Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 27 May, 07:04

Dagensanalys.se - 14 maj 19 kl. 04:54

Googles nya Bumper Machine skapar automatiskt 6-sekunders klippFör att hjälpa annonsörer att få ut fler klipp från en video har Google utvecklat en Bumper Machine. Med hjälp av maskininlärning kan verktyget identifiera intressanta delar ifrån ett klipp som är 90 sekunder eller kortare och skapa flera 6-sekunders bumper-annonser som sedan kan användas i en annonskampanj. Youtubes 6-sekunders annonser som är unskippable har visat sig vara framgångsrika för att driva på varumärkeskännedom och ad recall. En av studierna genomfördes för två år sedan och då kunde man se [. ] Inlägget Googles nya Bumper Machine skapar automatiskt 6-sekunders klipp dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Bumper Machine, Google, Googles, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Googlesnya , Bumper, Machine, skapar, automatiskt, 6-sekunders, klipp
Computer Sweden - 18 apr 13 kl. 15:00

"Googles glasögon skapar skräckstämning"


Oron börjar sprida sig. Googles glasögon liksom vågen av smarta klockor riskerar att få stora konsekvenser för den personliga integriteten. .

Dagensanalys.se - 17 maj 17 kl. 10:31

HP skapar världens största dator

HP Enterprise har tagit fram en prototyp på en ny dator som ska vara snabbare än någon tidigare dator. Man räknar med att den kommer att ”omforma samhället på ett fundamentalt plan”. Den nya datorn har fått arbetsnamnet ”The Machine” och har ett arbetsminne på 160 Tb.

Dagensanalys.se - 07 sep 18 kl. 05:54

Centra för datautbyte skapar nya värden av IoT

En analys från Cisco som publicerades nyligen visar på hur oerhört snabbt datatrafiken nu växer. Efter några decennier med datorer och nätverk nådde världens IP-trafik för två år sedan nivån en zettabyte. Alltså en biljon gigabyte!

Dagensanalys.se - 06 mar 19 kl. 22:45

”Artificiell Intelligens skapar vetenskaplig kris”

Machine learning och A.I. som används i tusentals vetenskapliga studier riskerar vara missledande och felaktiga.

Computer Sweden - 16 okt 18 kl. 06:02

Candy Crush-Kings galna siffror efter flytten till Googles moln


King inledde sin flytt till Googles moln i våras. Teknikchefen Åsa Bredin säger att man numera kan testa sig fram i spelutvecklandet på ett helt annat sätt än tidigare med hjälp av machine learning..

IDG - 16 okt 18 kl. 06:02

Candy Crush-Kings galna siffror efter flytten till Googles moln


King inledde sin flytt till Googles moln i våras. Teknikchefen Åsa Bredin säger att man numera kan testa sig fram i spelutvecklandet på ett helt annat sätt än tidigare med hjälp av machine learning..

Dagensanalys.se - 22 jan 18 kl. 14:30

Bonnier News ansluter sig till Googles programmaticplattform

I fredags blev det klart att mediehuset Bonnier News ansluter sig till Googles DoubleClick Ad Exchange, en plattform för programmatiska annonsköp. Det gör att Bonnier nu kan erbjuda sina tjänsten ”Programmatic Guaranteed” till sina kunder. Bonnier News har tidigare varit ansluten till Googles DoubleClick For Publishers, men tar nu knyter man sig närmare till teknikjätten genom att nu bli en partner i Ad Exchange-programmet.

DN - 01 sep 18 kl. 21:00

Dagens skiva: Big Red Machine tar röstförvrängningen vidare

Två män från Bon Iver och The National skapar sidoprojektet Big Red Machine med röstförvrängningar i centrum, men starkast är de minst artificiella låtarna..

DN - 07 jun 12 kl. 00:26

Googles flygplan skapar 3D-städer

Efter Googles kritiserade kamerabilar kommer nu Googles flygplan. Allt för att skapa ännu bättre kartor i 3D-miljö..

