DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 17:50

DI - 13 maj 19 kl. 17:30

Lesjöfors köper Tribelt och De Spiraal i Hollandeijer Almas dotterbolag Lesjöfors AB har idag förvärvat aktierna i Spibelt Beheer B.V. där bolagen Tribelt och De Spiraal ingår..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tribelt, De Spiraal, Holland, Almas, Lesjöfors AB, Spibelt Beheer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lesjöfors, köper, Tribeltoch De , Spiraali , Holland
Nya Wermlands Tidningen - 26 sep 15 kl. 06:00

Lesjöfors/Filipstad jagar första segern

Magnus Stjernberg fick vara med om en förlust med sitt Lesjöfors/Filipstad i premiären borta mot Fagerstalaget Per-Ols. Inför säsongens första hemmamatch i dag lördag är därför revanschlusten stor.– Jag, jag tycker att vi ska vinna det här, det är ju ändå en hemmamatch, säger han..

Nya Wermlands Tidningen - 18 jun 18 kl. 08:24

Camping köper servicebyggnad

Campingen i Lesjöfors köper servicebyggnad av kommunen.

Nya Wermlands Tidningen - 03 aug 13 kl. 10:03

Per visar upp Lesjöforssviten

Per Östling är konstnären som vill göra upp med dalahästen, tar betalt per kvadratmeter och har snöat in sig på gamla rostiga maskiner. Idag, lördag, startar utställningen på Lesjöfors Museum där han ställer ut en annorlunda serie tavlor som går under namnet Lesjöforssviten..

Nya Wermlands Tidningen - 22 mar 13 kl. 07:30

Fjädertillverkare köper tyskt bolag

Lesjöfors AB köper den tyska fjädertillverkaren S&P Federnwerk GmbH & KG. Företaget har cirka 70 anställda och har sin tillverkning i Herdorf i Tyskland..

Affärsvärlden - 19 mar 13 kl. 09:31

Beijer Alma köper fjädertillverkare

Beijer Almas dotterbolag Lesjöfors förvärvar den tyska fjädertillverkaren S&P Federnwerk..

DI - 21 dec 16 kl. 10:11

Beijer Alma köper bolag

Beijer Almas dotterbolag Lesjöfors förvärvar Spiralspecialisten, ett företag som producerar kundanpassade fjädrar till verkstadsindustrin i norra Europa..

DI - 13 maj 19 kl. 17:41

Beijer Alma förvärvar bolag med 150 miljoner i omsättning

Industrigruppen Beijer Almas dotterbolag Lesjöfors har förvärvat aktierna i Spibelt Beheer där bolagen Tribelt och De Spiraal ingår. Totalt omsätter dessa företag omkring 14 miljoner euro, främst på den europeiska marknaden, och uppges ha en "god lönsamhet"..

Kristianstadsbladet - 14 aug 13 kl. 07:00

Bruksandan som försvann

Foto: Sune Johannesson
Kulturredaktör Sune Johannesson hejade en gång i tiden på bandylaget Lesjöfors IF, laget från den lilla men framgångsrika bruksorten. Först i sommar tog han sig dit och fick se en bild av ett folkhem som inte längre finns. Detta är första artikeln av tre om den svenska kultursommaren.

Nya Wermlands Tidningen - 02 nov 12 kl. 10:30

Olika bilder av trafikläget vid Stålvallaskolan

Är trafiksituationen vid Stålvallaskolan ett problem eller inte? Det var frågan när Per Gruvberger (S) och Bengt Sjöberg (KD) möttes i ett replikskifte under fullmäktigemötet i Lesjöfors. Anders Nilsson (V) gick däremot upp i talarstolen med en annorlunda vinkel på problemet: kanske är det varken p-platser eller bussfickor som är bekymret utan att föräldrar skjutsar sina barn för mycket..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Arvikas seriefärdigställd

Innebandyförbundet har presenterat division 1-serierna för kommande säsong och så här ser division I Västra Svealand ut: Arvika, Hagfors, Kumla, Köping, Lesjöfors/ Filipstad, Lillån (Örebro), Lockerud Mariestad, Nyfors (Eskilstuna), Per-Ols (Fagersta), Skoghall, Surahammar, Tillberga (Västerås)..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Här är knäckfrågorna som EU måste lösa

Medborgarna har snart sagt sitt. När den intrikata striden om topposter är avklarad väntar en gigantisk arbetsuppgift på EU:s institutioner.  Här är knäckfrågorna på några av EU:s viktigaste områden.

DI - 30 minuter sedan

Trump inte oroad över Nordkoreas robottest: ”Avfyrade några småvapen”

USA:s president Donald Trump oroas inte över Nordkoreas färska robottester. Han delar också den totalitära statens beskrivning av demokraten och presidentaspiranten Joe Biden som en "dåre" med låg IQ..

DI - 1 timme sedan

Undersökning: Svenska företag vill ha EU-skatt

Sex av tio svenska företag vill se en gemensam skattepolitik inom EU. Men det lär dröja. Få länder är beredda att släppa vetorätten..

DI - 1 timme sedan

Vill C och L ha det så här?

Den nu avslutade EU-valrörelsen var den första som helt och fullt utspelades i det som kallas det nya politiska landskapet. Socialdemokraterna satte spelplanen direkt och utlyste valet till en folkomröstning om högerpopulismen och att valet stod mellan demokrati och extremism. De nya JÖ-partierna svansade lydigt efter..

DI - 1 timme sedan

Iran: Vi avvärjer alla försök till krig

Teheran kommer att stå emot alla påtryckningar från USA, enligt Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif. ”Vi avvärjer just nu alla (amerikanska) försök till krig mot Iran, vare sig det är ekonomiskt eller militärt”, sade han vid en presskonferens med sin irakiske kollega på söndagen..

DI - 2 timmar sedan

Smutsigt drama: Stater dopar utsläppen med 50.000 miljarder kronor

Klimatkrisen är vår tids mest brännande fråga och ett rimligt första steg vore att stater slutade att subventionera användningen av fossila bränslen.  Enligt IMF uppgår direkta och indirekta subventioner till 6,5 procent av global BNP, eller hisnande 50.000 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

GDPR-experten ifrågasätter S massutskick: ”Jag är förbluffad”

Socialdemokraterna skickade på söndagen ut sms till drygt en halv miljon svenskar med en uppmaning att rösta på partiet i EU-valet. Åtgärden förvånar en av Sveriges ledande experter på dataskyddsförordningen GDPR, vars tioåriga dotter var en av dem som fick sms:et.  ”Jag är tveksam till det här upplägget.

DI - 3 timmar sedan

”Tommy is for everybody” – mannen bakom succémärkets comeback

Hur gör man ett urvattnat modevarumärke hett igen? Digitala innovationer, kändissamarbeten och skrotade flaggskeppsbutiker är några av de åtgärder som Tommy Hilfigers vd Daniel Grieder tagit till..

DI - 4 timmar sedan

Vallokal utrymd i Uddevalla

En vallokal i Uddevalla har utrymts efter det att ett okänt föremål hittats i lokalen, skriver Bohusläningen..

DI - 4 timmar sedan

Miss – Vänsterpartiets valsedlar saknades

När de mest morgonpigga väljarna i Ovanåker skulle rösta till EU-valet morse saknades valsedlar till Vänsterpartiet. Förklaringen till missen uppges vara den mänskliga faktorn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.