Dagens PS > Ekonomi

Thursday, 23 May, 18:48

Dagens PS - 14 maj 19 kl. 07:25

Börserna i Asien faller på bred frontHandelsoron gör att samtliga börser i Kina backar nu på morgonen, svensk tid. Både Shanghai och Shenzhen öppnade på tisdagen på minus drygt 1 procent. Och i Hongkong – där börsen höll stängt i går – faller aktiemarknaden brett, rapporterar TT. Enligt nyhetsbyrån såg indexen i Asien ut så här vid klockan 05.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Asien, Kina, Shanghai, Shenzhen, Hongkong, TT, Kospi, Trump, Börserna, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsernai , Asien, faller, bred, front
Affärsvärlden - 29 sep 16 kl. 08:10

Asienbörserna stiger på bred front

De asiatiska börserna steg på bred front i sedan oljemötet i Alger något oväntat utmynnat i en överenskommelse om produktionsbegränsningar. Olje- och energibolag ledde uppgången och i Japan gav en svagare yen exportbolagen god skjuts. Vid 8-tiden var Tokyos Nikkei 225-index upp 1,5 procent och Kina avancerade de ledande börserna i storleksordningen 0,5 procent..

Affärsvärlden - 11 jul 16 kl. 08:41

Rally i Tokyo – börserna steg på bred front

Asienbörserna steg på bred front i måndagshandeln, med rejäla uppgångar för Tokyo efter att sittande premiärminister Shinzo Abes regering i valen till parlamentets överhus lyckades vinna kvalificerad majoritet..

DI - 08 okt 18 kl. 18:30

Breda nedgångar på USA-börserna – Netflix faller efter ny analys

De ledande börserna i New York sjönk på bred front i måndagens tidiga handel, då räntefrossan fortsatte att hålla de amerikanska börserna i ett fast grepp. Obligationsmarknaden i USA håller dock stängt på måndagen under firandet av Columbus Day. .

DI - 05 dec 18 kl. 06:29

Morgonkoll: Nedåt på Asienbörserna

De ledande börserna Asien faller något på onsdagen i spåren av tisdagens kraftiga nedgångar på Wall Street. .

DI - 05 feb 19 kl. 17:48

Nordenbörserna steg på bred front – Pandora rusade efter stark rapport

De nordiska börserna stärktes på bred front under tisdagen samtidigt som de ledande Europabörserna avancerade i liknande utsträckning. Regionala Vinx 30 ökade 1,5 procent till nivån 924..

DI - 14 maj 19 kl. 06:33

Morgonkoll: Nedåt på Asienbörserna – Softbank faller efter Uber-ras

De ledande Asienbörserna var på ett småsurt humör under tisdagen i spåren av de senaste turerna i handelskonflikten mellan USA och Kina. Japanska Softbank faller i spåren av börsnykomlingen Ubers ras. .

Affärsvärlden - 31 jan 11 kl. 06:46

Börserna i Asien faller

Kurserna på de asiatiska börserna backar under måndagen. I Japan faller Nikkei index med mer än 1 procent. Börserna i Fastlandskina går däremot mot strömmen..

Affärsvärlden - 18 nov 13 kl. 08:08

Kinabörserna upp på bred front

De kinesiska börserna fortsatte uppåt på måndagen i spåren av fredagens breda reformbesked i Kina..

DI - 08 jul 14 kl. 12:08

Europabörserna ned på bred front

De ledande europeiska börserna fortsatte den negativa trenden i röda områden under tisdagen efter två dagar med minustecken. Tysk besvikelse kring industrisiffror tros färga sentimentet. På makro- och rapportfronten är det i övrigt lugnt med transatlantiskt fokus vid Alcoa som inleder den amerikanska rapportsäsongen senare ikväll..

DI - 19 okt 18 kl. 10:39

Europabörserna ned på bred front

Handelsveckans sista dag präglades av breda nedgångar på de stora europeiska och nordiska börserna. .

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 3 timmar sedan

Sajt med personuppgifter utreds och börsen på rött

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Ramaskri mot ny sajt – avslöjar dina fyra sista
Den kontroversiella sajten Mrkoll låter dig kolla upp vem som helst – och få ut personlig information med bara några klick. Nu ska bolaget bakom sajten utredas.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Här är svenska bolagets revolution: ”Vi är först”

Svenska Mapillary är heta på marknaden. Den Malmö-baserade startupen sysslar med AI och bildanalys, och den nya appen är ett genombrott. Det skriver Di Digital i ett reportage.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Amazon vill läsa av känslor med ny pryl

Den nya enheten skulle innebära en revolution inom hälsa, träning och välmående. Det rapporterar Bloomberg. Enligt deras egen källa jobbar Amazons hårdvarudivision Lab126 tillsammans med röstigenkänningsdivisionen för Alexa, för att skapa en helt ny typ av fitness-armband.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Börsen rasar – kan bli värsta tappet i år

Stockholmsbörsen är strax efter lunch på torsdagen ned kraftigt. Det stora tappet kan bli årets värsta. Det rapporterar Dagens Industri.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Förundersökningar mot SD-topparna inleds

Åklagarmyndigheten har gett besked om förundersökning mot Peter Lundgren om sexuellt ofredande. SD-toppen svarade med att motanmäla Kristina Winberg för förtal. Det rapporterar Dagens Nyheter.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Svenskarna panik-säljer Huawei-mobiler

Efter USA:s förbud mot telefontillverkaren Huawei är många oroliga för vad som ska hända i resten av världen. Nu säljer svenskarna sina mobiler. Det säger Blocket enligt Sveriges Radio.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Här är Fords nya robot – kan lämna paket vid dörren

Dagens techbrief handlar om Elon Musks tunnelbolag, begränsade sociala medier i Indonesien, och Fords nya leveransrobot. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Internationella betaltjänsten TransferWise nu värd 3,5 miljarder dollar London-baserade bolaget som sysslar med överföring av pengar har tagit in ännu mer riskkapital, och är nu värt motsvarande drygt 33 miljarder kronor, rapporterar TechCrunch.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Borde sajter som Mrkoll vara lagliga?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Den kontroversiella sajten Mrkoll låter dig kolla upp vem som helst – och få ut personlig information med bara några klick.

Dagens PS - 10 timmar sedan

SR: ”Ännu en spik i kistan för Theresa May”

Andrea Leadsom har avgått som minister med ansvar för agendan i det brittiska underhuset. Bakgrunden är att hon inte längre kan stötta premiärministern Theresa Mays brexitförslag, enligt avskedsbrevet. Sveriges Radio rapporterar att Theresa Mays dagar som premiärminister snart är över.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Ramaskri mot ny sajt – avslöjar dina fyra sista siffror

Den kontroversiella sajten låter dig kolla upp vem som helst – och få ut personlig information med bara några klick. Nu ska den digitala tjänsten utredas. Det rapporterar Breakit.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.