DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 09:38

DI - 14 maj 19 kl. 07:36

Vinstlyft för Ferronordic: ”Vårt starkaste första kvartal hittills”Anläggningsmaskinsåterförsäljaren Ferronordic redovisade ett nettoresultat på 46 miljoner kronor under det första kvartalet 2019 vilket kan jämföras med 30 Mkr under samma period i fjol. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ferronordic, Mkr

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinstlyftför , FerronordicVårt , starkasteförsta , kvartalhittills
Realtid - 22 feb 18 kl. 13:38

Magnolias starkaste kvartal någonsin

Nettoomsättningen för fastighetsbolaget ökade med 762 miljoner kronor under året som gått. “Magnolia Bostad avslutar 2017 med sitt starkaste kvartal någonsin. Glädjande är även att vi under det fjärde kvartalet genomfört våra första affärer inom Hotell och Vårdboenden”, kommenterar vd:n Fredrik Lidjan bokslutet för 2017..

IDG - 24 jan 12 kl. 22:38

Apples starkaste kvartal någonsin

Julhandeln gick alldeles strålande för Apple. Eller vad sägs om nya försäljningsrekord för såväl iPhone, iPad som Mac?.

Affärsvärlden - 13 jul 18 kl. 09:03

Beijer Refs vd: "Vårt starkaste kvartal hittills"

Kylkoncernen Beijer Ref ökade såväl omsättning som resultat i det andra kvartalet, jämfört med samma period i fjol..

DI - 10 aug 18 kl. 07:36

Ferronordic ökar vinsten: "Starkaste kvartalet hittills"

Ferronordic, återförsäljare av anläggningsmaskiner, redovisar ett resultat efter skatt på 54 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (51). Resultatet per aktie uppgick till 2:71 kronor (3:61)..

DI - 23 aug 17 kl. 11:17

Starkt andra kvartal för Ferronordic

Den ryska marknaden för nya anläggningsmaskiner fortsatte att återhämta sig under andra kvartalet och Ferronordic kunde därmed leverera ökad omsättning och förbättrat resultat..

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 07:52

Bästa kvartalet någonsin för Ferronordic

Ferronordic redovisar ett resultat efter skatt på 61 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2018 (43). Resultatet per aktie uppgick till 4:17 kronor (2:77). Rörelseresultatet blev 80 miljoner kronor (50) och rörelsemarginalen var 10,1 procent (8,0).

PrivataAffärer - 14 maj 19 kl. 07:44

Ferronordic lyfte resultatet

Resultatet per aktie uppgick till 3:19 kronor (1:93). Rörelseresultatet blev 56 miljoner kronor (41) och rörelsemarginalen var 7,7 procent (6,7). Nettoomsättningen uppgick till 723 miljoner kronor (614).

Kristianstadsbladet - 08 maj 13 kl. 08:47

Kraftigt vinstlyft för Toyota


Den japanska biltillverkaren Toyota Motor redovisar ett vinstlyft på 159 procent till 314 miljarder yen (cirka 20,7 miljarder kronor) för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal, avslutat i mars. Under samma kvartal räkenskapsåret före gjorde bolaget en vinst på 121 miljarder yen.Analytiker hade i snitt räknat med ett vinstlyft till cirka 259 miljarder yen.

Blekinge Läns tidning - 28 apr 16 kl. 09:05

Vinstlyft för Vattenfall

Den statliga kraftkoncernen Vattenfall redovisar ett rörelseresultat på 10 miljarder kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 8,4 miljarder kronor motsvarande kvartal i fjol. Nettoomsättningen steg till 45,9 miljarder kronor, upp från 45,4 miljarder kronor ett år tidigare.

YA - 28 apr 16 kl. 09:05

Vinstlyft för Vattenfall

Den statliga kraftkoncernen Vattenfall redovisar ett rörelseresultat på 10 miljarder kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 8,4 miljarder kronor motsvarande kvartal i fjol. Nettoomsättningen steg till 45,9 miljarder kronor, upp från 45,4 miljarder kronor ett år tidigare.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Svensk export till Iran har tvärnitat

Tvärnit för svensk Iranexport. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

DI - 30 minuter sedan

Aktien har mer att ge – köp nischad doldis

Doldisbanken har fått upp farten och rusat på börsen i år. Men än är det inte för sent att köpa. Aktien är ett fynd om banken når sina egna kaxiga mål.

DI - 30 minuter sedan

Konsultbolagen med högst andel kvinnor 2019

Vilka konsultbolag lyckas rekrytera flest kvinnor? För femte året i rad har Cinode gått igenom de senaste årsredovisningarna för att titta på det totala utfallet men också för att granska hur könsfördelningen i styrelserna ser ut..

DI - 45 minuter sedan

Miljontals européer är i gång och röstar

Miljontals medborgare i EU:s medlemsländer röstar i dag fram sina representanter till EU-parlamentet. Valet har beskrivits som en kamp mellan högernationalistiska partier å ena sidan och partier positivt inställa till EU å den andra..

DI - 45 minuter sedan

Papua Nya Guineas premiärminister avgår

Efter månader av politisk turbulens har premiärministern i Papua Nya Guinea, Peter O'Neill, avgått..

DI - 45 minuter sedan

Tornado i Oklahoma rev upp ett helt hotell

En våldsam tornado har svept in över staden El Reno i den amerikanska delstaten Oklahoma, rapporterar den lokala tv-stationen KFWTV-TV..

DI - 1 timme sedan

Ingen tar notan för oren rysk olja

Problemet med förorenad råolja från Ryssland är mer omfattande är tidigare känt. Lösningen dröjer för att det är oklart vem som ska ta den stadigt växande notan..

DI - 1 timme sedan

Apotekschefen om nya jobbet: Finns många utmaningar

Sara Mohammar är ny vd på Apoteksgruppen. På fritiden spelar hon fiol i band och följer sin hjälte Svampbob Fyrkant..

DI - 12 timmar sedan

Nya samtal mellan parterna i Venezuela

Representanter för regeringen och oppositionen i Venezuela ska fortsätta samtalen i Oslo i Norge nästa vecka, meddelar Norges utrikesdepartement..

DI - 12 timmar sedan

Valvaka – följ EU-valet i Di TV

På programmet står intervjuer med toppkandidater, analyser och kommentarer kring de viktigaste frågorna. Di TV följer EU-valet över mållinjen och sänder från samtliga valvakor.  Och rösträkningen kan du följa på EU-specialsidan di.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.