DI > Ekonomi

Saturday, 25 May, 13:23

DI - 14 maj 19 kl. 07:48

Mindre rekyl för basmetaller och oljaSåväl basmetaller som råolja visade på tisdagsmorgonen tecken på en rekyl uppåt efter föregående dags branta nedgång. Guldpriset låg kvar på de nya högre nivåerna..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mindre rekylför , basmetalleroch , olja
DI - 01 jun 15 kl. 07:57

Råvaror: Rekyl i olja

Priserna på råvaror uppvisade en ganska blandad utveckling på måndagsmorgonen, oljan backade efter fredagens rally medan basmetaller steg och ädelmetaller noterades runt nollan..

E24 - 07 dec 11 kl. 19:07

RÅvaror: svagt europasentiment tynger basmetaller, olja

Priserna på basmetaller och olja var överlag ned tidigt på onsdagskvällen i spåren av en allmänt svagare riskaptit. Pessimism inför fredagens EU-toppmöte sänkte humöret under onsdagseftermiddagen..

DI - 16 feb 16 kl. 17:41

Europabörser: Rekyl med olja och bank i rött

Europabörserna orkade inte försvara de senaste dagarnas börsuppgång i tisdagshandeln, som stängde i rött efter press från olja och bank..

Affärsvärlden - 13 apr 11 kl. 11:33

Bromsad rekyl på olja

Uppgången i oljan bromsade upp med en sättning nedåt under förmiddagen, efter tisdagseftermiddagens branta fall. Vid klockan 11.15 visade WTI-oljan i första termin en nedgång på 0:07 dollar till 106:18 dollar per fat, medan Brent steg 0:35 dollar till 121:27..

DI - 05 nov 14 kl. 16:13

Råvaror: Rekyl i olja, silver i botten

På onsdagseftermiddagen hade råvarupriserna återhämtat delar av förmiddagens nedgångar men pilarna pekade ändå tydligt nedåt..

DI - 09 apr 15 kl. 08:00

Råvaror: Rekyl i olja

Priserna på råvaror utvecklades åt olika håll på torsdagsmorgonen, oljan rekylerade efter onsdagens ras medan bas- och ädelmetaller backade. Dollarindex, som mäter dollarns styrka mot en korg av valutor, stärktes vilket satte en generell press på sentimentet..

DI - 17 okt 14 kl. 14:03

Råvaror: Olja och basmetaller fortsätter uppåt

Oljan spär på morgonens uppgångar och utökar därmed sin rekyl upp, efter det kraftiga fallet de senaste veckorna. Även basmetallerna stiger medan ädelmetallerna sjunker i ett mer positivt marknadssentiment med stigande börser och minskade räntespreadar i euroområdet..

E24 - 09 feb 12 kl. 20:56

RÅvaror: uppgÅngar fÖr olja och basmetaller, Ädelmetaller ned

Priserna på olja och basmetaller steg under den sena torsdagskvällen medan ädelmetallpriserna sjönk tillbaka under nollstrecket efter tidigare uppgångar. Framsteg i förhandlingarna i Grekland och positiv sysselsättningsdata från det amerikanska arbetsmarknadsdepartementet stärkte priserna på basmetaller och olja..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Swish ligger nere

Betaltjänsten Swish fungerar inte för tillfället..

DI - 15 minuter sedan

Kina hotar blankare: ”Kommer lida stora förluster”

Kinas finansiella tillsynsmyndighet CBIRC varnar för att blanka landets valuta.  Den som spekulerar i en fortsatt försvagning ”kommer helt säkert lida stora förluster”, uppger en talesperson för myndigheten, rapporterar CNBC..

DI - 1 timme sedan

Brottslingarnas skulder: Över 100 miljoner kronor

Personer som dömts för brott har miljonskulder till sina offer, rapporterar  Göteborgs-Posten med hänvisning till Nyhetsbyrån Siren. För de 100 brottslingar som är tyngst skuldsatta uppgår skulderna till över 100 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Tre svenska miljardärer gör upp om förstapriset

Under Elitloppshelgen samlas tiotusentals travälskare på Solvalla, norr om Stockholm, för en tredagars folkfest. I söndagens huvudlopp är tre svenska miljardärer med och gör upp om förstapriset på 3 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Valspurten går inte på upploppet: ”På det stora hela nöjda”

Valdagen närmar sig. Politikerna trappar upp sina kampanjer för att få så stort stöd som möjligt i valet där få svenskar röstar och många fortfarande är osäkra. ”Vi kommer att kampanja varje skälvande minut”, säger Anders Ygeman (S)..

DI - 2 timmar sedan

Så hanterar du stambytet – ”har sett skräckexempel”

Om en hyresvärd inte är intresserad av att samråda med de boende vid ett stambyte, har hyresgästerna lite att sätta emot. ”Vi har sett skräckexempel där hyran fördubblats”, säger Susanna Skogsberg på Hyresgästföreningen..

DI - 3 timmar sedan

Världens bästa flygplats växlar upp – och hånas

Världens bästa flygplats växlar nu upp med en minst sagt spektakulärt shoppinggalleria, fyllt av skoj shopping och grönskande naturupplevelser. Men det singaporianska jättekomplexet lockar samtidigt till gliringar och hån..

DI - 4 timmar sedan

Stefan Löfven: SD:s ledamöter röstar protektionistiskt i EU

DEBATT. SD sätter en protektionistisk dagordning före svenska ekonomiska intressen på EU-nivå. Partiets ledamöter har bland annat röstat nej till förslag som skulle göra det lättare för svenska företag att handla med länder i EU:s närområde, skriver Statsminister Stefan Löfven..

DI - 4 timmar sedan

Analytiker spår prisras: ”Bostadskarriärerna går åt skogen”

Nya prisfall väntar där bostadsmarknaden står som högst – det vill säga Stockholm. Vissa områden hotas av prisras på 10 procent eller mer, enligt en ny dyster rapport. ”Frågan är var köparna ska komma ifrån”, säger bostadsanalytikern Lars Strömqvist.

DI - 5 timmar sedan

Kärleken till rock'n'roll räddade hans företag

Han är den höjdrädde juristen som sadlade om och blev höghöjdsfixare på slott, herrgårdar och gamla kyrkor. Men utan kärleken till rock’n’roll hade Magnus Hedegård inte kunnat driva företaget i dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.