DI > Ekonomi

Tuesday, 21 May, 21:25

DI - 14 maj 19 kl. 08:40

Börsen väntas öppna något högre – Nibe prickade förväntningarnaStockholmsbörsen väntas på tisdagen öppna försiktigt uppåt efter USA-börsernas fall på måndagen, där större delen av nedgången kom medan Stockholmsbörsen fortfarande var öppen. Asienbörserna har backat på tisdagen, trots uttalanden från USA:s president Donald Trump om att förhandlingar med Kina kommer att sluta "mycket framgångsrikt"..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Stockholmsbörsen, Donald Trump, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, väntas, öppnanågot , högre, Nibe, prickade, förväntningarna
Affärsvärlden - 19 maj 16 kl. 08:22

Börsen väntas öppna nedåt

Stockholmsbörsen väntas öppna lägre på torsdagen. Terminerna i både Europa och USA indikerar en negativ öppning efter gårdagens något hökaktiga protokoll från Federal Reserve..

DI - 23 jul 18 kl. 08:48

Stockholmsbörsen väntas öppna lägre när ny handelsvecka tar fart

Stockholmsbörsen ser ut att öppna lägre när en ny handelsvecka inleds. De större Europabörserna indikerar också minusrörelser. Rapportperioden fortsätter även om många storbolag redan rapporterat för svenskt vidkommande.

DI - 20 jun 18 kl. 08:47

Stockholmsbörsen väntas öppna med högre indexnoteringar

Stockholmsbörsen väntas öppna med högre indexnoteringar på onsdagen. Rekommendationsändringar av Goldman Sachs kan väntas sätta avtryck inom verkstadssektorn..

DI - 16 nov 18 kl. 08:39

Stockholmsbörsen väntas öppna högre med stöd av Wall Street

Stockholmsbörsen ser ut att öppna i dur på fredagen efter en stark avslutning i New York på torsdagen och blandade rörelser i Asien nu på morgonen. .

DI - 04 jan 19 kl. 08:55

Börsen väntas öppna högre – Volvos miljardreservering i fokus

Trots utökade nedgångar i USA efter svensk stängning på torsdagen såg Stockholm ut att börja dagen med högre noteringar, då USA-terminerna på morgonen pekade uppåt. .

DI - 07 nov 13 kl. 08:47

Börsen: Väntas öppna nedåt

Stockholmsbörsen väntas inleda torsdagssessionen med något lägre kurser. Marknaden väntar på nya makrosignaler från centralbanker och statistikkontor..

Affärsvärlden - 30 mar 15 kl. 08:45

Stockholmsbörsen väntas öppna uppåt

Stockholmsbörsen väntas inleda något högre på måndagen med stöd från positiva Europabörser och uppgångar i Asien..

Affärsvärlden - 29 sep 15 kl. 08:20

Börsen väntas öppna nedåt

Stockholmsbörsen väntas återigen inleda lägre nu på tisdagen..

Affärsvärlden - 03 nov 15 kl. 08:16

Börsen väntas öppna uppåt

Stockholmsbörsen väntas börja tisdagen med något högre kurser..

DI - 10 nov 15 kl. 08:48

Börsen väntas öppna lätt uppåt

Stockholmsbörsen väntas börja tisdagen med lätt stigande index. I USA hämtade sig börserna något i handelns slutskede, men i Asien har riktningen under morgonen varit svagt nedåt. Lägre KPI-siffror än väntat från Kina bidrog till den svaga stämningen i Asien..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Svala reaktioner på Theresa Mays brexitförslag

Under ett tal på tisdagen uppmanade Theresa May parlamentet att rösta för hennes utträdesförslag och öppnade för en omröstning om en andra folkomröstning. Reaktionerna på premiärministerns utspel har dock varit minst sagt svala..

DI - 30 minuter sedan

Börsbolagen vräker ner kallduschar över spararna

Börsbolagens jakt på pengar blir allt vildare. För börsen som marknad är det ett styrketecken. Men för aktiespararna blir det allt tätare mellan kallsuparna..

DI - 30 minuter sedan

Ny storblankare i Episurf – men smäll för blankarna i JM

En ny storblankare har klivit in i Episurf Medical för första gången sedan 2014. Även i Getinge och JM syns nya blankningspositioner – men storblankarna tar smällar i JM..

DI - 1 timme sedan

Bokningsras för charterbolagen – ”ett unikt fyndläge”

Betydligt färre har bokat sina solsemestrar i år än i fjol. Hos researrangören Tui ser man ett tapp på upp emot 15 procent. ”Det är en skakig marknad med pressade priser”, säger presschefen Adam Györki.

DI - 1 timme sedan

Här är förutsättningarna för fortsatt drift av Ringhals

DEBATT. Det finns inga reella tekniska hinder för att fortsätta driva Ringhals 1 och 2 fram till 2050-talet. Problemet är snedvridna marknadsförutsättningar som i förlängningen drabbar svensk elproduktion och klimatet, skriver kärnenergiexperten Staffan Qvist, aktuell med boken Klimatnyckeln..

DI - 1 timme sedan

Börsen civiliserar Trumps politik

LEDARE. Trump har ett starkt principiellt stöd för sin hållning mot Kina, både i EU och hos Demokraterna. Men vill han vinna valet 2020 kan han inte riskera tillväxten.

DI - 2 timmar sedan

Konflikt bäddar för ny ägarrockad i Wallenbergsfären

FAM, som ansvarar för tillgångar för 46 miljarder kronor åt Wallenbergsstiftelserna, har inte förvaltat sitt pund särskilt väl. .

DI - 2 timmar sedan

Magdalena Andersson vill se nytt EU-samarbete mot korruption

Socialdemokraterna vill tillsätta en ny arbetsgrupp som ska arbeta mot korruption i EU. Gruppen är tänkt att ligga under den Europeiska åklagarmyndigheten och fokusera på förbyggande åtgärder..

DI - 2 timmar sedan

Usel utveckling för Wallenbergs maktportfölj

Familjen Wallenbergs helägda maktbolag FAM har haft en svag avkastning i flera år och under det senaste året har alla börsnoterade innehav utvecklats betydligt sämre än börsindex.   ”Kursutvecklingen har inte riktigt blivit som vi tänkt oss”, säger FAM:s vd Lars Wedenborn om fiaskoinvesteringen i fukthanteringsbolaget Munters..

DI - 2 timmar sedan

Nokia ser fördelar i amerikanska attacker mot Huawei

På sikt kan telekomjätten Nokia kan gynnas av USA:s svartlistning av Huawei. Det uppgav vd:n Rajeev Suri under bolagets årsstämma på tisdagen enligt nyhetsbyrån Reuters..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.