DI > Ekonomi

Monday, 27 May, 05:03

DI - 14 maj 19 kl. 08:56

Coor tecknar treårigt avtal värt 72 miljoner per årCoor har slutit avtal med Region Gävleborg om leverans av lokalvård till sjukhusen i regionen med start 1 november 2019. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Region Gävleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coor, tecknar, treårigt, avtal, värt72 miljoner , per, år
DI - 05 apr 16 kl. 10:07

SAAB tecknar treårigt avtal med FMV

Saab har tecknat ett treårigt avtal med Försvarets materielverk (FMV) om fortsatt underhåll och uppgradering av flygtrafiklednings- och flygplatssystem på den svenska försvarsmaktens samtliga flygplatser och flygbaser. Det framgår av ett pressmeddelande..

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 16:32

Treårigt avtal på väg för Metall


Avtalsrörelsen börjar ta fart och Metall är berett att diskutera ett treårigt avtal med arbetsgivarna i Teknikföretagen. - Vi säger ett försiktigt ja till de opartiska ordförandenas skiss, säger Metalls ordförande Anders Ferbe.Förslaget från medlarna innehåller ett förslag på treårsavtal men ännu inga siffror för löneökningar.

Nya Wermlands Tidningen - 05 dec 13 kl. 06:00

Treårigt avtal ska tecknas

Teknik- och fritidsnämnden har beslutat att Säffle FF får teckna ett treårigt avtal som arrangörer för torgfesten..

Nerikes Allehanda - 07 feb 17 kl. 04:44

Örebroporten ändrade sig: Adam Daoud och Örebro symaskinsaffär får treårigt avtal

Adam Daoud har nu fått ett treårigt avtal och Örebro symaskinsaffär en mer säker framtid.
– Nu mår jag mycket bättre, säger Adam Daoud och tackar alla som hjälpt honom i kampen mot hyresvärden..

Norrtelje Tidning - 14 dec 17 kl. 06:00

Räddningen för kammarmusikfestivalen: Får treårigt avtal med kommunen

Musikfestivalen Sommarnattens toner var på väg att bli utan kommunalt bidrag i år.Nu är det klart med ett nytt, treårigt avtal. – En oerhört skön känsla, kommenterar festivalens konstnärlige ledar....

Jmini.se - 16 jun 16 kl. 17:22

KK-stiftelsen tecknar 10-årigt avtal med Jönköping University

Nu blir Jönköping University en KK-miljö. Satsningen gör det möjligt för Jönköping University att bygga en stark forskningsmiljö inom kunskapsintensiv produktframtagning – i nära samarbete med näringslivet. Nu tecknas ett tioårigt avtal mellan S.....

DI - 03 mar 17 kl. 08:49

Sectra tecknar tioårigt avtal i Nederländerna

Sectra har tecknat tioårigt avtal med det nederländska sjukhuset Isala Hospital gällande IT-lösning för granskning av medicinska bilder..

Affärsvärlden - 03 mar 17 kl. 09:26

Sectra tecknar tioårigt avtal i Nederländerna

Sectra har tecknat tioårigt avtal med det nederländska sjukhuset Isala Hospital gällande IT-lösning för granskning av medicinska bilder. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 21 maj 18 kl. 20:29

Netflix och Obama tecknar flerårigt avtal

 Streamingbolaget Netflix har tecknat ett flerårigt avtal med Barack och Michelle Obama avseende produktion av filmer och TV-serier. Det framgår av ett pressmeddelande från Netflix..

DI - 29 jun 18 kl. 11:15

Fabege tecknar 15-årigt avtal med Kom Hotel

Fastighetsbolaget Fabege har tecknat ett 15-årigt avtal med Kom Hotel, som ägs av KFUM Central. Avtalet rör byggnaden Hagahuset. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Det blev inget ödesval

Av alla siffror som vällde in över valvaketittarna under söndagskvällen var kanske de polska de mest intressanta. .

DI - 4 timmar sedan

Skyttedal: ”Vi har träffat en nerv i den svenska folksjälen”

Ett historiskt valresultat presenterades vid 23 till en jublande publik på Kristdemokraternas valvaka. Det tidigare preliminära resultatet krossades och den nya siffran pekar på 8,6 procent och två säkrade mandat.  ”Det är uppenbart att vi har träffat en nerv i den svenska folksjälen”, säger Sara Skyttedal till Di.

DI - 4 timmar sedan

Ulf Kristersson: ”Vi tramsade inte iväg”

Moderaterna blev Sveriges andra största parti i europaparlamentsvalet med 16,7 procent av rösterna.  ”Det känns jättebra”, säger Ulf Kristersson till Di..

DI - 5 timmar sedan

Åkesson: SD kan få en avgörande roll

Jimmie Åkesson hyllade partiet för att ha lyckats mobilisera sina väljare att rösta i EU-valet. Nu tror han att SD kan få en avgörande roll i den konservativa partigruppen i parlamentet. ”Vi har haft en god position inom ECR, och min bedömning är att vi växer och kan få en avgörande roll på många sätt”, säger han till Di..

DI - 5 timmar sedan

Rekordstort deltagande i EU-valet

Mer än 53 procent röstade i det svenska EU-valet 2019, en ökning med drygt 2 procentenheter. Trenden är densamma i hela Europa. .

DI - 5 timmar sedan

Tsipras utlyser nyval efter förlust

Greklands premiärminister Alexis Tsipras utlyser nyval efter motgångarna i valet till Europaparlamentet. .

DI - 5 timmar sedan

Spanska socialdemokrater mot seger

Spanska Socialistpartiet (PSOE) ser ut att gå segrande ur EU-valet, att döma av två mätningar publicerade efter det att vallokalerna stängt. PSOE landar på 28–30 procent, omkring 11 procentenheter före konservativa PP. Högerextrema Vox ser ut att få mellan 6,5 och 8,2 procent av rösterna..

DI - 5 timmar sedan

Fritzon: ”Kristdemokraterna har flyttat sig väldigt mycket höger ut i den här valrörelsen”

Socialdemokraterna tar hem segern i EU-valet med 23,6 procent av rösterna enligt SVT:s vallokalsundersökning. Heléne Fritzon är glad över valresultatet men anklagar  Kristdemokraterna för att ha närmat sig de högerextrema krafterna..

DI - 5 timmar sedan

Uppgifter: Fiat Chrysler och Renault diskuterar fusion

Biljättarna Fiat Chrysler och Renault är nära ett partnerskap eller till och med en fusion. Det skriver flera amerikanska medier..

DI - 5 timmar sedan

Katastrof väntas för brittiska Tories

Storbritannien höll sitt EU-val redan på torsdagen. Rösträkningen pågick dock fortfarande sent på söndagskvällen. Det konservativa partiet, under den avgående premiärministern Theresa May, riskerar att förlora alla sina 18 mandat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.