DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 11:36

DI - 13 maj 19 kl. 17:46

Svag utveckling på Nordens börser – fortsatt fall för AmbuDe nordiska börserna försvagades på bred front under måndagen i spåren av en ytterligare upptrappad handelskonflikt mellan USA och Kina..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nordens, Ambu, USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svag, utveckling, Nordens, börserfortsatt , fallför , Ambu
Dagens PS - 29 dec 17 kl. 08:15

Rekord i nya bolag på Nordens börser

115 bolag gjorde entré i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och Reykjavik. Det här skriver TT och konstaterar alltså att det är nytt börsrekord, enligt ett pressmeddelande från börsoperatören Nasdaq. Sammanlagt drogs 3,8 miljarder euro, omkring 37 miljarder kronor in, i nytt kapital.

DI - 07 dec 18 kl. 05:21

Asienbörser: Svag utveckling på börserna

Federal Reserves signaler om mindre räntehöjningar i USA ger även börser i Asien en positiv knuff. Men de har ändå svårt att lyfta över nollstrecket..

PrivataAffärer - 23 sep 15 kl. 18:07

Blandat på Nordens börser

De nordiska börserna uppvisade en lite blandad utveckling i onsdagens handel där Helsingfors gick motströms med en uppgång tack vare Nokia....

Affärsvärlden - 17 feb 17 kl. 17:14

Nedåt på Nordens börser

Ett visst säljintresse syntes på de nordiska börserna som sjönk på fredagen, med Oslo svagast. En liknande utveckling syntes på de stora Europabörserna sedan investerare tog hem vinster efter den senaste tidens uppgång. Samlingsindexet Nordic Vinx backade 0,4 procent till 950..

DI - 08 apr 19 kl. 17:52

Blandat på Nordens börser – oljesektorn stärkte handeln i Oslo

De nordiska börserna inledde veckan blandat efter föregående veckas positiva utveckling. I övriga Europa var det överlag små rörelser under måndagen, med viss dragning nedåt. .

UNT - 25 maj 15 kl. 17:49

Svag utveckling på börsen

Stockholmsbörsen stängde svagt uppåt, medan övriga Europabörser backade..

SvD - 25 maj 15 kl. 17:49

Svag utveckling på börsen

Stockholmsbörsen stängde svagt uppåt, medan övriga Europabörser backade..

DI - 06 jul 15 kl. 18:12

Röd handel på Nordens börser

De nordiska börserna stängde, i likhet med övriga ledande börser i Europa, måndagens handel på minus. Den grekiska folkomröstningen på söndagen resulterade i ett "nej" till kreditgivarnas åtstramningsvillkor, vilket i sin tur gav upphov till en ökad osäkerhet kring Greklands framtid inom euron..

DI - 16 maj 19 kl. 17:58

Norwegian och Nokia bland vinnarna på Nordens börser

De nordiska börserna gick starkt på torsdagen i likhet med övriga Europa. Stigande USA-börser i öppningen gav ytterligare stöd på eftermiddagen.    .

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Experterna osams om tidigare börsraketen: ”platt som en pannkaka”

Experterna i veckans Börsrådet på DiTV är osams om potentialen i en tidigare börsraket där försäljningen bromsat in på senare tid. ”Nu är det nio kvartal i rad när det ligger platt som en pannkaka”, säger Henrietta Theorell, förvaltare på SEB..

DI - 1 timme sedan

Polisförfattaren ratar mord för feelgood – ”tröttnade på döda människor”

Hans fem böcker om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin har beskrivits som ”CSI på svenska”. Nu kliver Varg Gyllander, Stockholmspolisens presschef och författare på fritiden, ut ur brottzonen och ger ut feelgoodromanen ”Alla känner apan”..

DI - 1 timme sedan

Tio döda efter gasolycka på kinesiskt fartyg

Tio människor har dött och 19 skadats efter att höga halter koldioxid börjat läcka från eldsläckningssystemet på ett lastfartyg i Kina..

DI - 2 timmar sedan

Svensk export till Iran har tvärnitat

Tvärnit för svensk Iranexport. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

DI - 2 timmar sedan

Aktien har mer att ge – köp nischad doldis

Doldisbanken har fått upp farten och rusat på börsen i år. Men än är det inte för sent att köpa. Aktien är ett fynd om banken når sina egna kaxiga mål.

DI - 2 timmar sedan

Konsultbolagen med högst andel kvinnor 2019

Vilka konsultbolag lyckas rekrytera flest kvinnor? För femte året i rad har Cinode gått igenom de senaste årsredovisningarna för att titta på det totala utfallet men också för att granska hur könsfördelningen i styrelserna ser ut..

DI - 2 timmar sedan

Miljontals européer är i gång och röstar

Miljontals medborgare i EU:s medlemsländer röstar i dag fram sina representanter till EU-parlamentet. Valet har beskrivits som en kamp mellan högernationalistiska partier å ena sidan och partier positivt inställa till EU å den andra..

DI - 2 timmar sedan

Papua Nya Guineas premiärminister avgår

Efter månader av politisk turbulens har premiärministern i Papua Nya Guinea, Peter O'Neill, avgått..

DI - 2 timmar sedan

Tornado i Oklahoma rev upp ett helt hotell

En våldsam tornado har svept in över staden El Reno i den amerikanska delstaten Oklahoma, rapporterar den lokala tv-stationen KFWTV-TV..

DI - 3 timmar sedan

Ingen tar notan för oren rysk olja

Problemet med förorenad råolja från Ryssland är mer omfattande är tidigare känt. Lösningen dröjer för att det är oklart vem som ska ta den stadigt växande notan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.