DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 16:49

DI - 13 maj 19 kl. 16:26

Blodrött på New York-börserna – exportbolag tapparNew York-börserna öppnade kraftigt ned under måndagen efter att finansmarknaderna noterat ännu en upptrappning i tonläget mellan USA och Kina. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
New York, York, USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blodrött, New, York-börserna, exportbolag, tappar
DI - 02 feb 18 kl. 22:09

New York-börser: Blodröd fredag

New York-börserna avslutade handelsveckan med markanta nedgångar. Jobbrapporten visade fler sysselsatta än väntat men framförallt en högre löneökning. Dollarn stärktes och räntorna steg efter statistiken..

DI - 24 apr 18 kl. 22:23

New York-börser: Blodrött i USA

Efter initiala uppgångar om 0,3-0,4 procent tappade New York-börserna succesivt i tisdagshandeln. .

Affärsvärlden - 05 dec 18 kl. 05:44

Blodrött på Wall Street - oro för recession

De ledande börserna i New York rekylerade kraftigt ned på tisdagen efter måndagens indexuppgångar till följd av optimism efter G20-mötet..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Räntor & valutor: Euron sjunker på frågetecken för konjunkturen

Räntorna sjönk och euron tappade på torsdagen, samtidigt som börserna stod på minus. .

DI - 15 minuter sedan

EU-valet inleds – här är frågorna som avgör valet

På torsdagen inleds valet till EU-parlamentet när Nederländerna och Storbritannien röstar. Söndag 26 maj är den sista valdagen och då röstar bland annat Sverige. Di:s Tobias Wikström och Lotta Gröning, krönikör på Expressen redogör vilka frågor som avgör EU-valet..

DI - 30 minuter sedan

Ny storblankare dyker upp i Oriflame – tror inte på budet

Dagen efter grundarfamiljen af Jochnicks utköpsbud på Oriflame dyker en ny storblankare upp i bolaget. Psquared AM har kortat 1,04 procent av kapitalet, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 30 minuter sedan

På jakt efter utländska investerare: ”Bättre prissättning”

Allt fler fastighetsbolag vill finansiera verksamheten på den internationella kapitalmarknaden. Kungsleden med vd:n Biljana Pehrsson är ett av bolagen som är på jakt efter bra upplåningskällor..

DI - 30 minuter sedan

De jublar över kronraset – svenska fastigheter glödheta: ”Mest attraktiva marknaden”

Den rekordsvaga kronan gör att utländska fastighetsinvesterare blickar allt mer mot Sverige. Men också övriga Norden blir en allt hetare marknad. ”Det ger en möjlighet för de investerare som är finansierade i dollar eller euro”, säger Max Barclay, vd på Newsec..

DI - 45 minuter sedan

Fem år till med Modi är bra för världsekonomin

LEDARE. Indiens premiärminister Narendra Modi vann världens största demokratiska val. Hans hindunationalistiska parti BJP fick den största majoriteten som ett parti hittills haft i ett indiskt val.

DI - 45 minuter sedan

Den amerikanska tioårsräntan faller till den lägsta nivån sedan 2017

Den amerikanska 10-årsräntan faller i dag till sin lägsta nivå sedan 2017..

DI - 45 minuter sedan

Försäljningen av nya hem i USA sjönk 6,9 procent i april

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk 6,9 procent i april jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 673.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet. .

DI - 45 minuter sedan

Värna EU:s öppenhet

Ett EU som bygger murar skulle vara direkt skadligt för såväl företagens möjlighet till utveckling som individers tillgång till jobb och ett fungerande välfärdssystem. Det räcker inte att alla partier strukit kravet på ett utträde ur sina partiprogram, skriver Marcus Wallenberg och andra företrädare för Svenska internationella handelskammaren, ICC..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen går mot sämsta dagen i år

USA-börserna öppnar neråt och sätter ytterligare press på Stockholmsbörsen. OMXSPI-index går med en nedgång på 1,8 procent strax innan klockan 16 med bred marginal mot den sämsta börsdagen hittills i år. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.