar segmentet, som man menar har mognat..

NSD - 16 jul 18 kl. 17:06

Strålande tider för skärgårdstrafiken

Skärgårdstrafiken har goda tider..

Expressen - 13 maj 14 kl. 16:11

Strålande tider – för Japans maffia

FUKUSHIMA. Cigarettröken står tjock i väntrummet. Morgontrötta skepnader trycker längs väggarna.

Blekinge Läns tidning - 22 feb 17 kl. 20:00

Strålande tider för cykelhandlarna

Cykelförsäljningen ökar stadigt i Blekinge. – Vi ökade cykelförsäljningen med 34 procent förra året, säger Markus Strömberg på Team Sportia i Ronneby..

UNT - 04 okt 16 kl. 09:05

Strålande tider för solenergi

Det finns gott om lediga tak i nybyggda Kungsängen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Börsbolagen vräker ner kallduschar över spararna

Börsbolagens jakt på pengar blir allt vildare. För börsen som marknad är det ett styrketecken. Men för aktiespararna blir det allt tätare mellan kallsuparna..

DI - 15 minuter sedan

Ny storblankare i Episurf – men smäll för blankarna i JM

En ny storblankare har klivit in i Episurf Medical för första gången sedan 2014. Även i Getinge och JM syns nya blankningspositioner – men storblankarna tar smällar i JM..

DI - 1 timme sedan

Bokningsras för charterbolagen – ”ett unikt fyndläge”

Betydligt färre har bokat sina solsemestrar i år än i fjol. Hos researrangören Tui ser man ett tapp på upp emot 15 procent. ”Det är en skakig marknad med pressade priser”, säger presschefen Adam Györki.

DI - 1 timme sedan

Här är förutsättningarna för fortsatt drift av Ringhals

DEBATT. Det finns inga reella tekniska hinder för att fortsätta driva Ringhals 1 och 2 fram till 2050-talet. Problemet är snedvridna marknadsförutsättningar som i förlängningen drabbar svensk elproduktion och klimatet, skriver kärnenergiexperten Staffan Qvist, aktuell med boken Klimatnyckeln..

DI - 1 timme sedan

Börsen civiliserar Trumps politik

LEDARE. Trump har ett starkt principiellt stöd för sin hållning mot Kina, både i EU och hos Demokraterna. Men vill han vinna valet 2020 kan han inte riskera tillväxten.

DI - 2 timmar sedan

Konflikt bäddar för ny ägarrockad i Wallenbergsfären

FAM, som ansvarar för tillgångar för 46 miljarder kronor åt Wallenbergsstiftelserna, har inte förvaltat sitt pund särskilt väl. .

DI - 2 timmar sedan

Magdalena Andersson vill se nytt EU-samarbete mot korruption

Socialdemokraterna vill tillsätta en ny arbetsgrupp som ska arbeta mot korruption i EU. Gruppen är tänkt att ligga under den Europeiska åklagarmyndigheten och fokusera på förbyggande åtgärder..

DI - 2 timmar sedan

Usel utveckling för Wallenbergs maktportfölj

Familjen Wallenbergs helägda maktbolag FAM har haft en svag avkastning i flera år och under det senaste året har alla börsnoterade innehav utvecklats betydligt sämre än börsindex.   ”Kursutvecklingen har inte riktigt blivit som vi tänkt oss”, säger FAM:s vd Lars Wedenborn om fiaskoinvesteringen i fukthanteringsbolaget Munters..

DI - 2 timmar sedan

Nokia ser fördelar i amerikanska attacker mot Huawei

På sikt kan telekomjätten Nokia kan gynnas av USA:s svartlistning av Huawei. Det uppgav vd:n Rajeev Suri under bolagets årsstämma på tisdagen enligt nyhetsbyrån Reuters..

DI - 2 timmar sedan

Styrelseledamot har sålt aktier för över 17 miljoner i Wallenstam

Anders Berntssons familj har den 21 maj sålt 175.000 aktier i Wallenstam, där Anders Berntsson sitter i styrelsen. Försäljningen genomfördes till kursen 99:33 kronor per aktie och inbringade knappt 17,4 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.