DN > Ekonomi

Sunday, 26 May, 08:57

DN - 13 maj 19 kl. 18:00

DN frågar: Vad tycker du om bensinpriset?I Umeå höjde en stor del bemannade stationer sina bensinpriser (95) till 16:89, alltså en tangering av rekordet. På de obemannade stationerna var priset (95) ungefär 25 öre lägre..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Umeå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DN frågarVad tycker du om , bensinpriset
BT - 06 nov 14 kl. 21:21

Karta över Sjuhärad: Fyll i bensinpriset från din station!

På bara fyra–fem månader har bensinpriset rasat med 1,50 kronor per liter. Fyll i bensinpriset på kartan i artikeln! I dag kunde man hitta 95-oktanig bensin för under 13 kronor litern i Borås.

SvD - 07 jan 15 kl. 18:35

”Bensinpriset stiger säkert till våren”

Tre kronor billigare bensin får inte många att höja på ögonbrynen. När SvD Näringsliv frågar bilister på bensinmackar söder om Stockholm är det få som jublar över bensinpriset..

TA - 11 jul 14 kl. 12:24

Bensinpriset står emot oljeprisfall

Bensinpriset håller sig över 15 kronor litern trots fallande råoljepriser. Men det är normalt säger branschen.
Oljepriset har nu fallit tre veckor i rad sedan oron för leveransstörningar i Mellanöstern och Nordafrika avtagit.

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 12:24

Bensinpriset står emot oljeprisfall

Bensinpriset håller sig över 15 kronor litern trots fallande råoljepriser. Men det är normalt säger branschen.
Oljepriset har nu fallit tre veckor i rad sedan oron för leveransstörningar i Mellanöstern och Nordafrika avtagit.

BT - 11 jul 14 kl. 12:24

Bensinpriset står emot oljeprisfall

Bensinpriset håller sig över 15 kronor litern trots fallande råoljepriser. Men det är normalt säger branschen. Oljepriset har nu fallit tre veckor i rad sedan oron för leveransstörningar i Mellanöstern och Nordafrika avtagit.

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 05:30

Bensinpriset på väg nedåt

Oljepriset har fallit rejält sedan i somras och ligger nu på den lägsta nivån på över två år, under 100 dollar.Det svenska bensinpriset har inte följt med. Men SPBI:s vd Ulf Svahn tror att även bensinpriset är på väg ned.

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 14 kl. 05:30

Bensinpriset på väg nedåt

Oljepriset har fallit rejält sedan i somras och ligger nu på den lägsta nivån på över två år, under 100 dollar.Det svenska bensinpriset har inte följt med. Men SPBI:s vd Ulf Svahn tror att även bensinpriset är på väg ned.

BT - 30 sep 14 kl. 05:30

Bensinpriset på väg nedåt

Oljepriset har fallit rejält sedan i somras och ligger nu på den lägsta nivån på över två år, under 100 dollar. Det svenska bensinpriset har inte följt med. Men SPBI:s vd Ulf Svahn tror att även bensinpriset är på väg ned.

Skånskan - 08 aug 18 kl. 17:04

Bensinpriset har passerat smärtgränsen

Lite på skämt men med en gnutta allvar i botten brukar jag hävda att den som snabbt vill ta sig in i riksdagen borde bilda ett bilistparti. Det ligger en stor väljarpotential i detta eftersom bilisterna utgör en av de allra största väljargrupperna. Eftersom det finns nästan 5 miljoner personbilar i vårt land bör antalet bilister vara omkring 4 miljoner med hänsyn tagen till att en del personer har flera bilar än en.

Dagens PS - 24 apr 19 kl. 07:40

Bensinpriset på ny rekordnivå

Kan höjas ännu mer i sommar. Har du råd att tanka bilen och köra längre sträcker nu?  På tisdagen höjdes listpriset på bensin med 10 öre till en ny historisk nivå: 16,54 kronor för en liter 95-oktanig bensin, rapporterar TT.

Cornucopia - 10 maj 19 kl. 09:18

Regeringen skyller ifrån sig om bensinpriset

Miljöminister Isabella Lövin (MP) och i synnerhet finansminister Magdalena Andersson (S) skyller ifrån sig om bensinpriset och pekar på omvärldsfaktorer som svenska kronan och oljepriset, som orsak för den senaste tidens höga bensinpris. I sak korrekt, men svenskar kan faktiskt bara protestera mot svensk politik, och inte mot internationell prisutveckling. Därtill så bör man förstås angripa Riksbanken, som ligger bakom den svaga kronan.

Fler nyheter från DN

DN - 16 timmar sedan

Kias låga CO2-utsläpp ger tätposition i Sverige

De bilar Kia sålde årets första tre månader släpper i genomsnitt ut 85 gram per km..

DN - 16 timmar sedan

Kia Proceeds charm vinner – för den är även förnuftig

Kia Proceed på bild väcker nyfikenhet, en fräckt och snyggt formgiven modell från det annars så förnuftiga sydkoreanska märket. När vi får bilen i våra händer för provkörning visar den sig även vara väl så förnuftig. Men det finns några men..

DN - Igår: 07:30

Elbilsfamiljen: Att fortsätta med eldrift känns självklart för oss

För tre år sedan funderade västkustfamiljen Trillkott på att skaffa en elbil. Så blev det inte inte. Det blev två.

DN - Igår: 19:37

Hovrätten ger livräntan åter till duktig golfspelare

Det är okej att vara bra på golf och samtidigt inte kunna jobba fullt ut. Hovrätten ger en 59-årig man i Blekinge rätt att behålla sin livränta..

DN - I förrgår: 12:30

Tysk frossa sänker Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen är på väg mot en av årets tyngsta handelsdagar. Handelsoro och dystra industrisiffror från Tyskland sänker börsen rejält. Vid lunchtid är OMXS-index ned nära 1,7 procent..

DN - I förrgår: 11:32

Köer och parkering hinder på vägen mot självkörande bilar

Många snackar om självkörande bilar. För Dennis Nobelius, vd på Volvos och Veoneers gemensamma mjukvaruföretag Zenuity, är de verklighet. Snart.

DN - I förrgår: 09:47

Vabis bröt rally 1904 – gick i mål 115 år senare

Det tog 115 år – men nu är den äntligen i mål. ”Vabis 1903” kallas bilen, en prototyp som sommaren 1904 deltog i Sveriges första biltävling. Men när en fjäder knuten till kardanaxeln brast strax söder om Uppsala tvingades ekipaget bryta loppet..

DN - 22 maj 19 kl. 14:49

Brittisk ståljätte i konkurs – lyckades inte ordna nödlån

Brittiska ståltillverkaren British Steel har tvingats i konkurs på order av landets högsta domstol efter att ha misslyckats med att säkra ett nödlån..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.