Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 23 May, 23:02

Dagensanalys.se - 13 maj 19 kl. 15:15

Aftonbladet får ny analyschef och data scientistAftonbladet värvar Tobias Wagenknecht från Scandic Hotels till ny chef för analysavdelningen. Samtidigt rekryteras Louisa Bornebusch till rollen som data scientist. Data och analys är otroligt viktigt för oss framåt, både i våra produkter i våra affärsbeslut. Därför är jag mycket glad för de här senaste rekryteringarna, säger Aftonbladets strategichef Niclas Bergström. Tobias Wagenknecht har jobbat 17 år i resebranschen, bland annat som analyschef på Radisson Hotel Group och som BI manager på Scandic Hotels där han ansvarade för att [. ] Inlägget Aftonbladet får ny analyschef och data scientist dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Tobias Wagenknecht, Scandic Hotels, Louisa Bornebusch, Aftonbladets, Niclas Bergström, Wagenknecht, Radisson Hotel Group, BI, Aftonbladet, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aftonbladetfår ny , analyschefoch , data, scientist
Computer Sweden - 11 nov 16 kl. 10:06

"Jobbet som data scientist är kvalificerat detektivarbete"


Hög efterfrågan, breda karriärmöjligheter och exceptionell löneutveckling. Det är verkligheten som väntar för Linda Kjellberg på Tre som det senaste året utbildat sig till data scientist – en av de hetaste yrkesrollerna på techmarknaden just nu..

IDG - 11 nov 16 kl. 10:06

"Jobbet som data scientist är kvalificerat detektivarbete"


Hög efterfrågan, breda karriärmöjligheter och exceptionell löneutveckling. Det är verkligheten som väntar för Linda Kjellberg på Tre som det senaste året utbildat sig till data scientist – en av de hetaste yrkesrollerna på techmarknaden just nu..

Dagens Media - 13 maj 19 kl. 10:22

Ny analyschef till Aftonbladet

Aftonbladet fortsätter att modernisera mediehusets dataanalys. Stärker analysavdelningen med ny chef och en ny data scientist..

Dagens Media - 13 maj 19 kl. 10:22

Ny analys-chef till Aftonbladet

Aftonbladet fortsätter att modernisera mediehusets dataanalys. Stärker analysavdelningen med ny chef och en ny data scientist..

Dagens Media - 10 maj 18 kl. 11:48

SEB bekämpar pengatvätt med data

PODD. AI-poddens Ather Gattami träffar Salla Franzén, SEB:s första chief data scientist..

Aftonbladet - 11 jan 11 kl. 12:30

13.30: Häktningsförhandlingar mot Evas 51-årige kollega - Aftonbladet bevakar

13.30: Häktningsförhandlingar mot Evas 51-årige kollega ? Aftonbladet bevakar.

Aftonbladet - 28 jan 11 kl. 12:14

Chatta med Aftonbladet utrikesexpert Wolfgang Hansson

Chatta med Aftonbladet utrikesexpert Wolfgang Hansson.

Aftonbladet - 01 feb 11 kl. 10:14

Aftonbladet sänder live från protesterna i Kairo

Aftonbladet sänder live från protesterna i Kairo.

Aftonbladet - 11 feb 11 kl. 23:22

Aftonbladet fångade glädjen på Tahrirtorget

Aftonbladet fångade glädjen på Tahrirtorget..

Aftonbladet - 16 feb 11 kl. 13:59

Aftonbladet sänder live från Internationella rymdstationen, ISS.