NT - 10 jan 13 kl. 13:47

Dave Grohl skapar ny supergrupp

John Fogerty och Stevie Nicks i samma band? Med sällskap av Nirvana-, Foo Fighters-, Rage Against the Machine- och Slipknot-medlemmar i ett och samma band? Den musikaliska mixen blir verklighet när Dave Grohl nu skapar sin nya supergrupp.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Siffror: Mobilanvändare får i snitt 35 notiser per månad

Om du tar emot notiser från appar i din mobil så är snittet just nu 35 per månad, en siffra som ökar. Men antalet mobilanvändare som slår på notiser är stabil. Intressanta fakta om du vill benchmarka hur ofta användare tar emot notiser och hur många som väljer att göra det.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Nu GDPR-granskas Google Ad Exchange

Bakom granskningen är irländska Data Protection Commission (DPC) som synar Googles Ad Exchange inom EU för att se om den håller sig inom ramen för GDPR. Googles Ad Exchange riktar annonser till besökare på webbplatser med information som Google har samlat från Sök, webbläsar-beteenden och andra källor. Och det är i Irland som Google rent legalt sätt fattar sina beslut om hur de processar alla data inom EU.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Fotbollslaget Liverpool använder dataanalys för att dominera i världstoppen

För att förstå motståndet, komma på bästa strategierna och optimera varje spelare använder fotbollslaget Liverpool dataanalys. Det är som i filmen Moneyball med Bratt Pitt där en statistiker hjälper Oakland att med en begränsad budget välja ut spelare och optimera laget för att sedan ta sig till toppen. Fast här heter analytikern Ian Graham.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Tips: Container ser till att Facebook inte kan spåra dig överallt

Om du helst vill slippa att Facebook spårar dig över hela webben så kan du använda tillägget Container i webbläsaren Firefox. Tillägget som är utvecklat av självaste Mozilla, alltså de som tagit fram Firefox, ser till att du kan använda Facebook precis som vanligt men med fördelen att du inte delar med dig av mer data än nödvändigt. ”Facebook kan spåra nästan all din webbaktivitet och knyta den till din Facebook-identitet.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:35

SurveyMonkey tänker på allvar erövra Europa

SurveyMonkey ska öppna ett datacenter i Dublin för att komma närmare den europeiska marknaden. Tanken är att med sin nya bas vara närmare europeiska företag och bättre kunna serva deras behov. Investering i Dublin är en del av en större plan att öka intäkterna utanför hemlandet USA.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:20

Box introducerar förbättrad molntjänst för samarbete och delning av innehåll

Box utvecklar nu sin molntjänst för att hantera, dela och samarbeta kring innehåll. Box gör om flera tjänster, bland annat Box Relay, och ger dem flera nya funktioner. Syftet är att förenkla för användarna och effektivisera arbetet med gemensamma dokument.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:18

Facebook har tagit bort 2 miljarder fejkkonton i år

Problemen med fejkkonton blir allt vanligare. Bara i år har Facebook tagit bort fler än 2 miljarder fejkkonton, det framkommer i deras Transparency Report. Under första kvartalet i år har Facebook raderat 2,19 miljarder fejkkonton, jämfört med 1,2 miljarder konton under fjärde kvartalet 2018.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:15

De 3D-scannar människor för att satsa på klädförsäljning

E-handelsjätten Amazon genomför en studie som innefattar att de 3D-scannar människors kroppar i utbyte mot presentkort på 25 dollar, skriver Mashable. Syftet med studien är att lära sig om mångfalden av människors olika kroppsformer. Enligt Amazon kommer den insamlade datan endast används internt, och inte i marknadsföringssyfte.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:16

Sofia Larsson blir ny programmatic-chef på GroupM

Sofia Larsson har nyligen tillträtt rollen som Head of Programmatic på GroupM. Hon ska nu fortsätta att driva området och ansvara för det specialistteam som hanterar alla programmatiska köp på GroupM. Branschprofilen inledde sin karriär inom gruppen år 2014 och återvänder nu efter en tid hos aktörer såsom Criteo och senast från en roll som Head of Programmatic på PHD.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:42

WhatsApp drar igång med annonser nästa år

Det var bara en tidsfråga innan Facebook-ägda appen WhatsApp skulle börja med annonser. Nu visar allt på att det blir så redan nästa år. Det var under Facebooks konferens i Holland som suddiga bilder visades upp där annonserna prydde WhatsApp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.