DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 17:34

DI - 13 maj 19 kl. 17:22

Tunga nedgångar i New York – Apple fallerNew York-börserna tappade på bred front efter ett par timmars måndagshandel i spåren av att finansmarknaderna noterat ännu en upptrappning i handelskonflikten mellan USA och Kina..
Läs mer på DI
Läs mer om:
New York, York, USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tunga, nedgångari , New, York, Apple, faller
Affärsvärlden - 20 okt 12 kl. 08:26

Tunga fall i New York

Fredagens nedgångar skedde på dagen 25 år efter "Black Monday" på Wall Street, och blev de största på fyra månader på New York-börsens ledande index..

DI - 29 apr 15 kl. 15:10

New York-börser: Pekar mot lägre öppning

Tunga nedgångar i Europa sätter sordin på sentimentet och kurserna på New York-börserna väntas inleda lägre på onsdagen.S&P 500-terminen var klockan 15.02 0,5 procent under fair value medan Nasdaq 100-terminen var 0,4 procent under..

Affärsvärlden - 28 jan 15 kl. 16:55

Apple agerar draglok i New York

De amerikanska börserna har inlett högre med draghjälp från IT-sektorn som lyfter efter gårdagens tunga nedgångar. Apple rusar på en oväntat stark rapport och marknaden inväntar Federal Reserves penningpolitiska besked senare i kväll..

VA - 09 jun 11 kl. 07:53

Surt börshumör i New York

9 juni De amerikanska börserna backade på onsdagen. Bakom det sämre riskklimatet låg dystra uttalanden från Fed-chefen Ben Bernanke på tisdagen, som till viss del bekräftades i Federal Reserves regionala konjunkturrapport som publicerades på onsdagen. Dessutom varnade Fitch att USA:s kreditbetyg kan äventyras om det mot förmodan inte kommer till stånd en överenskommelse om att höja skuldtaket i tid.

Affärsvärlden - 16 okt 14 kl. 15:25

Nedgångar väntas i New York

New York-börserna väntas fortsätta resan nedåt i inledningen av torsdagens handel när de tunga nedgångarna i Europa tynger kurserna..

Affärsvärlden - 11 okt 12 kl. 07:01

Rapportperiod sätter skräck i New York-börsen

 Alcoas på tisdagskvällen nedskruvade prognos för den globala aluminiumefterfrågan följdes av breda nedgångar på New York-börsen på onsdagen, nedgångar som spände över såväl råvaru- och industribolag som detaljhandlare..

DI - 29 jun 15 kl. 15:00

New York: Nedgångar i korten

Börserna i New York väntas inleda veckan med breda nedgångar, tyngda av den ökade osäkerheten om vart Grekland är på väg. Därmed väntas Wall Street gå i samma riktning som Europa och Asien som sjunkit rejält under måndagen..

Affärsvärlden - 09 sep 16 kl. 07:28

Mindre nedgångar i New York

Aktiemarknaderna i New York avslutade dagen efter mindre nedgångar, fortfarande inom de senaste 40 dagarnas snäva intervall. Energisektorns starka dag efter rally i oljepriset hjälpte till att hålla indexen uppe..

DI - 09 apr 19 kl. 17:45

Nedgångar på New York-börserna på förnyad handelsoro

Börserna i New York inledde med nedgångar på tisdagen. USA kommer att införa tullar på EU-producerade varor till ett värde om 11 miljarder dollar, sedan WTO visat att EU:s stöd till Airbus har haft skadliga effekter på USA, enligt Donald Trump..

DI - 06 maj 19 kl. 16:30

New York: Breda nedgångar efter Trumps tweet

Börserna i New York inledde veckan med tydliga nedgångar sedan en tweet av Donald Trump på söndagen ökat oron för ett handelskrig. .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Trump inte oroad över Nordkoreas robottest: ”Avfyrade några småvapen”

USA:s president Donald Trump oroas inte över Nordkoreas färska robottester. Han delar också den totalitära statens beskrivning av demokraten och presidentaspiranten Joe Biden som en "dåre" med låg IQ..

DI - 45 minuter sedan

Undersökning: Svenska företag vill ha EU-skatt

Sex av tio svenska företag vill se en gemensam skattepolitik inom EU. Men det lär dröja. Få länder är beredda att släppa vetorätten..

DI - 1 timme sedan

Vill C och L ha det så här?

Den nu avslutade EU-valrörelsen var den första som helt och fullt utspelades i det som kallas det nya politiska landskapet. Socialdemokraterna satte spelplanen direkt och utlyste valet till en folkomröstning om högerpopulismen och att valet stod mellan demokrati och extremism. De nya JÖ-partierna svansade lydigt efter..

DI - 1 timme sedan

Iran: Vi avvärjer alla försök till krig

Teheran kommer att stå emot alla påtryckningar från USA, enligt Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif. ”Vi avvärjer just nu alla (amerikanska) försök till krig mot Iran, vare sig det är ekonomiskt eller militärt”, sade han vid en presskonferens med sin irakiske kollega på söndagen..

DI - 1 timme sedan

Smutsigt drama: Stater dopar utsläppen med 50.000 miljarder kronor

Klimatkrisen är vår tids mest brännande fråga och ett rimligt första steg vore att stater slutade att subventionera användningen av fossila bränslen.  Enligt IMF uppgår direkta och indirekta subventioner till 6,5 procent av global BNP, eller hisnande 50.000 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

GDPR-experten ifrågasätter S massutskick: ”Jag är förbluffad”

Socialdemokraterna skickade på söndagen ut sms till drygt en halv miljon svenskar med en uppmaning att rösta på partiet i EU-valet. Åtgärden förvånar en av Sveriges ledande experter på dataskyddsförordningen GDPR, vars tioåriga dotter var en av dem som fick sms:et.  ”Jag är tveksam till det här upplägget.

DI - 3 timmar sedan

”Tommy is for everybody” – mannen bakom succémärkets comeback

Hur gör man ett urvattnat modevarumärke hett igen? Digitala innovationer, kändissamarbeten och skrotade flaggskeppsbutiker är några av de åtgärder som Tommy Hilfigers vd Daniel Grieder tagit till..

DI - 3 timmar sedan

Vallokal utrymd i Uddevalla

En vallokal i Uddevalla har utrymts efter det att ett okänt föremål hittats i lokalen, skriver Bohusläningen..

DI - 3 timmar sedan

Miss – Vänsterpartiets valsedlar saknades

När de mest morgonpigga väljarna i Ovanåker skulle rösta till EU-valet morse saknades valsedlar till Vänsterpartiet. Förklaringen till missen uppges vara den mänskliga faktorn..

DI - 3 timmar sedan

Högt valdeltagande i EU-valet – resultat börjar strömma in

Flera EU-länder rapporterade mitt på söndagen högt valdeltagande. Dessutom börjar en del preliminära resultat komma in. I Slovakien straffas det socialdemokratiska regeringspartiet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.