Skånskan > Opinion

Friday, 23 August, 04:39

Skånskan - 28 apr 19 kl. 16:43

VM-silver till Mattias FalckBordtennis Mattias Falck lyckades inte rubba storfavoriten Ma Long i VM-finalen.
Kinesen vann med 4-1 i set och tog tredje raka guldet.Ma Long rivstartade finalen och tog hem de två första seten med 11-5 och 11-7. I tredje set plockade Falck fram storspelet och gick fram till 10-5. Kinesen räddade två setbollar, men Falck tog till slut hem setet med 11-7.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Mattias Falck, Ma Long, VM, Long, Falck, Expressen, Halmstad, Budapest, Jan-Ove Waldner, Manchester, Mattias, Ulf Tickan Carlsson, SVT Sport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VM-silvertill , Mattias, Falck
SVT - 30 apr 19 kl. 14:38

Se Mattias Falck briljera – med bricka, tallrik och vas

SVT Sport träffade Mattias Falck dagen efter hans VM-silver i bordtennis. Då utmanades Falck av SVT:s fotograf – men spelade med allt utom ett racket..

Skånskan - 27 apr 19 kl. 19:40

Mattias Falck vann semifinalrysaren

BORDTENNIS Det finns inga gränser för Mattias Falcks framfart. På söndagen spelar 27-åringen sensationellt VM-final i bordtennis.Med Jörgen Persson som trygg matchcoach har Mattias Falck ångat på under VM i Budapest.

Skånskan - 28 apr 19 kl. 14:39

Inget VM-guld för Mattias Falck

Bordtennis Det blev inget VM-guld för Mattias Falck. Flerfaldige VM-mästare Ma Long blev för svår och den svenske bordtennisspelaren förlorade med 4-1 i set.
Men han gav sig inte utan kamp.

DN - 28 apr 19 kl. 14:31

Silver för Mattias Falck i VM-finalen

Svenske Mattias Falck förlorade söndagens VM-final i bordtennis mot den kinesiske tidigare VM- och OS-guldmedaljören Ma Long. Han förlorade med 4-1 i set..

Sydsvenskan - 28 apr 19 kl. 14:35

Silver till Falck i bordtennisfinalen

Bordtennisspelaren Mattias Falck förlorade VM-finalen mot Ma Long, Kina, med 1–4.

Helsingborgs Dagblad - 28 apr 19 kl. 14:35

Silver till Falck i bordtennisfinalen

Bordtennisspelaren Mattias Falck förlorade VM-finalen mot Ma Long, Kina, med 1–4.

SVT - 24 apr 19 kl. 17:07

Mattias Falck vidare till åttondelsfinal

Mattias Falck, tidigare Karlsson, är vidare till åttondelsfinal i bordtennis-VM i Budapest. Det blev en övertygande seger i raka set mot Tiago Apolonia 16-delsfinalen. – Jag minimerar mina egna misstag och spelar väldigt bra taktiskt, säger Falck efter matchen..

SR - 25 apr 19 kl. 11:20

Mattias Falck klar för kvartsfinal i bordtennis-VM

Pingisstjärnan Mattias Falck är klar för kvartsfinal i VM i Budapest efter en mäktig uppvisning mot sydkoreanen, världssexan Lee Sang Su.Falck tappade första set (11–13), men tog sedan fyra raka – 11–8, 11–8, 11–5 och 11–6..

DN - 27 apr 19 kl. 19:13

Mattias Falck klar för final i bordtennis-VM

Mattias Falck är klar för final i bortennis-VM efter seger mot sydkoreanen An Jae-Hyun i lördagens semifinal. Matchen blev en rysare där Falck till slut lyckades vinna i sjunde och avgörande set..

BT - 23 jun 19 kl. 20:30

Mattias Falck utslagen i fyra raka set

Den svenske VM-silvermedaljören i bordtennis, Mattias Falck, överraskade på fel sätt i Europeiska spelen i Minsk. Falck som fick inleda i tredje omgången åkte ut direkt. Ryske Aleksandr Sjibajev blev övermäktig för VM-tvåan som förlorade i fyra raka set, 9–11, 9–11, 7–11, 8–11..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

KRÖNIKA: Takiskt rävspel eller ärlighet?

