DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 01:42

DI - 14 maj 19 kl. 08:09

BOJ: Kommer överväga mer penningpolitiska lättnader vid behovBank of Japan kommer utan tvekan att överväga ytterligare penningpolitiska lättnader om momentum mot inflationsmålet förloras..
Läs mer på DI
Läs mer om:
BOJ, Japan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BOJKommer , överväga, mer, penningpolitiska, lättnadervid , behov
DI - 09 sep 16 kl. 12:40

BOJ: Överväger att sänka negativ ränta ytterligare

Bank of Japan (BOJ) överväger att sänka den negativa styrräntan ytterligare för att göra penningpolitiken mer expansiv..

Affärsvärlden - 11 jul 13 kl. 08:26

BOJ låter den penningpolitiska hållningen vara oförändrad

Den japanska centralbanken, Bank of Japan, beslutade vid sitt policymöte på torsdagen att låta den penningpolitiska hållningen vara oförändrad, skriver Bloomberg News..

Affärsvärlden - 04 okt 13 kl. 07:24

BOJ låter den penningpolitiska hållningen vara oförändrad

Den japanska centralbanken, Bank of Japan, beslutade vid sitt policymöte på fredagen att låta den penningpolitiska hållningen vara oförändrad, skriver Bloomberg News..

DI - 19 jan 15 kl. 10:52

Politiker: Japans centralbank behöver inte överväga lättnader

Bank of Japan behöver inte överväga mer penningpolitiska lättnader nu såvida det inte inträffar någon oväntad extern chock..

Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 08:43

USA överväger mer press på al-Assad


USA:s president Barack Obama överväger "ytterligare steg" för att sätta press på president Bashar al-Assads regim i Syrien. - Vi förväntar oss inte att lösa det här i en närliggande framtid så det finns några omedelbara steg som vi måste ta för att underlätta den humanitära situationen där, sade Obama vid ett möte med Jordaniens kung Abdullah i Kalifornien. - Det finns några mellansteg som vi kan ta för att sätta mer press på al-Assads regim.

BT - 15 feb 14 kl. 08:44

USA överväger mer press på al-Assad

USA:s president Barack Obama överväger "ytterligare steg" för att sätta press på president Bashar al-Assads regim i Syrien. - Vi förväntar oss inte att lösa det här i en närliggande framtid så det finns några omedelbara steg som vi måste ta för att underlätta den humanitära situationen där, sade Obama vid ett möte med Jordaniens kung Abdullah i Kalifornien.- Det finns några mellansteg som vi kan ta för att sätta mer press på al-Assads regim.

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 14 kl. 08:48

USA överväger mer press på al-Assad

USA:s president Barack Obama överväger "ytterligare steg" för att sätta press på president Bashar al-Assads regim i Syrien. — Vi förväntar oss inte att lösa det här i en närliggande framtid så det finns några omedelbara steg som vi måste ta för att underlätta den humanitära situationen där, sade Obama vid ett möte med Jordaniens kung Abdullah i Kalifornien..

NT - 15 feb 14 kl. 08:43

USA överväger mer press på al-Assad

USA:s president Barack Obama överväger "ytterligare steg" för att sätta press på president Bashar al-Assads regim i Syrien..

UNT - 15 feb 14 kl. 08:43

USA överväger mer press på al-Assad

USA:s president Barack Obama överväger "ytterligare steg" för att sätta press på president Bashar al-Assads regim i Syrien. Främst handlar det om att underlätta den humanitära situationen.(TT).

SvD - 15 feb 14 kl. 08:43

USA överväger mer press på al-Assad

USA:s president Barack Obama överväger ”ytterligare steg” för att sätta press på president Bashar al-Assads regim i Syrien..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Kontantuttag kan avgiftsbeläggas i framtiden

Bankomat AB som hanterar merparten av Sveriges uttagsautomater varnar för att uttagen kan komma att avgiftsbeläggas om inte staten tar över ansvaret för kontanthanteringen, skriver Dagens Nyheter..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: May meddelar avgångsdatum på fredag

Theresa May kommer på fredagen att meddela när hon kommer att avgå. Det rapporterar Financial Times..

DI - 3 timmar sedan

Assange åtalas i USA för spioneri

Wikileaksgrundaren Julian Assange åtalas på 17 punkter för spioneri, för hans roll i att hemligstämplade militära och diplomatiska amerikanska handlingar publicerats, meddelar USA:s justitiedepartement..

DI - 3 timmar sedan

Hewlett-Packards resultat över förväntan men intäkterna lägre

Hewlett-Packard redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:42 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 3 timmar sedan

Smällare kastades mot Åkessons bil

En smällare kastade mot Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons bil när han besökte Mariestad på torsdagseftermiddagen..

DI - 3 timmar sedan

H&M håller analytikerträff i London: ”Vill ge mer förståelse”

Modejätten H&M arrangerar ett större analytikermöte på fredagen.  ”Vi vill ge analytikerna mer förståelse för vårt omställningsarbete, framför allt inom H&M-märket”, uppger ir-chef Nils Vinge..

DI - 3 timmar sedan

Ny toppchef på H&M-rivalen Inditex

Inditex operative chef Carlos Crespo befordras till vd för Zara-ägaren. Carlos Crepso tar därmed över en del av de uppgifter som nu ligger på den operative styrelseordföranden Pablo Isla..

DI - 4 timmar sedan

Wall Street repar sig något men fortfarande röda siffror

Wall Street repar sig med en halvtimme kvar till stängning men S&P 500 handlas fortsatt ned 1,2 procent. Energisektorn tynger tydligt sedan oljepriset fortsatt falla under torsdagskvällen..

DI - 4 timmar sedan

Vallokalsundersökning: Skräll för nederländska S i EU-valet

De nederländska socialdemokraterna tycks ha skrällt i dagens EU-val och blir största parti, rapporterar tv-bolaget NOS..

DI - 4 timmar sedan

SEB hittar aktiefynd i skogen: 35 procents uppsida

Skog och papper har oförtjänt halkat efter på börsen, anser SEB:s aktieexperter som har vittring på fyndlägen. Här är skogaktierna med störst uppsida, enligt bankens analys..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.