PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 23 May, 07:58

PrivataAffärer - 13 maj 19 kl. 20:16

Då kommer Slack att direktnoterasDet uppgav bolaget under måndagen, enligt Reuters. Slack tillade att datumet kan komma att ändras. En direktnotering innebär att bolaget inte har ett offentligt introduktionserbjudande med nyemission. I stället görs existerande aktier tillgängliga för handel och öppningskursen bestäms av köp- och säljorder börsen får in. Slack rapporterade en rörelseförlust på knappt 144 miljoner dollar för 2018.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Slack, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: kommer , Slackatt , direktnoteras
Dagensanalys.se - 14 mar 17 kl. 11:09

Google och Microsoft utmanar Slack

Kriget om digital internkommunikation intensifieras då Microsoft lanserar Teams för att utmana Slack och Google kommer snart med en vass utmanare i deras G Suite. Konkurrensen om företagens interna kommunikation blir nu ännu tuffare då Google släpper en utmanare till Slack till  Suite som lanserats under bolagets stora molnkonferens Google Next i San Francisco och Microsoft släpper sitt verktyg Teams idag Prabhakar Raghavan chef för Apps på Google säger att man som vanligt har lyssnat in vad företagen faktiskt vill ha och att det hela tiden har varit den gängse modellen för G Suit, och nu lanserar MANen tydlig utmanare till Slack. – G Suite föddes i molnet och Google har alltid haft fokus på att det skall vara anpassat till företaget.

Expressen - 03 apr 18 kl. 08:45

Spotify direktnoteras: Så påverkas ägarna – och du

15.30, svensk, i dag öppnar handeln vid börsen i New York.Då ska svenska streamingtjänsten Spotifys aktier direktnoteras - en händelse som får stor uppmärksamhet.

Dagensanalys.se - 03 mar 16 kl. 18:15

Slack – kommunikationstjänsten som håller på att ta över världen

Slack, som pysslar med kommunikation inom företag, har på kort tid tagit världen med storm. Nu utmanar man veteranerna Skype genom att lansera egen röst- och videochatt. Vissa har beskrivit Slack som en chattapp, men det är en sanning med en massa modifikation.

Dagensanalys.se - 23 mar 18 kl. 09:10

Din chef kan nu ladda ner dina privata konversationer i Slack

Slack meddelar att administratörer kan exportera data på deras plattform. Det innebär att chefer kan till exempel ta fram privata konversationer som du har haft med dina kollegor, utan att du vet om det.
Anledningen Slack tillåter dataexporteringen är för att möta de krav som GDPR-lagstiftningen fastställt och officiellt måste tillämpas från och med maj i år.

Dagensanalys.se - 04 apr 16 kl. 11:39

Slack – meddelandetjänstens explosiva framgång

För bara något år sedan var det knappt någon som kände till dem – men Slack, som växt med 3,5 gånger på bara ett år, kan mycket väl bli vardagsmat på arbetsplatserna rätt snart. Att chatta på jobbet har sällan varit så lönande och framgångsrikt. Mellan April 2015 till April detta år så har antalet ”slackande” användare gått från 750 000 dagliga och 200 000 betalande användare till 2,7 respektive 800 000.

DI - 16 dec 15 kl. 08:43

Slack lanserar riskkapitalfond, släpper egen app-butik

Samarbetsplattformen Slack har samlat ihop 80 miljoner dollar, motsvarande nästan 700 Mkr, till en ny riskkapitalfond. Pengarna ska gå till att finansiera bolag som bygger appar tänkta att integreras med Slack..

DI - 05 sep 16 kl. 17:41

Slack-chefen: ”Vi försöker efterlikna ett datorspel”

Slack har på bara ett par år skakat om marknaden för företagskommunikation. Hemligheten?Att ta upplevelsen från datorspelande in i företagsmjukvara.

Dagensanalys.se - 15 jun 17 kl. 15:30

Rykte: Amazon vill köpa Slack för nära 80 miljarder kronor

Slack vinner mark. Nu uppges Amazon vara intresserade av att köpa bolaget för nära 80 miljarder kronor. Idag har Slack fem miljoner aktiva användare varje dag varav 30 procent fins i Europa.

IDG - 11 aug 17 kl. 13:13

Slack ger företag bättre chans att hantera konton


Nu åtgärdar Slack en akilleshäl – möjligheten att hantera mobilkonton för Slack centralt. Det gör att företag som använder samarbetsverktyget får bättre kontroll över vilka som kommer åt konton..

