DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 01:20

DI - 13 maj 19 kl. 15:50

Förhandlingar om storaffär mellan Deutsche Bank och UBS faller sammanFörhandlingarna om en storaffär mellan Deutsche Bank och UBS om ett uppköp av den börsnoterade kapitalförvaltningsfirman DWS, som är en avknoppning från den tyska banken, har brutit samman..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Deutsche Bank, UBS, DWS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förhandlingarom , storaffärmellan , Deutsche, Bankoch , UBS, faller, samman
DI - 17 apr 18 kl. 13:58

Deutsche Bank avbryter indisk storaffär

Tyska storbanken Deutsche Bank har blåst av sina planer på att sälja verksamheter i Indien till IndusInd Bank, enligt uppgifter till Bloomberg News..

DI - 29 mar 19 kl. 14:05

Deutsche positiva till Astra Zenecas nyemissionsplaner

Astra Zeneca-aktien faller på nyheten om storaffären med japanska Daiichi Sankyo, med tillhörande aktieemission, men nyheten är faktiskt mycket positiv för bolaget, mot bakgrund av ambitionen att växa inom onkologi. Det skriver Deutsche Bank om att Astra Zeneca tecknar licensavtal med Daiichi Sankyo..

DI - 10 jul 16 kl. 22:00

Börs, storaffär, konjunktur - vad händer i höst?

Vilka branscher blir höstens snackisar? Hur reagerar världens marknader efter Brexit-omröstningen och inför USA-valet? Vilka bolag blir Sveriges nästa stora exportsuccér?

HBL - 03 okt 13 kl. 07:26

DI: Storaffär på gång i bankvärlden

Danske Bank och SEB förbereder något slag av storaffär, skriver Dagens Industri.Danske Bank och SEB förhandlar som bäst om någon form av storaffär. Dagens Industri rapporterar att SEB tagit kontakt med Danske Bank för en första sondering.

Realtid - 17 apr 15 kl. 08:01

Halliburton knoppar av för att säkra storaffär

Deutsche och Bank of America kallas in för att sälja tillgångar..

Dagens PS - 03 okt 13 kl. 08:40

Danske Bank och SEB gör storaffär?

Danske Bank och SEB undersöker enligt en DI-källa "någon typ av storaffär"..

HBL - 11 sep 12 kl. 14:35

Aktia inleder samarbetsförhandlingar

Aktia inleder samarbetsförhandlingar som för många anställdas del lär leda till en omorganisering av arbetet och till att personalantalet i hela koncernen minskar med 15.Banken beskriver det som en fortsättning på arbetet med "att anpassa sin kostnadsstruktur för att skapa förutsättningar för lönsam tillväxt i koncernen." Det är speciellt Aktia Bank Abp:s regionala funktioner som ses över.

DI - 03 okt 13 kl. 06:41

Storaffär på gång i bankvärlden

Danske Bank och SEB har påbörjat sonderingen inför någon form av storaffär. Det skriver Dagens industri..

Realtid - 27 mar 13 kl. 11:02

Danske Bank i storaffär för VW

Danske Bank deltar i en stor obligationsaffär för Volkswagen..

Affärsvärlden - 29 aug 14 kl. 09:45

Deutsche Telekom öppnar för försäljning av T-mobile

Deutsche Telekom är villiga att inleda förhandlingar kring försäljning av sin amerikanska verksamhet T-Mobile, enligt personer med insyn i ärendet. Det lägsta bud man kan tänka sig att acceptera är 35 dollar per aktie..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Domstolsbeslut mot Matra Petroleums dotterbolag i USA

En amerikansk domstol har utfärdat en "temporary restraining order and injunction" mot Matra Petroleums amerikanska dotterbolag..

DI - 3 timmar sedan

Svagt på Wall Street – Tesla och Qualcomm tappar

New York-börserna återhämtade sig under onsdagskvällen men inte tillräckligt för att hämta hem tidigare nedgångar. S&P 500 handlas ned 0,2 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 3 timmar sedan

Byggjätten tror inte på prisfall: ”Kommer stiga 2 procent per år”

Läget på bostadsmarknaden är skört men priserna på både villor och bostadsrätter kommer fortsätta uppåt. Den bedömningen gör byggkoncernen Veidekke som sågar prognosmakare som tror på nya prisfall. .

DI - 4 timmar sedan

På Essity har digitaliseringen nått blöjstadiet

Inför Essitys kapitalmarknadsdag på torsdagen åkte Di till Göteborg för att ta pulsen på hygien- och hälsobolagets hetaste uppfinning, nyaste affär och färskaste affärsområdeschef: Ulrika Kolsrud. ”Tar man all digitalisering har det en väldigt stor potential”, säger hon till Di..

DI - 4 timmar sedan

Nya ministrar utnämnda i Österrike

Österrikes konservativa förbundskansler Sebastian Kurz har utnämnt fyra nya ministrar och en ny vice förbundskansler sedan en politisk skandal lett till att flera högerpopulistiska ministrar lämnat regeringen. Samtidigt står förbundskanslern själv inför en misstroendeomröstning..

DI - 4 timmar sedan

Tories gruppledare i parlamentet avgår i protest mot Mays brexitavtal

Andrea Leadsom, ledare för det brittiska regeringspartiet Tories i parlamentets underhus, hoppar av regeringen i protest mot Theresa Mays brexitplan..

DI - 5 timmar sedan

Theresa May överlever – åtminstone till fredagen

Storbritanniens premiärminister Theresa May ser ut att ha överlevt ytterligare en dag. Enligt uppgifter i brittiska medier väntar dock ytterligare ett ödesdigert möte på fredag..

DI - 5 timmar sedan

Hållbarhet kräver mod – och kanske lite revolution

Det senaste året har Agenda 2030 - till sist - hamnat på agendan. Överallt talas det om hur vi ska bli målmedvetna och bidra till en hållbar värld, i näringslivet, politiken och högskolan. .

DI - 5 timmar sedan

Fed ser behov av fortsatt tålamod i penningpolitiken

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve ser fortsatt behov av tålamod i penningpolitiken – särskilt om ekonomin bromsar in och inflationen förblir dämpad. Det framgår av protokollet för det penningpolitiska mötet i början av maj..

DI - 5 timmar sedan

Topp-vd:n öppnar för sin avgång – pekar ut möjliga efterträdare

Björn Rosengren har gjort succé som vd för Sandvik och på kapitalmarknadsdagen på onsdagen var hans budskap att verkstadsjätten har förändrats i grunden.  Samtidigt säger han till Di att han inte ”blir jättelångvarig” på Sandvik. ”Jag tror inte på att man ska sitta för länge som vd på sådana här bolag”, säger Björn Rosengren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.