DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 03:47

DI - 14 maj 19 kl. 06:48

Aktierna som handlas exklusive rätt till utdelningUtdelningssäsongen bjöd på något glesare skurar under tisdagen när fyra aktier handlas exklusive rätt till utdelning. Enligt skolboken bör aktierna, allt annat lika, därmed falla lika mycket som bolagen delar ut. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktiernasom , handlas, exklusiverätt till , utdelning
DI - 10 maj 17 kl. 06:47

De handlas exklusive utdelning

Industrivärden, MTG och Tele2 är några av aktierna som handlas exklusive utdelning på onsdagen..

DI - 05 maj 17 kl. 07:42

Här är aktierna som handlas exklusive utdelning

Ett tjog aktier handlas i dag exklusive utdelning. Om kursen följer konstens alla regler bör aktierna därmed rasa lika mycket som bolagen delar ut..

DI - 10 apr 19 kl. 07:35

Aktierna som handlas exklusive utdelning på onsdagen

Flera tunga aktier handlas exklusive rätt till utdelning på onsdagen. Enligt skolboken ska de därför falla när börsen öppnar..

DI - 07 dec 16 kl. 07:23

Klädkedjan handlas exklusive utdelning

Klädkedjan Kappahl handlas idag den 7 december exklusive utdelning på 1,25 kronor..

DI - 14 dec 16 kl. 07:13

Butikskedjan handlas exklusive utdelning

Dustin, återförsäljare av IT-produkter, handlas idag den 14 december exklusive utdelning på 2,40 kronor per aktie..

DI - 09 jan 17 kl. 07:55

Sju aktier handlas exklusive utdelning

En handfull aktier ska ner på måndagen. Fyra preferensaktier och två stamaktier handlas nu exklusive utdelning..

DI - 29 mar 18 kl. 08:46

Aktierna som handlas exklusive utdelning

Utdelningssäsongen fortsätter att rulla vidare med full kraft. Skärtorsdagen till ära handlas en rad aktier exklusive rätt till utdelning vilket innebär att aktierna, allt annat lika, bör falla lika mycket som bolagen delar ut. .

DI - 13 apr 18 kl. 07:37

Aktierna som handlas exklusive utdelning

Utdelningssäsongen rullar vidare med full kraft och fredagen den 13:e till ära handlas en rad aktier exklusive rätt till utdelning. Enligt skolboken bör aktierna, allt annat lika, därmed falla lika mycket som bolagen delar ut. .

DI - 09 maj 18 kl. 08:28

Aktierna som handlas exklusive utdelning

På onsdagen handlas fyra aktier på Stockholmsbörsen - däribland H&M - exklusive rätt till utdelning, vilket bör leda till att aktierna tappar på börsen. .

DI - 11 maj 18 kl. 06:58

Aktierna som handlas exklusive utdelning

Utdelningssäsongen rullar vidare och på fredagen handlas sex aktier exklusive rätt till utdelning. Enligt skolboken bör aktierna, allt annat lika, därmed falla lika mycket som bolagen delar ut. .

DI - 25 apr 19 kl. 06:44

Här är aktierna som handlas exklusive utdelning

Nio bolag på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista, handlas i dag den exklusive rätt till utdelning. Ett OMXS30-bolag finns bland de som avskiljer utdelning..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Domstolsbeslut mot Matra Petroleums dotterbolag i USA

En amerikansk domstol har utfärdat en "temporary restraining order and injunction" mot Matra Petroleums amerikanska dotterbolag..

DI - 5 timmar sedan

Svagt på Wall Street – Tesla och Qualcomm tappar

New York-börserna återhämtade sig under onsdagskvällen men inte tillräckligt för att hämta hem tidigare nedgångar. S&P 500 handlas ned 0,2 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 6 timmar sedan

Byggjätten tror inte på prisfall: ”Kommer stiga 2 procent per år”

Läget på bostadsmarknaden är skört men priserna på både villor och bostadsrätter kommer fortsätta uppåt. Den bedömningen gör byggkoncernen Veidekke som sågar prognosmakare som tror på nya prisfall. .

DI - 6 timmar sedan

På Essity har digitaliseringen nått blöjstadiet

Inför Essitys kapitalmarknadsdag på torsdagen åkte Di till Göteborg för att ta pulsen på hygien- och hälsobolagets hetaste uppfinning, nyaste affär och färskaste affärsområdeschef: Ulrika Kolsrud. ”Tar man all digitalisering har det en väldigt stor potential”, säger hon till Di..

DI - 6 timmar sedan

Nya ministrar utnämnda i Österrike

Österrikes konservativa förbundskansler Sebastian Kurz har utnämnt fyra nya ministrar och en ny vice förbundskansler sedan en politisk skandal lett till att flera högerpopulistiska ministrar lämnat regeringen. Samtidigt står förbundskanslern själv inför en misstroendeomröstning..

DI - 7 timmar sedan

Tories gruppledare i parlamentet avgår i protest mot Mays brexitavtal

Andrea Leadsom, ledare för det brittiska regeringspartiet Tories i parlamentets underhus, hoppar av regeringen i protest mot Theresa Mays brexitplan..

DI - 7 timmar sedan

Theresa May överlever – åtminstone till fredagen

Storbritanniens premiärminister Theresa May ser ut att ha överlevt ytterligare en dag. Enligt uppgifter i brittiska medier väntar dock ytterligare ett ödesdigert möte på fredag..

DI - 7 timmar sedan

Hållbarhet kräver mod – och kanske lite revolution

Det senaste året har Agenda 2030 - till sist - hamnat på agendan. Överallt talas det om hur vi ska bli målmedvetna och bidra till en hållbar värld, i näringslivet, politiken och högskolan. .

DI - 7 timmar sedan

Fed ser behov av fortsatt tålamod i penningpolitiken

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve ser fortsatt behov av tålamod i penningpolitiken – särskilt om ekonomin bromsar in och inflationen förblir dämpad. Det framgår av protokollet för det penningpolitiska mötet i början av maj..

DI - 7 timmar sedan

Topp-vd:n öppnar för sin avgång – pekar ut möjliga efterträdare

Björn Rosengren har gjort succé som vd för Sandvik och på kapitalmarknadsdagen på onsdagen var hans budskap att verkstadsjätten har förändrats i grunden.  Samtidigt säger han till Di att han inte ”blir jättelångvarig” på Sandvik. ”Jag tror inte på att man ska sitta för länge som vd på sådana här bolag”, säger Björn Rosengren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.