DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 10:53

DI - 14 maj 19 kl. 08:00

Tecknar åtta nya hyresavtal på vardera tio år med RustaSvenska Handelsfastigheter har tecknat åtta nya hyresavtal på vardera tio år med detaljhandelskedjan Rusta. Avtalen avser handelsplatser i Växjö, Skövde, Katrineholm, Mora, Falun, Bollnäs, Hudiksvall och Örnsköldsvik. Avtalen omfattar totalt knappt 16 500 kvm handelsyta..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Rusta, Handelsfastigheter, Växjö, Örnsköldsvik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tecknar, åttanya , hyresavtal, vardera, tio, årmed , Rusta
DI - 28 jan 14 kl. 08:44

NCC tecknar stort hyresavtal

Byggbolaget NCC har tecknat hyresavtal med Stockholms läns landsting om 2.478 kvadratmeter för Centrum för arbets- och miljömedicin i det nya kontors- och handelshuset Torsplan i Hagastaden, Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 16 dec 14 kl. 15:55

Tribona tecknar nytt hyresavtal i Köpenhamn

Tribona har tecknat ett nytt långt hyresavtal i fastigheten Kornmarksvej 1 i Köpenhamn..

Affärsvärlden - 22 jun 16 kl. 07:31

Kungsleden tecknar nytt hyresavtal

Fastighetsbolaget Kungsleden har omförhandlat och tecknat ett nytt 5-årigt hyresavtal med Jobman i fastigheten Njursta 1:21 i Upplands Väsby. Omförhandlingen innebär att Jobman, som utvecklar och tillverkar funktionella arbetskläder, stannar kvar som hyresgäst i fem år till..

Affärsvärlden - 30 jun 16 kl. 11:13

Kungsleden tecknar stort hyresavtal i Göteborg

Fastighetsbolaget Kungsleden har tecknat två hyresavtal i Göteborg som omfattar totalt 1.700 kvadratmeter, enligt ett pressmeddelande..

DI - 07 sep 17 kl. 16:35

Skanska tecknar stort hyresavtal i Boston

Byggbolaget Skanska har tecknat hyresavtal med PTC om 23 125 kvadratmeter i kontorsutvecklingsprojektet 121 Seaport i Boston, USA. .

DI - 17 okt 18 kl. 07:38

Diös tecknar nytt hyresavtal med Åhléns i Falun

Fastighetsbolaget Diös har tecknat ett nytt hyresavtal med Åhléns i Falun. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 16 jan 15 kl. 07:35

Klövern tecknar 20-årigt hyresavtal med Elite Hotels

Fastighetsbolaget Klövern tecknar ett 20-årigt hyresavtal med Elite Hotels i Uppsala..

Affärsvärlden - 23 apr 14 kl. 08:18

Fabege tecknar hyresavtal med Telia

Fastighetsbolaget Fabege har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med TeliaSonera om att hyra hela Scandinavian Office Building i Arenastaden, Solna..

DI - 08 jan 15 kl. 12:37

Systemair tecknar hyresavtal för lokal i Kina

Ventilationsbolaget Systemair har tecknat ett hyresavtal för en industribyggnad i Wujiang för produktion av kommersiella luftbehandlingsaggregat för den kinesiska marknaden.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 14 mar 16 kl. 07:14

Kungsleden tecknar hyresavtal med Team Sportia

Fastighetsbolaget Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med Team Sportia i fastigheten Hästvagnen 3 i Jägersro, Malmö. Team Sportia hyr 2.300 kvadratmeter och butiken väntas öppna i april..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Mays avgång hänger i luften – han är favoriten att ta över

Storbritannien väntar under fredagen på besked om när Theresa May ska avgå som premiärminister. Den förra utrikesministern Boris Johnson är medlemmarnas favorit. Han kan få draghjälp från The Brexit Party – men det är osäkert om han går i mål..

DI - 10 minuter sedan

Carnegie höjer riktkursen för THQ Nordic

Carnegie har på fredagen höjt sin riktkurs för spelutvecklaren THQ Nordic till 260 kronor från tidigare 250 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Aktien stiger med 1,8 procent till 227 kronor per aktie under fredagsförmiddagen.

DI - 10 minuter sedan

Peter Forsberg investerar i börskandidat

Watch it Live har ingått ett samarbetsavtal med hockeyprofilen Peter Forsberg och innehållsbyrån Next Level Group som samtidigt investerar i det börsaktuella upplevelsebolaget..

DI - 30 minuter sedan

Mårders kronkänga: ”Riksbanken stirrar blint”

Företagare slår larm om att pressen från den svaga kronan blir allt tuffare att hantera, framför allt för handeln. Lönsamhetsnivåerna trycks nedåt, och den som försöker höja priserna förlorar i stället kunder. Nu varnar Svensk Handels chefsekonom Johan Davidson och Företagarnas vd Günther Mårder för att situationen är ohållbar.

DI - 30 minuter sedan

Företagets larm: Svaga kronan värre än hotet från e-handel

Den svaga kronan har blivit ödesdiger för hobbymaterialskedjan Panduro. ”Vi har sparat på personal i tre år. Ändå kan vi inte omvandla det i lönsamhet”, säger vd Rickard Kemfors..

DI - 30 minuter sedan

Soros köper bolag som rasat 75 procent

Finansmannen George Soros har köpt aktier motsvarande 3 procent av kapitalet i den schweiziska, problemdrabbade förvaltaren Gam Holding. .

DI - 45 minuter sedan

Storbanken: Ericsson behöver höja försäljningsmålet

Credit Suisse tror att Ericsson kommer att gynnas av att 5G visar sig kunna bli en längre, bättre och mer lönsam uppgraderingscykel. .

DI - 45 minuter sedan

Lundin Petroleum borrar torrt i Nordsjön

Norska MOL, som är operatör vid licensen 539 nära Trymfältet i södra delen av Nordsjön, har borrat torrt i brunnen 3/7-11S, uppger bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Dyrare aluminiumburkar har kostat 40.000 jobb i ölindustrin

Antalet anställda i den amerikanska ölindustrin har minskat med 40.000 personer sedan 2016. Bryggarna lägger skulden på president Donald Trump vars tullar på aluminium har gjort ölburkarna dyrare att framställa, skriver Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Analys: Byggraset är långt i från över

Bostadsbyggandet bromsar till en byggtakt långt under Boverkets riktmärke för att bygga bort bostadsbristen. En ny analys spår fortsatt utförsbacke i flera år. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.