DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 17:22

DI - 13 maj 19 kl. 17:05

Pareto sätter åter köp på Lundin Gold efter rapportMäklarfirman Pareto Securities sätter åter köp på gruvbolaget Lundin Gold efter morgonens kvartalsrapport. Riktkursen är 7,80 kanadensiska dollar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lundin Gold, Pareto Securities

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pareto, sätter, åter, köp, Lundin, Goldefter , rapport
DI - 02 jun 17 kl. 09:16

Pareto sätter köpstämpel sex spelaktier

Pareto Securities tar upp bevakning av flera online gambling-relaterade bolag enligt följande, med kort motivering av Pareto i citat:.

Realtid - 04 sep 18 kl. 16:37

Pareto-topp möter Økokrim i rätten

Økokrim anklagar Petter Dragesund, chef för Corporate Finance på Pareto i Norge, för att ha känt till dolda aktieköp i en smutsig budstrid..

Affärsvärlden - 13 dec 16 kl. 09:48

Pareto sätter köp på Serneke

Pareto Securities inleder bevakning av Serneke med en köprekommendation och riktkursen 150 kronor. Det skriver Bloomberg First Word..

DI - 11 jan 17 kl. 11:59

Pareto sätter köp på Byggpartner

En konkurrenskraftig direktavkastning är huvudskälet till att investera i Byggpartner, skriver norska Pareto Securities i en dagsfärsk analys..

Affärsvärlden - 24 sep 13 kl. 11:35

Pareto: Köp teleoperatören

Pareto sätter rekommendationen sälj på två teleoperatörer, men ger en tredje operatör rekommendationen köp..

Realtid - 01 okt 14 kl. 16:32

Pareto fortsätter Sverige-expansionen

Duo rekryteras för att stärka förvaltningserbjudandet mot institutioner..

DI - 05 mar 18 kl. 15:12

Pareto sätter köp på ljudboksbolaget

Ljudboksbolaget Storytels nuvarande värdering återspeglar inte värdet av bolagets verksamhet i Norden och potentialen som kommer från bolagets pågående internationella expansion är inte inprisad alls..

PrivataAffärer - 19 feb 19 kl. 10:15

Pareto förutspår risker i verkstaden

Det anser Pareto Securities som har sänkt sina rekommendationer för de svenska verkstadsföretagen Assa Abloy, Atlas Copco, Sandvik och Trelleborg. ”Efter industrisektorns kursrally på 15 procent i januari är vår syn att sektorn har rusat alltför långt och av fel skäl. Faktumet att delårsrapporterna för fjärde kvartalet var över förväntan är bara en kortsiktigt positiv faktor”, resonerar Pareto i analysen.

DI - 17 dec 14 kl. 11:29

Hexagon får förtroende från Pareto

Pareto låter sig inte avskräckas av Hexagons exponering mot olje- och gassektorn utan menar att den relativt motståndskraftig. Dock torgförs mätteknikbolagets diversifierade exponering där det finns områden som tydligt vinner på ett lägre oljepris..

Realtid - 01 mar 16 kl. 14:43

Redeye-analytiker går till Pareto Securities

tis, 2016-03-01 14:43Redeye-analytiker går till Pareto SecuritiesPhilip Skogby fortsätter som aktieanalytiker med techfokus..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Ingves mardröm: Lönerna fastnar i låg växel

Svenska löneökningar kommer av sig innan de hunnit ta riktig fart, spår bankekonomerna. Svalare jobbutsikter saboterar också riksbankschefen Stefan Ingves jakt på inflationsmålet..

DI - 30 minuter sedan

EU-modellen är stabilare än sitt rykte

LEDARE. På många sätt är EU och USA rätt lika. BNP strax under 2000 miljarder dollar, stora ekonomiska skillnader mellan nord och syd samt stad och land, som även yttrar sig kulturellt.

DI - 45 minuter sedan

Räntor & valutor: Euron sjunker på frågetecken för konjunkturen

Räntorna sjönk och euron tappade på torsdagen, samtidigt som börserna stod på minus. .

DI - 1 timme sedan

EU-valet inleds – här är frågorna som avgör valet

På torsdagen inleds valet till EU-parlamentet när Nederländerna och Storbritannien röstar. Söndag 26 maj är den sista valdagen och då röstar bland annat Sverige. Di:s Tobias Wikström och Lotta Gröning, krönikör på Expressen redogör vilka frågor som avgör EU-valet..

DI - 1 timme sedan

Ny storblankare dyker upp i Oriflame – tror inte på budet

Dagen efter grundarfamiljen af Jochnicks utköpsbud på Oriflame dyker en ny storblankare upp i bolaget. Psquared AM har kortat 1,04 procent av kapitalet, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 1 timme sedan

På jakt efter utländska investerare: ”Bättre prissättning”

Allt fler fastighetsbolag vill finansiera verksamheten på den internationella kapitalmarknaden. Kungsleden med vd:n Biljana Pehrsson är ett av bolagen som är på jakt efter bra upplåningskällor..

DI - 1 timme sedan

De jublar över kronraset – svenska fastigheter glödheta: ”Mest attraktiva marknaden”

Den rekordsvaga kronan gör att utländska fastighetsinvesterare blickar allt mer mot Sverige. Men också övriga Norden blir en allt hetare marknad. ”Det ger en möjlighet för de investerare som är finansierade i dollar eller euro”, säger Max Barclay, vd på Newsec..

DI - 1 timme sedan

Fem år till med Modi är bra för världsekonomin

LEDARE. Indiens premiärminister Narendra Modi vann världens största demokratiska val. Hans hindunationalistiska parti BJP fick den största majoriteten som ett parti hittills haft i ett indiskt val.

DI - 1 timme sedan

Den amerikanska tioårsräntan faller till den lägsta nivån sedan 2017

Den amerikanska 10-årsräntan faller i dag till sin lägsta nivå sedan 2017..

DI - 1 timme sedan

Försäljningen av nya hem i USA sjönk 6,9 procent i april

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk 6,9 procent i april jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 673.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.