DI > Ekonomi

Saturday, 25 May, 13:25

DI - 13 maj 19 kl. 17:57

Breda nedgångar på Europabörserna – tapp för VodafoneEuropabörserna försvagades på bred front under måndagen efter att handelsoron mellan USA och Kina trappats upp ytterligare. Samlingsindexet Stoxx 600 tappade 1,2 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europabörserna, Vodafone, USA, Kina, Stoxx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Breda, nedgångar, Europabörserna, tappför , Vodafone
DI - 20 jan 16 kl. 17:22

Norden: Breda nedgångar

Breda nedgångar präglade onsdagshandeln på Nordenbörserna vilket speglade utvecklingen på de stora Europabörserna..

DI - 10 jun 16 kl. 18:05

Europa: Breda nedgångar

De europeiska börserna fortsatte torsdagens tapp, och såg breda nedgångar under fredagen. Ökad oro inför geopolitiska event tyngde framförallt..

DI - 17 aug 17 kl. 17:02

Europabörser: Breda nedgångar med finans i botten

Breda nedgångar syntes på de europeiska börserna under torsdagen..

Affärsvärlden - 28 apr 14 kl. 07:21

Breda nedgångar på Wall Street

Börserna i New York avslutade veckan med breda nedgångar. Svagare kvartalsrapporter än väntat och oro för utvecklingen i Ukraina tyngde sentimentet under dagen..

DI - 22 jul 15 kl. 08:00

Asienbörser: Breda nedgångar – Apple tynger sentimentet

De asiatiska börserna visade breda nedgångar på onsdagen och sentiment tyngdes av en svag rapport på tisdagskvällen från den amerikanska teknikjätten Apple..

DI - 10 sep 15 kl. 17:14

Norden: Breda nedgångar i osäkert läge

Nordenbörserna präglades av breda nedgångar i torsdagens handel, ett liknande mönster syntes i övriga Europa..

DI - 15 jun 17 kl. 15:16

USA-börser: Breda nedgångar väntas

USA-börserna väntas öppna med breda nedgångar under torsdagen då handlare tar in Fedchefen Janet Yellens mer hökaktiga ton. Även på råvarumarknaden noterades lägre priser medan dollarn däremot stärktes..

DI - 15 jun 17 kl. 16:56

USA-börser: Breda nedgångar med teknik i botten

New York-börserna öppnade med breda nedgångar på torsdagen där teknikaktier återfanns i botten..

DI - 17 aug 17 kl. 17:56

Norden: Breda nedgångar på börserna

Breda nedgångar präglade nordiska börser på torsdagen, likt Europa i stort och USA:s handel. Klockan 17.30 var det regionala indexet Nordic Vinx 30 ned 0,8 procent till 974..

DI - 09 jun 16 kl. 12:29

Europabörser: Breda nedgångar

Europabörserna noterade breda indexnedgångar kring lunchtid på torsdagen: samtliga sektorer inom paneuropeiska storbolagsuniversumet Stoxx 600 föll tillbaka..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Swish ligger nere

Betaltjänsten Swish fungerar inte för tillfället..

DI - 15 minuter sedan

Kina hotar blankare: ”Kommer lida stora förluster”

Kinas finansiella tillsynsmyndighet CBIRC varnar för att blanka landets valuta.  Den som spekulerar i en fortsatt försvagning ”kommer helt säkert lida stora förluster”, uppger en talesperson för myndigheten, rapporterar CNBC..

DI - 1 timme sedan

Brottslingarnas skulder: Över 100 miljoner kronor

Personer som dömts för brott har miljonskulder till sina offer, rapporterar  Göteborgs-Posten med hänvisning till Nyhetsbyrån Siren. För de 100 brottslingar som är tyngst skuldsatta uppgår skulderna till över 100 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Tre svenska miljardärer gör upp om förstapriset

Under Elitloppshelgen samlas tiotusentals travälskare på Solvalla, norr om Stockholm, för en tredagars folkfest. I söndagens huvudlopp är tre svenska miljardärer med och gör upp om förstapriset på 3 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Valspurten går inte på upploppet: ”På det stora hela nöjda”

Valdagen närmar sig. Politikerna trappar upp sina kampanjer för att få så stort stöd som möjligt i valet där få svenskar röstar och många fortfarande är osäkra. ”Vi kommer att kampanja varje skälvande minut”, säger Anders Ygeman (S)..

DI - 2 timmar sedan

Så hanterar du stambytet – ”har sett skräckexempel”

Om en hyresvärd inte är intresserad av att samråda med de boende vid ett stambyte, har hyresgästerna lite att sätta emot. ”Vi har sett skräckexempel där hyran fördubblats”, säger Susanna Skogsberg på Hyresgästföreningen..

DI - 3 timmar sedan

Världens bästa flygplats växlar upp – och hånas

Världens bästa flygplats växlar nu upp med en minst sagt spektakulärt shoppinggalleria, fyllt av skoj shopping och grönskande naturupplevelser. Men det singaporianska jättekomplexet lockar samtidigt till gliringar och hån..

DI - 4 timmar sedan

Stefan Löfven: SD:s ledamöter röstar protektionistiskt i EU

DEBATT. SD sätter en protektionistisk dagordning före svenska ekonomiska intressen på EU-nivå. Partiets ledamöter har bland annat röstat nej till förslag som skulle göra det lättare för svenska företag att handla med länder i EU:s närområde, skriver Statsminister Stefan Löfven..

DI - 4 timmar sedan

Analytiker spår prisras: ”Bostadskarriärerna går åt skogen”

Nya prisfall väntar där bostadsmarknaden står som högst – det vill säga Stockholm. Vissa områden hotas av prisras på 10 procent eller mer, enligt en ny dyster rapport. ”Frågan är var köparna ska komma ifrån”, säger bostadsanalytikern Lars Strömqvist.

DI - 5 timmar sedan

Kärleken till rock'n'roll räddade hans företag

Han är den höjdrädde juristen som sadlade om och blev höghöjdsfixare på slott, herrgårdar och gamla kyrkor. Men utan kärleken till rock’n’roll hade Magnus Hedegård inte kunnat driva företaget i dag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.