Aftonbladet sänder live från Internationella rymdstationen, ISS..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Anmäler insta-stjärnor i syfte att sälja fler prenumerationer

Resumé har enligt utsago granskat hur populära instagramprofiler markerar upp (eller inte) betalda inlägg i sina flöden. Enligt skribenterna bakom handlar det om att rensa upp och förstå vad som egentligen gäller. Men för Resumé verkar det mer om att sälja prenumerationer.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Rädda både världen och plånboken med en smart termostat

Det blir allt vanligare med smarta enheter i svenska hem för att styra allt från lampor till musik, men något som verkligen kommer ha en inverkan på elförbrukningen och samtidigt förbättra inomhusklimatet är en smart termostat som styr värme- och kylenheter. Nyligen lanserade det tyska ingenjörsföretaget Tado sin nya styrenhet för Air Conditioning, och med tanke på förra årets varma sommar är det sannolikt fler svenskar som överväger en AC i hemmet. Men många som har en AC glömmer bort […] Inlägget Rädda både världen och plånboken med en smart termostat dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Salesforce tar investeringsfond till Europe – dags att vässa presentationen

Salesforce lanserar Europe Trailblazer Fund värd 125 miljoner dollar för att fortsätta stötta startups som utvecklar molntjänster åt företag. Salesforce Ventures har redan investerat i företag som verkat inom inom digitala betalningslösningar, machine vision, artificiell intelligens, blockchain-teknologi samt inom API-ekonomin. Med denna nya investeringsfond kommer Salesforce Ventures fortsätta investera i företag i olika tillväxtstadier som kan erbjuda Salesforce företagssupport, produktinriktning och finansiering när man skalar upp.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Låt en AI hjälpa dig välja i EU-valet

Tycker du det är svårt att veta vilket parti du ska rösta på i EU-valet? Företaget Mavenoid har tagit fram en AI-valkompass som hjälper dig hitta det parti som ligger närmast dina egna åsikter. Den svenska startupen Mavenoid använder vanligtvis sin teknologi för att felsöka tekniska prylar, allt från digitalkameror till lastbilar.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

3 styrkor med att använda analys i marknadsföringen

Marknadsföring har länge varit ett område där intuition och kreativitet har setts som förutsättningar för att bli framgångsrik. Vi träffade Mark Stouse på Proof Analytics för att höra hur dataanalys kan göra marknadsförare ännu mer effektiva. Det är lätt att få intrycket att marknadsförare är emot analys, vad beror det på?

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

I kölvattnet av GDPR dyker det upp spännande startups – som förmedlar personliga data

Hur kan du få data från konsumenter utan att stångas med GDPR eller andra kommande regleringar. Jo, byta data mot pengar såklart. Om jag ska sia så tror jag att vi alla i framtiden valt en eller flera tjänster (personal data traders) som hanterar och säljer vår personliga data.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Apple vill göra annonser mer privata

Internet är fullt av annonser som många helst vill slippa. När de inte tar upp hela skärmen spårar de vad du gör och vilka sajter du besöker. Apple har därför tagit fram en plan för att göra annonser mer privata så att de inte spårar en specifik användare och kanske då mer önskvärda.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Quester banar väg för röststyrda undersökningar med Alexa

Världen omfamnar röststyrda ai-högtalare som Alexa, HomePod och Google Home. Men inte många har ännu försökt använda tekniken för att genomföra undersökningar. Amerikanska Quester är en av de första som tänker testa.

Dagensanalys.se - Igår: 20:50

Google förklarar hur du kopplar samman Analytics med Ads

Google har tagit fram en steg-för-steg guide som visar hur du kan få ut det bästa och mesta från Google Analytics och Google Ads. Sökjätten vill att du ska skapa smartare annonser som får högre konvertering. För om du får högre konvertering kommer du också att köpa fler Google Ads.

Dagensanalys.se - Igår: 20:29

Branschledande experter diskuterar Growth Hacking på The Park Södra

Swedish Growth hackers och Stockholm Entreprenuers arrangerar meetup där du får lära dig mer om Growth Hacking 2019 och kan ställa frågor till en panel med experter. Gå om du kan för det här blir kanonbra! Growth Hacking myntades av den digitala marknadsföraren Sean Ellis som: Experimentdriven Marknadsföring.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.