Computer Sweden - 11 aug 17 kl. 13:13

Slack ger företag bättre chans att hantera konton


Nu åtgärdar Slack en akilleshäl – möjligheten att hantera mobilkonton för Slack centralt. Det gör att företag som använder samarbetsverktyget får bättre kontroll över vilka som kommer åt konton..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Irras tog in över 100 miljoner

Totalt emitterades 4.800.000 aktier till en teckningskurs om 22 kronor per aktie, vilket innebär att bolaget kommer tillföras cirka 106 miljoner kronor före emissionskostnader.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Småbolag rekordhögt värderade

Indexet återspeglar den faktiska värderingen (EV/EBITDA) och sammanställs kvartalsvis. Under första kvartalet steg värderingen till 8,6, upp 8 procent från fjärde kvartalets 8,0. En granskning av delsegmenten visar att de litet större bolagen (marknadsvärde 150-500 miljoner euro) utvecklades starkare, upp 11 procent, vilket gör att dessa nu tog igen värderingsgapet mot de minsta bolagen så att båda segmenten värderas till 8,6 EV/EBITDA.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Tre heta köptips

Trots en kursuppgång på 20 procent sedan årsskiftet tror Affärsvärlden på fortsatta uppgångar för lastbilsföretaget Volvo. Värderingen är alltjämt lockande med ett p/e-tal under 9 på prognostiserad vinst 2019, enligt tidningen. Affärsvärlden har även förtroende för investmentbolaget Mertiva, där styrelseordförande Håkan Blomdahl äger drygt 60 procent av kapitalet.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Eniro får ny vd – fick sparken från bolaget 2014

  Närmast kommer Magdalena Bonde från e-handelsbolaget Fyndiq, där hon arbetat sedan 2016. Hon har suttit i styrelsen för Eniro sedan april 2018 och var även tidigare vd för Eniro Sverige, men fick sparken 2014. Eniros styrelseordförande Arne Myhrman säger till Dagens Industri på onsdagskvällen att han inte vet varför Magdalena Andersson fick sparken som Sverigechef.

PrivataAffärer - 16 timmar sedan

Nordea: Därför är EU-valet relevant för finansmarknaderna

Valet gäller 751 platser, varav 73 till Storbritannien som deltar trots att de ska lämna EU. När (om) de lämnat kommer parlamentet att bestå av 705 ledamöter. ”Det nya parlamentet väntas bli än mer fragmenterat, vilket kommer att göra beslutsfattandet svårare.

PrivataAffärer - 17 timmar sedan

Lax för miljarder har dött i norsk algblomning

Hittills bedöms sju miljoner laxar ha dött som följd av algblomningen i Ofotfjorden i Nordland och Astafjorden i Troms. Personal hos fiskodlarna i området arbetar intensivt med att flytta på resterande laxar innan de nås av algerna. Norska Fiskeridirektoratet fick på onsdagsförmiddagen en rapport om eskalerande dödlighet vid Mortenlaks anläggning i Ofotfjordens utlopp.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

Jurist: Oskäligt att inte veta tid för tillträde

”I tidpunkten för upplåtelse ingår rätten till tillträde i nära anslutning”, anser hon. Enligt en dom från Stockholms tingsrätt på tisdagen har ett par inte rätt att dra sig ut ett förhandsavtal som tecknats för en lägenhet i SSM:s projekt West Side Solna. Detta då upplåtelseavtalet inte ansågs ha försenats, medan det i förhandsavtalet inte angetts någon tidpunkt för själva tillträdet mer än att datumet för tillträdet skulle meddelas senast sex månader före bostaden står färdig.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

Så ger du bort värdepapper i present

Under rubriken ”Ge bort en gåva som växer” skriver Handelsbankens placeringsexpert Cecilia Meijer i bankens kundbrev Fokus Placeringar om att ge bort värdepapper i doppresent, konfirmationspresent eller studentpresent. Det finns olika saker att tänka på när värdepapperssparande sker i fondkonton, depåer, ISK eller kapitalförsäkringar. Är mottagaren omyndig måste vårdnadshavarna skriva under för att kontot eller depån ska kunna skapas.

PrivataAffärer - 19 timmar sedan

John Mattson värderas till 3 miljarder inför noteringen

Priset per aktie i erbjudandet är 90 kronor, vilket motsvarar ett sammanlagt värde om 3.030 miljoner kronor för det totala antalet aktier i John Mattson. Erbjudandet omfattar 14,5 miljoner aktier som erbjuds av huvudägaren AB Borudan Ett som är familjeägt av Kerstin Skarne, dotter till John Mattson.

PrivataAffärer - 20 timmar sedan

Analys: 500 miljoner nya dollar räcker inte för Veoneer

Det hävdar Deutsche Bank, som läst bolagets rapportering till amerikanska myndigheter (”S1 filing”) och som upprepar sin säljrekommendation för aktien. ”Baserat på S1-rapporten ser vi tydligare tecken på att de 500 miljoner dollarna inte kommer att vara nog. Vi tror att detta innebär att nytt kapital kan krävas nästa år”, skriver bankens analytiker.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.