VA > Ekonomi

Sunday, 26 May, 05:48

VA - 13 maj 19 kl. 15:50

Tesla spenderar 0 kr på marknadsföringFör att överleva ute på den fria och tillika digitala marknaden krävs det engagemang från bolag, även i bilbranschen. Eller? .
Läs mer på VA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tesla, spenderar0 kr på , marknadsföring
Dagensanalys.se - 29 dec 17 kl. 14:28

Därför spenderar spelbolagen miljarder på marknadsföring

Marknaden för casinospel och betting på nätet har fullkomligt exploderat under det senaste decenniet, vilket lett till att ett flertal spelbolag rusat fram på Stockholmsbörsen. Med stora rörelsevinster har bolagen möjlighet att årligen spendera miljarder kronor på marknadsföring, både via traditionella och digitala kanaler. – Det är viktigt för bolagen att behålla, eller öka, sina marknadsandelar.

Dagensanalys.se - 13 nov 17 kl. 10:20

Digital marknadsföring av lyxvaror på internet – funkar det?

Allt sker på internet och i våra mobiler via sociala medier. Hur skall lyxvarumärken förhålla sig till detta med deras exklusiva arv när internet handlar om snabb tillgänglighet och pristransparens. Jag har under helgen läst boken – Marknadsföring av lyx och premium av Henrik Uggla som beskriver skillnaderna mellan lyx och premium.

Expressen - 15 jan 18 kl. 12:48

Tesla stäms för falsk marknadsföring

I september 2016 stämde 126 missnöjda kunder i Norge Tesla. Nu är det dags igen. Ytterligare 79 ägare av Model S P85D har stämt elbilstillverkaren för falsk marknadsföring, rapporterar Dagens Naerlingsliv..

Dagensanalys.se - 01 mar 17 kl. 12:31

VR är utmärkt för marknadsföring

På Mobile World Congress som just nu pågår i Barcelona är VR ett av de stora samtalsämnena. Potentialen är stor, i synnerhet för marknadsföring menar Arthur van Hoff, CTO och grundare av VR-app företaget Jaunt. Amit Sing från Google sa i sitt ta på mässan i Barcelona att ”För många människor kan VR vara den första smakbiten som får dem exalterade över något”.

Dagensanalys.se - 13 mar 17 kl. 13:46

Hur prediktiv marknadsföring kan hjälpa dig att vinna över konsumenterna

Globala konsultbolaget McKinsey & Co uppskattar att det kommer finnas trettio miljarder uppkopplade mobila enheter i världen 2020 – en uppskattning som bör få de flesta digitala marknadsförare att gnugga händerna. Alla enheter behöver inte nödvändigtvis vara ett marknadsföringstillfälle, men samtliga bör ses som en potentiell guldgruva för datainsamling. Då insamlingen och bearbetningen av denna ständigt växande data sedan länge passerat vad vi människor klarar av att analysera är vi helt beroende av artificiell intelligens för att överhuvudtaget göra den användbar i vår beslutsprocess.

Dagensanalys.se - 27 jun 16 kl. 09:13

Ny rapport: Sveriges små- och medelstora företag ser inte värdet av sin marknadsföring

Tre av tio (31%) av små- och medelstora företag mäter inte effekten av sin marknadsföring och drygt hälften (52%) svarar att de saknar eller inte vet om de har en marknadsstrategi. Det största hindret vid marknadsföringen är svårigheten att bedöma värdet av insatserna. I genomsnitt arbetar 2,79 personer med marknadsföring i Sveriges små- och medelstora företag.

Dagensanalys.se - 23 nov 18 kl. 09:30

Enkel guide till digital marknadsföring

Digital marknadsföring, vad är det? Många av våra läsare kommer till oss för att lära sig något. Därför har vi satt ihop en enkel guide till grunderna inom digital marknadsföring.

