Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 01:21

Affärsvärlden - 13 maj 19 kl. 15:20

Stora geografiska skillnader för FagerhultBelysningsbolaget Fagerhult redovisade negativ organisk tillväxt i det första kvartal och bolaget har under perioden märkt av stora skillnader mellan de olika regioner bolaget är verksamt i..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Fagerhult

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora geografiska, skillnaderför , Fagerhult
Kristianstadsbladet - 25 feb 13 kl. 15:34

Skillnader i vård mot prostatacancer


Med stigande ålder minskar utsikterna för män med avancerad prostatacancer att få cellgiftsbehandling. Av män under 70 år får 61 procent cytostatika, bland män över 80 år endast fem procent, visar en studie gjord vid universiteten i Göteborg och Umeå.Det finns också geografiska skillnader.

Kristianstadsbladet - 25 feb 13 kl. 15:52

Skillnader i vård för prostatacancer


Med stigande ålder minskar utsikterna för män med avancerad prostatacancer att få cellgiftsbehandling. Av män under 70 år får 61 procent cytostatika, bland män över 80 år endast fem procent, visar en studie gjord vid universiteten i Göteborg och Umeå.Det finns också geografiska skillnader.

NT - 10 aug 11 kl. 11:42

Stora skillnader i sjukpenningen

Försäkringskassans siffror över sjukpenningen de senaste tolv månaderna visar att de geografiska, sociala och könsmässiga skillnaderna är stora. Generellt är medeltalet för sjukpenningen lägre bland boende i välbärgade kommuner i södra Sverige än i små nordliga kommuner. Olikheterna mellan könen är tydliga: i samtliga kommuner utom en har kvinnor mer sjukpenning än män.

Helsingborgs Dagblad - 10 aug 11 kl. 11:45

Stora skillnader i sjukpenningen

Försäkringskassans siffror över sjukpenningen de senaste tolv månaderna visar att de geografiska, sociala och könsmässiga skillnaderna är stora. Generellt är medeltalet för sjukpenningen lägre bland boende i välbärgade kommuner i södra Sverige än i små nordliga kommuner. Olikheterna mellan könen är tydliga: i samtliga kommuner utom en har kvinnor mer sjukpenning än män..

DalaDemokraten - 04 jan 16 kl. 06:10

Debatt: Stora skillnader i bredbandstillgång kommunerna emellan

Det svenska bredbandsnätet är unikt på många sätt. Trots Sveriges stora geografiska yta ligger vi i toppskiktet när det kommer till bredbandsutbyggnad. I Dalarna har 36 procent redan i dag tillgång till en snabb och modern uppkoppling och siffran väntas öka ytterligare med fortsatt utbyggnad.

DN - 12 aug 18 kl. 06:00

”Fagerhult är mer tolerant än Stockholm”

Det finns ett annat Fagerhult än det som Jan Guillou och Leif GW Persson skildrade i machoserien ”Grabbarna på Fagerhult”. I en ny bok och utställning är Fagerhult en plats som nyanserar Sverigebilden. I bildspelet här ovan möter ni de människor som figurerar i den här texten, från flera olika Fagerhult..

Jönköpingsnytt - 27 nov 15 kl. 22:06

Bonuspoäng till Fagerhult Habo i det täta derbyt

Det var en tät match i derbyt mellan Fagerhult Habo och Östra SK under fredagskvällen. Matchen slutade till Fagerhult Habo:s fördel, 7-6 efter förlängning.
— Vi hade tålamod och vann rättvist, sa Fagerhult Habo:s tränare, Conny Steenberg, efter segern..

Jönköpingsnytt - 23 maj 11 kl. 13:44

Löfborg lämnar ? Fagerhult gjort klart med ny tränare

Det blev endast en säsong i Fagerhult för tränaren Patric Löfborg. Nu har Fagerhult hittat hans ersättare. Martin Johansson, tidigare i Östra SK, tar klivet upp från klubbens juniorallsvenska lag.

Jönköpingsnytt - 08 okt 11 kl. 19:05

Fagerhult rasade ihop

Fagerhult Habo föll ihop fullständigt mot Karlstad. I Habo sporthall förlorade Fagerhult efter att ha släppt in åtta raka mål..

Jönköpingsnytt - 15 okt 11 kl. 17:30

Ny tvåsiffrig förlust för Fagerhult

Fagerhult åkte på sin tredje raka förlust mot Onyx. På de två senaste matcherna har Fagerhult släppt in hela 22 mål..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Återhämtning på börsen - här är aktierna som drar iväg

Stockholmsbörsen inledde tisdagen med en återhämtning från måndagens kursfall som kom efter USA:s beslut att svartlista export till kinesiska Huawei. Stöd kom från att Vita huset har meddelat en handfull tillfälliga undantag från svartlistningen. Tendensen är likartad på omvärldsbörserna..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Kempen: Köpläge i bioteknikbolaget

Den nederländska banken Kempen tar upp bevakning av Oncopeptides genom att sätta rekommendationen till köp..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Slack vill ta in upp till 1,9 miljarder i direktlistningsförfarande

Meddelandetjänsten Slack har offentliggjort sitt prospekt för en börsnotering på New York Stock Exchange, där det framgår att bolaget avser ta in upp till 197 miljoner dollar i ett direktlistningsförfarande senare i vår..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Telia drar ner med 240 anställda i Norge

Telia Norge har beslutat att dra ned sin norska personalstyrka med 240 årsanställningar, motsvarande omkring 10 procent av årsanställningarna i Norge..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

OECD: Kan få allvarliga konsekvenser för den globala tillväxten

Riskerna mot de globala tillväxtprognoserna ligger tydligt på nedsidan. Oron för förverkligandet av riskerna kan tynga förtroendet vilket i sig dämpar investeringar och handel. Riskerna kommer från ytterligare handelshinder, policyosäkerhet och fortsatt dämpad tillväxt i Europa, en hård brexit, kraftigare inbromsning i Kina och förnyad omprissättning på de finansiella marknaderna.

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

OECD: Detta drar ner den svenska tillväxten

Den svenska ekonomin är robust men BNP-tillväxten väntas bromsa in till +1,6 procent i år och nästa år när bostadsbyggarboomen är över. Det skriver OECD, industriländernas ekonomiska samarbetsorganisation, i vårprognosen, Economic Outlook, som presenterades på tisdagen..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Nyemissionen i Vertiseit övertecknades

Nyemissionen i det Varbergbaserade företaget Vertiseit, som säljer digitala lösningar för att stärka kundupplevelsen i butiker, övertecknades inför listningen av bolagets aktier på Nasdaq First North som väntas ske den 28 maj..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

SAS nobbas strejkersättning

SAS blir snuvat på hundratals miljoner kronor i konfliktersättning. Orsaken är att flygbolaget i uppgörelsen med de strejkande piloterna överskred det så kallade lönemärket..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Verkstad i topp på börsen

Den verkstadstunga Stockholmsbörsen steg på fredagsförmiddagen och gick något bättre än flertalet övriga europeiska börser..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Börsen har nått taket

”Öresund missade racet på börsen och i cykliska aktier under början av 2019. Nu har börsen peakat och konjunkturkänsliga bolag kommer få mest stryk under resten av året”, säger vd Nicklas Paulson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.