DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 09:23

DI - 14 maj 19 kl. 09:39

Analytiker: Rapportrallyt i finansbolaget är motiveratKredithanteringsbolaget Hoist resultat för det första kvartalet var starkare än förväntat och en kursuppgång är således motiverad..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hoist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Rapportrallyti , finansbolagetär , motiverat
DI - 03 maj 11 kl. 14:00

Analytiker: Bolidens ras motiverat

Den negativa kursreaktionen på Bolidens kvartalsrapport är rimlig mot bakgrund av det svaga resultatet. Det menar analytiker som Nyhetsbyrån Direkt har varit i kontakt med..

Dagens PS - 13 jul 17 kl. 07:50

Analytiker: Därför rasar börsen snart

”När räntor stiger går vi in i ett riskfyllt läge på börserna och då kommer ränta och inflation i fokus. Andra halvåret kan bli skakigt”, säger Peter Malmqvist, analytiker på finansbolaget Remium, till Svenska Dagbladet. Han ser det som troligt att börsen kan komma att rasa med omkring 20 procent, och bakgrunden är framför allt högt belånade placerare som snart börjar dra bort sina exponeringar mot aktiemarknaden, oberoende av att konjunkturen är god.

Affärsvärlden - 22 apr 16 kl. 14:24

Analytiker: Getinges kursfall motiverat

Medicinteknikbolaget Getinge tappar mark efter att bolaget släppt en svag delårsrapport för det första kvartalet..

IDG - 21 maj 18 kl. 10:57

Analytiker sågar it-jättarnas chanser att peta Spotify från musiktronen


I stället tror finansbolaget Raymond James analytiker att Spotify kommer att dubbla antalet betalande prenumeranter på bara två år..

Computer Sweden - 21 maj 18 kl. 10:57

Analytiker sågar it-jättarnas chanser att peta Spotify från musiktronen


I stället tror finansbolaget Raymond James analytiker att Spotify kommer att dubbla antalet betalande prenumeranter på bara två år..

E24 - 09 maj 11 kl. 12:11

"Motiverat ras"

Diamyd Medical rasar 80 procent på börsen efter en misslyckad fas 3-studie. Helt motiverat enligt Redeyes analytiker Klas Palin som följer bolaget. "Det är ett nedslående resultat.

DI - 08 mar 12 kl. 10:20

Analytiker: Delade meningar om Clas Ohlson

Clas Ohlson stiger rejält i den inledande handeln på torsdagen och analytikernas åsikter om hur motiverat det är går isär..

DI - 27 dec 16 kl. 09:37

Analytiker: Bioinvent ska upp 90 procent

Bioinvents avtal med Pfizer ger anledning till höjt motiverat värde..

Affärsvärlden - 01 feb 17 kl. 15:17

Finansbolaget Catellas A-aktie rusar ifrån B-aktien

Finansbolaget Catellas röststarka, men mindre likvida, A-aktie ligger i topp på onsdagens vinnarlista på Stockholmsbörsen med en uppgång på nästan 20 procent till 37 kronor..

DI - 01 jun 17 kl. 17:44

FI sätter stopp för finansbolaget Capensor Capital

Finansinspektionen tvingar Capensor Capital att genast upphöra med sin verksamhet. Finansbolaget är storägare i flera småbolag..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Aktien har mer att ge – köp nischad doldis

Doldisbanken har fått upp farten och rusat på börsen i år. Men än är det inte för sent att köpa. Aktien är ett fynd om banken når sina egna kaxiga mål.

DI - 15 minuter sedan

Konsultbolagen med högst andel kvinnor 2019

Vilka konsultbolag lyckas rekrytera flest kvinnor? För femte året i rad har Cinode gått igenom de senaste årsredovisningarna för att titta på det totala utfallet men också för att granska hur könsfördelningen i styrelserna ser ut..

DI - 30 minuter sedan

Miljontals européer är i gång och röstar

Miljontals medborgare i EU:s medlemsländer röstar i dag fram sina representanter till EU-parlamentet. Valet har beskrivits som en kamp mellan högernationalistiska partier å ena sidan och partier positivt inställa till EU å den andra..

DI - 30 minuter sedan

Papua Nya Guineas premiärminister avgår

Efter månader av politisk turbulens har premiärministern i Papua Nya Guinea, Peter O'Neill, avgått..

DI - 30 minuter sedan

Tornado i Oklahoma rev upp ett helt hotell

En våldsam tornado har svept in över staden El Reno i den amerikanska delstaten Oklahoma, rapporterar den lokala tv-stationen KFWTV-TV..

DI - 1 timme sedan

Ingen tar notan för oren rysk olja

Problemet med förorenad råolja från Ryssland är mer omfattande är tidigare känt. Lösningen dröjer för att det är oklart vem som ska ta den stadigt växande notan..

DI - 1 timme sedan

Apotekschefen om nya jobbet: Finns många utmaningar

Sara Mohammar är ny vd på Apoteksgruppen. På fritiden spelar hon fiol i band och följer sin hjälte Svampbob Fyrkant..

DI - 11 timmar sedan

Nya samtal mellan parterna i Venezuela

Representanter för regeringen och oppositionen i Venezuela ska fortsätta samtalen i Oslo i Norge nästa vecka, meddelar Norges utrikesdepartement..

DI - 12 timmar sedan

Valvaka – följ EU-valet i Di TV

På programmet står intervjuer med toppkandidater, analyser och kommentarer kring de viktigaste frågorna. Di TV följer EU-valet över mållinjen och sänder från samtliga valvakor.  Och rösträkningen kan du följa på EU-specialsidan di.

DI - 12 timmar sedan

Stora omkastningar väntar när EU-rösterna lagts

Den politiska kartan har ritats om i grunden inför söndagens EU-val och flera partier går mot stora nederlag. Mest akut är läget för Liberalerna som nu riskerar att helt åka ur parlamentet. Men även för flera andra partier väntar en rysare när mandaten ska fördelas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.