DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 01:32

DI - 14 maj 19 kl. 06:47

Kronan i sidled mot dollarn och euronNew York-börserna föll brant på måndagen och Asienbörserna tar vid med fortsatta nedgångar på tisdagen, om än inte i samma omfattning. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
York, Asienbörserna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kronani , sidledmot , dollarnoch , euron
E24 - 02 feb 11 kl. 16:52

Kronan försvagades mot euron och dollarn

Den korta räntan gick upp något under onsdagen samtidigt som kronan tappade mot euron och dollarn..

Sydsvenskan - 03 feb 11 kl. 16:40

Kronan starkare mot euron

Foto: Henrik Rosenqvist
Men försvagades mot dollarn.
Kronan stärktes mot euron på torsdagen, men försvagades mot dollarn. Marknadsräntorna höll sig i stort sett stilla.

DN - 01 aug 11 kl. 16:58

Kronan starkare mot euron

Kronan stärktes mot euron men försvagades något mot dollarn på måndagen. Svenskt inköpschefsindex nådde i juli den lägsta nivån sedan våren 2009. Även amerikanskt inköpschefsindex från ISM kom in svagare än väntat..

Kristianstadsbladet - 09 sep 11 kl. 16:30

Kronan starkare mot euron

Kronan stärktes mot euron i dag sedan ECB meddelat att styrelseledamoten Jürgen Stark avgår. Enligt källor ska anledningen vara en konflikt kring ECB:s stödköp av obligationer. En euro kostar 8:89 kronor och en dollar 6:48.

DI - 06 mar 18 kl. 10:34

Räntor och valutor: Kronan tappar mot euron

Europeiska räntor visar en blandad utveckling i tisdagens förmiddagshandel samtidigt som euron stärks en aning. Kronan tappar mot euron..

E24 - 09 sep 11 kl. 16:29

Kronan starkare mot euron

Kronan stärktes mot euron på fredagen. ECB meddelade under eftermiddagen att styrelseledamoten Jürgen Stark avgår, enligt ECB av personliga skäl. Enligt källor ska dock anledningen vara en konflikt kring ECB:s stödköp av obligationer..

VA - 04 apr 11 kl. 14:49

Kronan stärks mot euron

4 april Hökaktigare signaler från ECB får Swedbank att tro på mer måttliga kronförstärkningar gentemot euron framöver, till 8:65 på ett halvårs sikt. Mot dollarn tror Swedbank att kronan bottnar de kommande månaderna och att det därefter följer en kronförsvagning mot 6:80 till hösten. Det skriver valutastrateg Anders Eklöf på Swedbank i ett marknadsbrev på måndagen.

BT - 23 jun 11 kl. 15:00

Kronan föll mot euron och dollarn

Marknadsräntorna föll på onsdagen efter en tämligen nyhetsfattig dag där marknaden stängde redan klockan 12. Kronan försvagades mot både euron och dollarn. En euro kostar nu 9:19 kronor medan dollarn står i 6:49.

E24 - 23 jun 11 kl. 14:58

Kronan föll mot euron och dollarn

Marknadsräntorna föll på onsdagen efter en tämligen nyhetsfattig dag där marknaden stängde redan klockan 12. Kronan försvagades mot både euron och dollarn. En euro kostar nu 9:19 kronor medan dollarn står i 6:49..

BT - 27 jan 12 kl. 16:34

Kronan tappade mot euron och dollarn

Den långa marknadsräntan föll under fredagens handel samtidigt som den korta steg något.
Kronan försvagades mot både euron och dollarn.
Tioårig statsobligation: 1,76 procent (1,79).

DI - 20 mar 15 kl. 16:42

Räntor och valutor: Kronan tappade mot euron

Dollarn försvagades på bred front på fredagen och gick därmed mot sin sämsta vecka sedan sommaren 2013, efter att marknaden rejält omvärderat utsikterna för takten i kommande räntehöjningar från Federal Reserve. Kronan stärktes mot dollarn, men försvagades mot euron som lyftes av hopp om att Grekland snart kan få nya stödpengar..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Domstolsbeslut mot Matra Petroleums dotterbolag i USA

En amerikansk domstol har utfärdat en "temporary restraining order and injunction" mot Matra Petroleums amerikanska dotterbolag..

DI - 3 timmar sedan

Svagt på Wall Street – Tesla och Qualcomm tappar

New York-börserna återhämtade sig under onsdagskvällen men inte tillräckligt för att hämta hem tidigare nedgångar. S&P 500 handlas ned 0,2 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 3 timmar sedan

Byggjätten tror inte på prisfall: ”Kommer stiga 2 procent per år”

Läget på bostadsmarknaden är skört men priserna på både villor och bostadsrätter kommer fortsätta uppåt. Den bedömningen gör byggkoncernen Veidekke som sågar prognosmakare som tror på nya prisfall. .

DI - 4 timmar sedan

På Essity har digitaliseringen nått blöjstadiet

Inför Essitys kapitalmarknadsdag på torsdagen åkte Di till Göteborg för att ta pulsen på hygien- och hälsobolagets hetaste uppfinning, nyaste affär och färskaste affärsområdeschef: Ulrika Kolsrud. ”Tar man all digitalisering har det en väldigt stor potential”, säger hon till Di..

DI - 4 timmar sedan

Nya ministrar utnämnda i Österrike

Österrikes konservativa förbundskansler Sebastian Kurz har utnämnt fyra nya ministrar och en ny vice förbundskansler sedan en politisk skandal lett till att flera högerpopulistiska ministrar lämnat regeringen. Samtidigt står förbundskanslern själv inför en misstroendeomröstning..

DI - 4 timmar sedan

Tories gruppledare i parlamentet avgår i protest mot Mays brexitavtal

Andrea Leadsom, ledare för det brittiska regeringspartiet Tories i parlamentets underhus, hoppar av regeringen i protest mot Theresa Mays brexitplan..

DI - 5 timmar sedan

Theresa May överlever – åtminstone till fredagen

Storbritanniens premiärminister Theresa May ser ut att ha överlevt ytterligare en dag. Enligt uppgifter i brittiska medier väntar dock ytterligare ett ödesdigert möte på fredag..

DI - 5 timmar sedan

Hållbarhet kräver mod – och kanske lite revolution

Det senaste året har Agenda 2030 - till sist - hamnat på agendan. Överallt talas det om hur vi ska bli målmedvetna och bidra till en hållbar värld, i näringslivet, politiken och högskolan. .

DI - 5 timmar sedan

Fed ser behov av fortsatt tålamod i penningpolitiken

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve ser fortsatt behov av tålamod i penningpolitiken – särskilt om ekonomin bromsar in och inflationen förblir dämpad. Det framgår av protokollet för det penningpolitiska mötet i början av maj..

DI - 5 timmar sedan

Topp-vd:n öppnar för sin avgång – pekar ut möjliga efterträdare

Björn Rosengren har gjort succé som vd för Sandvik och på kapitalmarknadsdagen på onsdagen var hans budskap att verkstadsjätten har förändrats i grunden.  Samtidigt säger han till Di att han inte ”blir jättelångvarig” på Sandvik. ”Jag tror inte på att man ska sitta för länge som vd på sådana här bolag”, säger Björn Rosengren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.