Realtid > Ekonomi

Sunday, 26 May, 21:07

Realtid - 14 maj 19 kl. 09:10

DNB ser sin chans i NordenDen norska storbanken DNB ser möjligheten att ta positioner i Sverige och övriga Norden. "Två av våra konkurrenter har ingen vd och en har ingen styrelseordförande – det går inte att driva en bank då", säger Nordeuropachefen Elisabeth Beskow till Dagens Industri..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DNB, Norden, Sverige, Nordeuropachefen Elisabeth Beskow, Dagens Industri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DNB, sersin , chansi , Norden
DI - 18 mar 19 kl. 09:42

DNB ser ingen vändning för sportkedjan – försäljningen minskar i butikerna

DNB ser ingen vändning i sikte för den krisande sportkedjan XXL. Försäljningen i bolagets befintliga butiker krymper och utan reor uteblir kundtillströmningen..

DI - 23 jan 19 kl. 10:51

DNB ser logik i Millicomaffär – ”kanske inte död på sikt”

Trots att Lilacs (Liberty Latin Americas) samtal om att köpa Millicom har avslutats, tror DNB att det skulle var en "logisk långsiktig affär"..

DN - 21 nov 16 kl. 15:49

Tokyo ser chans att bli nytt globalt finanscenter

Tokyo har länge tappat status som globalt finanscenter. Trump, Brexit och Kina kan sätta stopp för det. När det nu stormar i New York, London och Hong Kong ser stadens nya guvernör en chans..

Expressen - 04 jul 13 kl. 09:32

Magnus Eriksson ser chans på revanch

Livet som Malmöspelare har inte gått smärtfritt för Magnus Eriksson.Men med Dardan Rexhepis skada och europaspel runt hörnet ska anfallaren visa vad han kan.? Det här är en bra chans till revansch..

DI - 03 apr 12 kl. 14:02

Loomis ser chans till stor USA-order

Loomis möjligheter att teckna ett stort kontrakt för kontanthanteringssystemet Safepoint i USA i år ser allt bättre ut. Det säger Loomis USA-chef Jarl Dahlfors i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt..

Affärsvärlden - 11 apr 16 kl. 14:32

Analyshus ser chans till kursdubbling i Saniona

Danska analyshuset Kapital Partner ser fortsatt stor potential i Saniona och bedömer att aktien kan klättra med 100 procent under de kommande 12-18 månaderna till en nivå på 50 kronor. På kort sikt bedöms aktien kunna stiga med 25 procent. Det framgår av en analys daterad den 8 april..

PrivataAffärer - 01 mar 19 kl. 07:47

DNB höjer Swedbank – för mycket elände inprisat

Aktien stängde på 169:70 kronor på torsdagen och har backat med cirka 20 procent sedan penningtvättshärvan briserade den 20 februari. ”Då börsvärdet minskat med nära 50 miljarder kronor så verkar mycket negativt vara inprisat”, skriver DNB angående penningtvättsanklagelserna. DNB är mest oroat över Swedbankledningens otydliga svar efter anklagelserna i Uppdrag granskning.

HBL - 25 apr 14 kl. 04:54

Pohjola-Norden: Extra kongress skjuts upp

Den extra kongress som sjutton lokal­avdelningar i Pohjola-­Norden kräver för att pröva styrelseordförande Anders Rusks förtroende skjuts på framtiden. Orsaken är att många handlingar är ofullständiga.I dag samlas Pohjola-Norden till 90-årsjubileumskongress i Tammerfors.

DI - 23 maj 19 kl. 13:54

DNB spår ljusare tider på svensk spelmarknad – för vissa bolag

Leovegas och framför allt Netent går mot strömmen i dag på en annars sur börs. Båda aktierna har utvecklats svagt i år sedan den svenska spelmarknaden omreglerades men DNB ser bättre tider för delar av branschen..

Resume - 02 jul 15 kl. 13:55

“Vi måste se på Norden som en gemensam marknad”

Norska, svenska, finska, isländska och danska företag riskerar att bli utkonkurrerade av utländska aktörer som erbjuder tjänster i Norden. Världen ser på Norden som en marknad, nu måste vi i Norden göra detsamma skriver Petter Stordalen och Thomas Høgebøl. .

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 timmar sedan

Så blev en skoltrött DJ fastighetsbolags-vd

På 90-talet var Pål Ahlsén en skoltrött DJ som hoppade av skolan.I dag är han vd för Sveriges största noterade fastighetsbolag. Realtid har tagit reda på hur det gick till..

Realtid - Igår: 07:22

Realtids satsning fungerar

Realtids satsning på ambitiös journalistik fungerar, Sovjetnostalgi och Lundbergs tjänstemannastyre. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:15

#svagakronan drar fortfarande

Få har väl missat Realtids temavecka #svagakronan. Den avslutades i måndags och ett flertal av artiklarna från serien ingår i listan över de tio mest lästa artiklarna på Realtid den gågna veckan. Det gör också två artiklar om missnöjet inom Handelsbanken..

Realtid - I förrgår: 16:55

“Gamla strukturer och omedvetna fördomar måste vädras ut”

Justitiapriset 2019 har tilldelats advokatbyrån Cederquist. “Från ett företagsekonomiskt perspektiv är det en no brainer att sätta jämställdhet högt på ledningens agenda”, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist..

Realtid - I förrgår: 16:11

Tobias Lennér begär utträde ur Prime Livings styrelse

Tobias Lennér har begärt utträde ur Prime Livings styrelse, skriver bolaget i ett pressmeddelande på fredagen. .

Realtid - I förrgår: 15:45

Arctic Securities sålde SBB-aktier för 200 miljoner

Arctic Securities har under fredagen mäklat en post på 15 miljoner aktier i fastighetsbolaget SBB..

Realtid - I förrgår: 15:00

Domen som dödade storyn om bostadsmarknaden

Bostadsutvecklaren SSM:s framgång i tingsrätten mot ett antal köpare som ville komma ur sina förhandsupplåtelser var en rejäl pyrrhusseger. Förhandsköpen är att betrakta döda, skriver Realtids krönikör Per Lindvall.

Realtid - I förrgår: 14:53

Spiltan-fond åker ut från fondtorget

Pensionsmyndigheten slänger ut Spiltans Globalfond Investmentbolag. Anledningen är att den saknar tre års historik. Många fler fondförvaltares fonder riskerar samma öde – men Pensionsmyndighetens kvarnar mal långsamt..

Realtid - I förrgår: 14:12

”De nya reglerna mot penningtvätt har begränsad påverkan”

Länsstyrelsen i Stockholms län ska få möjlighet att ingripa mot advokater som överträder penningtvättslagen enligt en ny proposition. “De nya reglerna kommer att ha en mycket begränsad påverkan”, säger Anders Fast, Managing Partner på advokatbyrån Baker McKenzie..

Realtid - I förrgår: 14:00

XXL:s vd slutar efter ”opassande inlägg”

XXL meddelar att den nye Sverige-chefen Per Sigvardsson lämnar bolaget med omedelbar verkan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.