Dagens PS > Ekonomi

Thursday, 23 May, 17:23

Dagens PS - 14 maj 19 kl. 08:04

Teknisk analys: Köpläge i aktietrojkaEnligt Investtech sticker aktierna ut och är inne i en stigande trend. Det här framgår i Investtechs tekniska analys, som publiceras på Di.se, och enligt proffsen är det ”tydliga köpsignaler” i börspappren. Analysen utgår från insynsaffärer och de tre aktier som får tipset är Arjo, NP3 Fastigheter och Securitas. När det gäller Stockholmsbörsen i stort har den fallit något den senaste tiden.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Investtech, Investtechs, Di, Arjo, NP3 Fastigheter, Securitas, Stockholmsbörsen, Teknisk, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teknisk, analys, Köplägei , aktietrojka
Dagens PS - 14 maj 19 kl. 15:01

Björks parlamentspengar och IS-mormor avslöjad

BUSINESSBRIEFEN – För dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe.  Börserna i Asian faller på bred front
Handelsoron gör att samtliga börser i Kina backar nu på morgonen, svensk tid. Både Shanghai och Shenzhen öppnade på tisdagen på minus drygt 1 procent.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 2 timmar sedan

Sajt med personuppgifter utreds och börsen på rött

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Ramaskri mot ny sajt – avslöjar dina fyra sista
Den kontroversiella sajten Mrkoll låter dig kolla upp vem som helst – och få ut personlig information med bara några klick. Nu ska bolaget bakom sajten utredas.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Här är svenska bolagets revolution: ”Vi är först”

Svenska Mapillary är heta på marknaden. Den Malmö-baserade startupen sysslar med AI och bildanalys, och den nya appen är ett genombrott. Det skriver Di Digital i ett reportage.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Amazon vill läsa av känslor med ny pryl

Den nya enheten skulle innebära en revolution inom hälsa, träning och välmående. Det rapporterar Bloomberg. Enligt deras egen källa jobbar Amazons hårdvarudivision Lab126 tillsammans med röstigenkänningsdivisionen för Alexa, för att skapa en helt ny typ av fitness-armband.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Börsen rasar – kan bli värsta tappet i år

Stockholmsbörsen är strax efter lunch på torsdagen ned kraftigt. Det stora tappet kan bli årets värsta. Det rapporterar Dagens Industri.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Förundersökningar mot SD-topparna inleds

Åklagarmyndigheten har gett besked om förundersökning mot Peter Lundgren om sexuellt ofredande. SD-toppen svarade med att motanmäla Kristina Winberg för förtal. Det rapporterar Dagens Nyheter.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Svenskarna panik-säljer Huawei-mobiler

Efter USA:s förbud mot telefontillverkaren Huawei är många oroliga för vad som ska hända i resten av världen. Nu säljer svenskarna sina mobiler. Det säger Blocket enligt Sveriges Radio.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Här är Fords nya robot – kan lämna paket vid dörren

Dagens techbrief handlar om Elon Musks tunnelbolag, begränsade sociala medier i Indonesien, och Fords nya leveransrobot. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Internationella betaltjänsten TransferWise nu värd 3,5 miljarder dollar London-baserade bolaget som sysslar med överföring av pengar har tagit in ännu mer riskkapital, och är nu värt motsvarande drygt 33 miljarder kronor, rapporterar TechCrunch.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Borde sajter som Mrkoll vara lagliga?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Den kontroversiella sajten Mrkoll låter dig kolla upp vem som helst – och få ut personlig information med bara några klick.

Dagens PS - 8 timmar sedan

SR: ”Ännu en spik i kistan för Theresa May”

Andrea Leadsom har avgått som minister med ansvar för agendan i det brittiska underhuset. Bakgrunden är att hon inte längre kan stötta premiärministern Theresa Mays brexitförslag, enligt avskedsbrevet. Sveriges Radio rapporterar att Theresa Mays dagar som premiärminister snart är över.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Ramaskri mot ny sajt – avslöjar dina fyra sista siffror

Den kontroversiella sajten låter dig kolla upp vem som helst – och få ut personlig information med bara några klick. Nu ska den digitala tjänsten utredas. Det rapporterar Breakit.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.