Dagensanalys.se - 23 jan 19 kl. 13:20

Enkel guide till digital marknadsföring

Digital marknadsföring, vad är det? Många av våra läsare kommer till oss för att lära sig något. Därför har vi satt ihop en enkel guide till grunderna inom digital marknadsföring.

Dagensanalys.se - 24 feb 16 kl. 17:32

Forrester-studie: Investera och bli en vinnare med prestationsbaserad marknadsföring under 2016

Konsumenterna har höga förväntningar – människor kräver en meningsfull, intim upplevelse med varumärken – och personlig marknadsföring som koncept har nått en brytpunkt. Samtidigt har det ökade trycket på marknadschefer att ta fram mätbara resultat av marknadsföringsaktiviteter gjort att de flyttat hela avdelningar för att bli mer datadrivna. Ta del av Andreas Whalman syn på utvecklingen i denna artikel.

Dagensanalys.se - 28 nov 17 kl. 12:25

Investeringar i digital marknadsföring ökar, medan traditionella kanaler minskar

En undersökning från IAB Europe tillsammans med IHS Markit visar att investeringarna i digital marknadsföring ökat från 20,2 miljarder EUR till 22,2 miljarder EUR det senaste året. Stört ökning stod mobilannonsering för, som ökade till hela 7 miljarder EUR under året. Undersökningen är gjord i Europa, och delar dessutom upp området i östra, centrala och västra Europa.

Dagensanalys.se - 12 okt 18 kl. 05:13

AI sätter fart på marknadsföring ̶ på flera sätt

När AI används för marknadsföring handlar det oftast om smarta analyser av data. Men det finns fler användningar av AI. Det portugisiska företaget OutSystems är en global jätte inom området low-code.

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 15:54

Mitt i årets duggregn av larmrappoter skymtar klimatdystopikern hopp

Människor har övervunnit hot mot existensen tidigare.   .

VA - Igår: 15:55

Så blir du proffsgiggare

Har du valt att inte vara anställd? Veckans Affärers Ulf Skarin delar med sig av sina bästa knep som gör livet i gigekonomin både enklare och roligare. .

VA - Igår: 15:26

33 personer blir dollarmiljonärer när Europas högst värderade fintechbolag tar in nya pengar

Brittiska Transferwise tar in drygt 3 miljarder kronor i en ny finansieringsrunda. Det innebär att totalt 33 tidiga anställda och investerare blir dollarmiljonärer. .

VA - Igår: 14:30

Här är veckans kursraketer – och proffsens favoritaktier

Börsen pendlade mellan moll och dur under veckan. Största vinnaren blev bioteknikbolaget Nuevolution som rusade efter ett bud från ett amerikanskt bolag. Rekommendationsindex steg svagt under veckan.

VA - Igår: 13:44

XXL:s Sverigechef tvingas avgå - efter negativt Facebook-inlägg om Greta Thunberg

Hävdar att någon tog över hans Facebook-sida.  .

VA - Igår: 13:32

Zuckerberg samtalar med forna ärkerivaler om ny kryptovaluta för Facebook

Facebook har tagit nästa steg i processen i sin stora vision att skapa en ny global krypto-valuta.  .

VA - Igår: 13:21

Clas Ohlsson ger starka köpsignaler - i topp bland hetaste aktierna just nu

Här är listan över aktierna med starkast köpsignaler enligt våra experter på tekniska analyser.    .

VA - Igår: 11:59

Ulfs spaning: Nu vill vi sätta hjul på livet – trenden 'vanlife' är här

Varför sitta på samma plats och jobba när du lika gärna kan sätta hjul på livet? Vanlife är en av de hetaste trenderna på sociala medier just nu och skapar mersmak inför framtidens drömarbetsliv. .

VA - Igår: 11:14

JUST NU: Theresa May meddelar att hon ska avgå

Storbritanniens premiärminister meddelar att hon ska lämna sin post. .

VA - Igår: 10:53

Efter börsnoteringen: Uber rullar ut elcyklar

På fredag lanserar Uber sin eldrivna cykeltjänst Jump i London.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.