DI > Ekonomi

Saturday, 25 May, 01:57

DI - 13 maj 19 kl. 17:41

Beijer Alma förvärvar bolag med 150 miljoner i omsättningIndustrigruppen Beijer Almas dotterbolag Lesjöfors har förvärvat aktierna i Spibelt Beheer där bolagen Tribelt och De Spiraal ingår. Totalt omsätter dessa företag omkring 14 miljoner euro, främst på den europeiska marknaden, och uppges ha en "god lönsamhet"..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Alma, Beijer Almas, Lesjöfors, Spibelt Beheer, Tribelt, De Spiraal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beijer, Alma, förvärvar, bolagmed , 150miljoner i , omsättning
DI - 17 nov 14 kl. 09:16

Beijer Alma: Danske Bank säger köp

Danske Bank inleder bevakning på industrigruppen Beijer Alma med rekommendationen köp. Riktkursen är satt till 215 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev på måndagen.

DI - 27 sep 17 kl. 14:41

Beijer Alma förvärvar för 20 miljoner

Beijer Almas dotterbolag Beijer Tech har ingått avtal om att förvärva "Packningar och Plast AB" som 2016 hade en omsättning på runt 20 miljoner kronor med en "god lönsamhet". .

DI - 30 mar 11 kl. 21:44

Beijer Alma tror på bättre första kvartal

Industrigruppen Beijer Alma uppger att efterfrågan är god i samtliga av Beijer Almas bolag. Samtidigt ökar försäljningen inom, i stort sett, alla affärsområden..

E24 - 29 jul 15 kl. 15:18

Beijer förvärvar bolag i Nya Zeeland

Den svenska kylkoncernen Beijer Ref förvärvar kylgrossistbolaget Realcold med huvudkontor i Auckland, Nya Zeeland, och med cirka 20 filialer i Nya Zeeland och Australien. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 04 sep 17 kl. 09:31

Beijer Ref köper portugisiskt bolag

Kylgrossistkoncernen Beijer Ref förvärvar tillgångarna i det portugisiska kyldistributionsföretaget DX Por..

Realtid - 08 aug 18 kl. 16:21

Beijer Ref köper spanskt bolag

Kylkoncernen Beijer Ref förvärvar det spanska luftkonditioneringsföretaget Lumelco..

DI - 09 okt 18 kl. 16:30

Beijer Byggmaterial förvärvar Bygg-Ole

Bygghandelskedjan Beijer Byggmaterial förvärvar Bygg-Ole och stäker därmed sitt grepp i Stockholmsregionen med fyra nya varuhus. I och med förvärvet har Beijer Byggmaterial nu 73 varuhus runt om i Sverige. .

DI - 21 dec 16 kl. 10:11

Beijer Alma köper bolag

Beijer Almas dotterbolag Lesjöfors förvärvar Spiralspecialisten, ett företag som producerar kundanpassade fjädrar till verkstadsindustrin i norra Europa..

Affärsvärlden - 19 mar 13 kl. 09:31

Beijer Alma köper fjädertillverkare

Beijer Almas dotterbolag Lesjöfors förvärvar den tyska fjädertillverkaren S&P Federnwerk..

DI - 23 feb 11 kl. 13:46

Beijer Alma köper tyskt bolag

Beijer Almas dotterbolag Lesjöfors förvärvar den tyska fjädertillverkaren Velleuer som omsätter cirka 13 miljoner euro och har 110 anställda..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

En riktigt såsig sparrisfrossa

Visbys bästa restaurang ligger inte i Visby. Den unika gårdskrogen bjuder på sparrisfrossa mitt i spenaten – men det går så långsamt att tålamodet tryter..

DI - 3 timmar sedan

Gubbarna dominerar: PG Gyllenhammar är den typiske chefen

PG Gyllenhammar är den svenska sinnesbilden av en chef, visar en ny undersökning. Samtidigt är bara en person på topp tio kvinna – tidigare Swedbank-bossen Birgitte Bonnesen. ”Bilden av en chef måste bli mycket bredare”, säger Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller..

DI - 3 timmar sedan

Amerikanska soldater till Mellanöstern

USA skickar 1.500 soldater till Mellanöstern, meddelar president Donald Trump. Styrkorna syftar till att skydda amerikanska intressen efter påstådda hot från iranskt håll..

DI - 3 timmar sedan

Medieprofiler släpper bok om nyttan med rörelse

Sedan tio år tillbaka samlas ett namnkunnigt mediegäng på Slussen i Stockholm för att gå en promenad tillsammans varje måndagsmorgon.  Nu har de samlat sina erfarenheter i boken ”Promenera mera”. ”Vi hoppas kunna inspirera fler att göra samma sak”, säger Jan Mosander, en av bokens medförfattare..

DI - 4 timmar sedan

Mindre återhämtning på Wall Street – samtliga index på minus för veckan

Wall Street bjuder på en mindre återhämtning på fredagen med S&P 500 upp 0,2 procent kort innan stängning..

DI - 4 timmar sedan

Boris Johnson öppnar för avtalslös brexit

Den tidigare utrikesministern Boris Johnson är beredd att leda Storbritannien ut ur EU utan ett avtal om han blir premiärminister. Det uppgav han under ett tal i Schweiz på fredagen enligt flera internationella medier..

DI - 4 timmar sedan

Toppkandidater grälade om klimatpolitik – ”Bah Kuhnke står och killgissar”

Toppkandidaterna i EU-valet var i SVT:s slutdebatt oense om hur de globala klimatmålen ska nås. Kärnkraft, EU-koldioxidskatt och unionens klimatmål splittrar..

DI - 4 timmar sedan

E-hälsobolag tecknar avtal med universitetssjukhus

E-hälsovårdsbolaget Kontigo Care har tecknat ett avtal med "ett av de tre största" universitetssjukhusen i Sverige. Avtalet innebär att produkten Previct kommer introduceras för digital beroendevård. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 4 timmar sedan

Ekovin med bekämpningsmedel stoppas

Systembolaget säljstoppar vinerna Terra Organic och Terra Organic Reserve..

DI - 5 timmar sedan

Vad håller vi på med egentligen?

”The best minds of my generation are thinking about how to make people click ads”. Facebooks dåvarande analyschef Jeffrey Hammerbacher satte i en intervju 2011 fingret på den smärtande punkten för den exploderande techsektorn. Vad håller vi på med egentligen?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.