DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 00:40

DI - 13 maj 19 kl. 15:12

Röd öppning väntas på Wall Street – Uber rasar i förhandelnNew York-börserna går mot en kraftigt negativ öppning på måndagseftermiddagen efter att finansmarknaderna noterat ännu en upptrappning i tonläget mellan USA och Kina, efter den gångna veckans förhandlingsfiasko..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, York, USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Röd, öppning, väntas, Wall, Street, Uber, rasari , förhandeln
Affärsvärlden - 01 jun 15 kl. 08:54

Lugn öppning väntas på börsen

En lugn öppning väntas på Stockholmsbörsen när veckans första handelsdag inleds..

DI - 11 feb 16 kl. 08:41

Börsen: Negativ öppning väntas

En negativ öppning väntas på torsdagens börs, där ett väntat räntebesked från Riksbanken och Mylans bud på Meda hör till dagens huvudnyheter vid sidan av flera bolagsrapporter, med bland annat Nokia i spetsen..

DI - 13 jul 18 kl. 15:11

Lugn öppning väntas på Wall Street

Terminerna för de ledande börserna på Wall Street indikerade en stilla öppning på fredagen. Den amerikanska rapportsäsongen har dragit i gång på allvar med flera storbanker i blickfånget inför fredagens öppning. .

Affärsvärlden - 28 apr 16 kl. 14:58

Oregelbunden öppning väntas på Wall Street

De ledande amerikanska terminerna indikerar om en oregelbunden öppning på torsdagen, där tekniktunga Nasdaq väntas öppna på plus medan det bredare S&P-indexet väntas öppna på lägre nivåer..

DI - 12 mar 19 kl. 14:23

Negativ öppning väntas på Wall Street – Boeing fortsätter ned i förhandeln

Efter måndagens breda börsuppgångar på Wall Street pekade terminerna för de stora börsindexen mot en tisdagsöppning på lätt plus för S&P 500 och Nasdaq, men Dow Jones Index kan tyngas av fortsatte kursnedgång för Boeing i spåren av helgens flygkrasch..

Affärsvärlden - 08 apr 13 kl. 15:18

Positiv öppning väntas på Wall Street

Terminerna för de ledande amerikanska börsindexen noterades högre inför måndagens öppning. Efter stängning väntas Alcoas rapport för det första kvartalet..

Affärsvärlden - 05 feb 14 kl. 15:20

Wall Street: Svag öppning väntas

Börserna i New York väntas öppna ned på onsdagen. ADP har innan öppning redovisat sysselsättningsstatistik som var något sämre än väntat. På bolagsfronten har bland annat Merck och Time Warner redovisat kvartalsrapporter..

Affärsvärlden - 02 apr 14 kl. 15:20

Wall Street: Oregelbunden öppning väntas

Wall Street väntas öppna kring det oregelbundna. Utslaget av dagens sysselsättningsdata ruckade inte nämnvärt på kurserna, men hade inväntats av många handlare..

Affärsvärlden - 02 sep 14 kl. 15:47

Lugn öppning väntas på Wall Street

Wall Street väntas inleda kring det oregelbundna när investerarna åter flockas efter en kort semester. Förutom statistik är det inte mycket som står på schemat..

Affärsvärlden - 07 jul 15 kl. 15:19

Positiv öppning väntas på Wall Street

Kurserna på Wall Street väntas inleda i en svagt positiv riktning. Läget tycks avvaktande i väntan på klarare besked om Greklands framtid..

Affärsvärlden - 10 mar 16 kl. 15:17

Positiv öppning väntas på Wall Street

Kurserna på Wall Street väntas stiga när torsdagens handel drar igång. Europeiska centralbanken stod i strålkastarljuset inför starten och kom med ett duvaktigt besked med sänkt styrränta och ytterligare stimulanser..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Domstolsbeslut mot Matra Petroleums dotterbolag i USA

En amerikansk domstol har utfärdat en "temporary restraining order and injunction" mot Matra Petroleums amerikanska dotterbolag..

DI - 2 timmar sedan

Svagt på Wall Street – Tesla och Qualcomm tappar

New York-börserna återhämtade sig under onsdagskvällen men inte tillräckligt för att hämta hem tidigare nedgångar. S&P 500 handlas ned 0,2 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 2 timmar sedan

Byggjätten tror inte på prisfall: ”Kommer stiga 2 procent per år”

Läget på bostadsmarknaden är skört men priserna på både villor och bostadsrätter kommer fortsätta uppåt. Den bedömningen gör byggkoncernen Veidekke som sågar prognosmakare som tror på nya prisfall. .

DI - 3 timmar sedan

På Essity har digitaliseringen nått blöjstadiet

Inför Essitys kapitalmarknadsdag på torsdagen åkte Di till Göteborg för att ta pulsen på hygien- och hälsobolagets hetaste uppfinning, nyaste affär och färskaste affärsområdeschef: Ulrika Kolsrud. ”Tar man all digitalisering har det en väldigt stor potential”, säger hon till Di..

DI - 3 timmar sedan

Nya ministrar utnämnda i Österrike

Österrikes konservativa förbundskansler Sebastian Kurz har utnämnt fyra nya ministrar och en ny vice förbundskansler sedan en politisk skandal lett till att flera högerpopulistiska ministrar lämnat regeringen. Samtidigt står förbundskanslern själv inför en misstroendeomröstning..

DI - 3 timmar sedan

Tories gruppledare i parlamentet avgår i protest mot Mays brexitavtal

Andrea Leadsom, ledare för det brittiska regeringspartiet Tories i parlamentets underhus, hoppar av regeringen i protest mot Theresa Mays brexitplan..

DI - 4 timmar sedan

Theresa May överlever – åtminstone till fredagen

Storbritanniens premiärminister Theresa May ser ut att ha överlevt ytterligare en dag. Enligt uppgifter i brittiska medier väntar dock ytterligare ett ödesdigert möte på fredag..

DI - 4 timmar sedan

Hållbarhet kräver mod – och kanske lite revolution

Det senaste året har Agenda 2030 - till sist - hamnat på agendan. Överallt talas det om hur vi ska bli målmedvetna och bidra till en hållbar värld, i näringslivet, politiken och högskolan. .

DI - 4 timmar sedan

Fed ser behov av fortsatt tålamod i penningpolitiken

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve ser fortsatt behov av tålamod i penningpolitiken – särskilt om ekonomin bromsar in och inflationen förblir dämpad. Det framgår av protokollet för det penningpolitiska mötet i början av maj..

DI - 4 timmar sedan

Topp-vd:n öppnar för sin avgång – pekar ut möjliga efterträdare

Björn Rosengren har gjort succé som vd för Sandvik och på kapitalmarknadsdagen på onsdagen var hans budskap att verkstadsjätten har förändrats i grunden.  Samtidigt säger han till Di att han inte ”blir jättelångvarig” på Sandvik. ”Jag tror inte på att man ska sitta för länge som vd på sådana här bolag”, säger Björn Rosengren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.