Taktiskt spel eller ovanligt ödmjuk ärlighet? Jag har i varje fall efter 30 år som sportjournalist aldrig förut upplevt att en tränare viftat så tydligt med den vita flaggan efter en match av två i en cupdrabbning.
Som Bnei Jehudas tränare Josef Abuksis gjorde på podiet efter Malmö FF:s 3-0 hemma på Stadion.

Skånskan - 9 timmar sedan

Två fordon i kollision i centrala Malmö

Malmö Under torsdagskvällen kolliderade två fordon på Bergsgatan i Malmö.– Vi är inte på plats ännu, men det är två fordon som kolliderat och det är oklart skadeläge, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisens ledningscentral.    .

Skånskan - 9 timmar sedan

Skolmodulerna nu lagliga

ESLÖV Efter alla turer är nu alla tillstånd klara för modulerna som placerats på Norrevångsskolan för att klara platsbristen i Eslövs skolor.
Som Skånskan tidigare berättat saknades giltigt bygglov när de försenade modulerna väl sattes upp häromveckan. Formellt sett var de därför ett svartbygge.

Skånskan - 9 timmar sedan

Positiva till ny bensinstation

ESLÖV Politikerna i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden, med förvaltningens tjänstemän i ryggen, ställer sig positiva till att det byggs en ny bensinstation med biltvätt på Flgystaden, bredvid Burger King.
Gällande detaljplan tillåter bara handel. Därför har ett förslag till ändrad detaljplan tagits fram och nämnden ställer sig bakom den med några påpekanden som gäller hanteringen av dagvatten och avfall.

Skånskan - 11 timmar sedan

Böter för mur och tillbyggnad

MALMÖ En fastighetsägare i de östra delarna av Malmö har både byggt till huset med 26 kvadratmeter och byggt en hög mur utan att ha ansökt om bygglov. Nu får ägaren betala närmare 40 000 kronor i byggsanktionsavgift.
Bygglov har beviljats i efterhand.

Skånskan - 11 timmar sedan

Bostad utan lov kostar 76 000

Malmö En bostadsrättsförening i Malmö får betala drygt 76 000 kronor i avgift efter att bland annat ha inrett en bostad på 90 kvadratmeter utan tillstånd av stadsbyggnadskontoret.Föreningen har en fastighet i centrala Malmö. Tidigare hyrdes en lokal ut till en tandläkarpraktik.

Skånskan - 11 timmar sedan

70-talshus på 180 kvadratmeter sålt i Skivarp

Skivarp Försäljningen av fastigheten på Lokvägen 8 i Skivarp är nu klar. Nya ägare är Amanda Andersson, 27, och Simon Michael André Nilsson, 25, och säljare är Bengt-Göran Werner och Pia Andersson. Det 180 kvadratmeter stora huset är byggt 1978.

Skånskan - 11 timmar sedan

Läkare riskerar bli av med sin legitimation

Malmö Redan 2017 anmälde kollegor att läkaren skrev ut läkemedel till patienter utan att undersöka dem. Men den dåvarande verksamhetschefen tog ingen notis.
Först när verksamheten fick en ny chef gjordes en anmälan.

Skånskan - 11 timmar sedan

Färdtjänst får förlängt avtal

lund Tekniska nämnden i kommunen förlänger färdtjänstavtalet med Taxi Helsingborg/Sverigetaxi till och med sista mars år 2020.Nuvarande avtalet mellan Lunds kommun och Taxi Helsingborg/Sverigetaxi gäller till och med 30 september 2019.
Upphandlingen av ett nytt avtal överprövas i förvaltningsdomstolen och ett beslut väntas under hösten.

Skånskan - 11 timmar sedan

Stort steg mot ny travbana på Jägersro

jägersro Förverkligandet av satsningen på en ny travanläggning vid Jägersro har tagit ytterligare ett steg på vägen.
Om allt går enligt planerna kan det troligtvis bli byggstart år 2022.Stadsbyggnadsnämnden gav på torsdagen klartecken för att starta arbetet med en detaljplan för området.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.