Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 01:32

Affärsvärlden - 14 maj 19 kl. 08:40

Uppgång väntas på börsenStockholmsbörsen väntas på tisdagen öppna försiktigt uppåt efter USA-börsernas fall på måndagen, där större delen av nedgången kom medan Stockholmsbörsen fortfarande var öppen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
USA, Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgång, väntas, börsen
DI - 02 aug 13 kl. 08:45

Stockholmsbörsen: Uppgång väntas

Med stöd av en stark utveckling på USA-börserna under torsdagskvällen, där S&P 500 stängde på en ny rekordnivå, och breda uppgångar i Asien väntas Stockholmsbörsen öppna högre på fredagen..

DI - 31 mar 14 kl. 08:49

Stockholmsbörsen: Uppgångar väntas

Uppgångar väntas på Stockholms- och Europabörserna under kvartalets sista dag, där flera positiva bolagsnyheter har publicerats bland Stockholmsbolagen under fredagskvällen och måndagsmorgonen..

Affärsvärlden - 11 feb 19 kl. 08:43

Uppgång väntas på börsen

Efter en morgon med få nyheter och inför en dag där agendan är lövtunn väntas Stockholmsbörsen öppna lätt upp..

Cornucopia - 08 sep 14 kl. 07:19

Osäker uppgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen förväntas öppna uppåt idag, framför allt en stark amerikansk börs i fredags, samt svagare svensk krona. Osäkerhet råder dock då utvecklingen är svag till negativ i de asiatiska tidszonerna.
I skrivande stund är Nikkei oförändrad på +0.

Affärsvärlden - 10 jan 14 kl. 08:57

Uppgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas öppna strax över nollan på fredagen med stöd från väntade uppgångar på de större handelsplatserna i Europa..

Affärsvärlden - 22 jan 14 kl. 08:57

Viss uppgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas starta onsdagen med en liten uppgång. USA-börserna gick fram med mellan 0,4 och 0,6 procent efter att den svenska aktiemarknaden stängt på tisdagen..

Affärsvärlden - 04 dec 14 kl. 08:50

Uppgångar väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen väntas inleda torsdagens handel något högre. Terminerna för de ledande Europabörserna pekar på inledande uppgångar med 0,1-0,2 procent..

Affärsvärlden - 18 dec 14 kl. 08:46

Uppgång väntas på börsen efter Fed-besked

Stockholmsbörsen väntas inleda torsdagens handel med att stiga. IG:s OMX-termin indikerar tidigt nu på morgonen en uppgång på 1,4 procent..

Affärsvärlden - 20 jan 15 kl. 08:53

Uppgång väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen väntas starta tisdagen med en liten uppgång..

Affärsvärlden - 28 jan 15 kl. 08:49

Stockholmsbörsen: Uppgång väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda onsdagens handel med att stiga. Terminerna för de ledande Europabörserna pekar på uppgångar i häradet omkring en procent..

Affärsvärlden - 11 feb 15 kl. 08:56

Stockholmsbörsen: Uppgång väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda onsdagen med en relativt lätt uppgång i linje med Europa..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Återhämtning på börsen - här är aktierna som drar iväg

Stockholmsbörsen inledde tisdagen med en återhämtning från måndagens kursfall som kom efter USA:s beslut att svartlista export till kinesiska Huawei. Stöd kom från att Vita huset har meddelat en handfull tillfälliga undantag från svartlistningen. Tendensen är likartad på omvärldsbörserna..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Kempen: Köpläge i bioteknikbolaget

Den nederländska banken Kempen tar upp bevakning av Oncopeptides genom att sätta rekommendationen till köp..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Slack vill ta in upp till 1,9 miljarder i direktlistningsförfarande

Meddelandetjänsten Slack har offentliggjort sitt prospekt för en börsnotering på New York Stock Exchange, där det framgår att bolaget avser ta in upp till 197 miljoner dollar i ett direktlistningsförfarande senare i vår..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Telia drar ner med 240 anställda i Norge

Telia Norge har beslutat att dra ned sin norska personalstyrka med 240 årsanställningar, motsvarande omkring 10 procent av årsanställningarna i Norge..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

OECD: Kan få allvarliga konsekvenser för den globala tillväxten

Riskerna mot de globala tillväxtprognoserna ligger tydligt på nedsidan. Oron för förverkligandet av riskerna kan tynga förtroendet vilket i sig dämpar investeringar och handel. Riskerna kommer från ytterligare handelshinder, policyosäkerhet och fortsatt dämpad tillväxt i Europa, en hård brexit, kraftigare inbromsning i Kina och förnyad omprissättning på de finansiella marknaderna.

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

OECD: Detta drar ner den svenska tillväxten

Den svenska ekonomin är robust men BNP-tillväxten väntas bromsa in till +1,6 procent i år och nästa år när bostadsbyggarboomen är över. Det skriver OECD, industriländernas ekonomiska samarbetsorganisation, i vårprognosen, Economic Outlook, som presenterades på tisdagen..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Nyemissionen i Vertiseit övertecknades

Nyemissionen i det Varbergbaserade företaget Vertiseit, som säljer digitala lösningar för att stärka kundupplevelsen i butiker, övertecknades inför listningen av bolagets aktier på Nasdaq First North som väntas ske den 28 maj..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

SAS nobbas strejkersättning

SAS blir snuvat på hundratals miljoner kronor i konfliktersättning. Orsaken är att flygbolaget i uppgörelsen med de strejkande piloterna överskred det så kallade lönemärket..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Verkstad i topp på börsen

Den verkstadstunga Stockholmsbörsen steg på fredagsförmiddagen och gick något bättre än flertalet övriga europeiska börser..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Börsen har nått taket

”Öresund missade racet på börsen och i cykliska aktier under början av 2019. Nu har börsen peakat och konjunkturkänsliga bolag kommer få mest stryk under resten av året”, säger vd Nicklas Paulson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.