Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 24 May, 13:16

Affärsvärlden - 26 apr 19 kl. 08:42

Karo Pharma minskar nettoresultatetSpecialistläkemedelsbolaget redovisar ett minskat resultat efter skatt..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Pharma

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karo, Pharma, minskar, nettoresultatet
PrivataAffärer - 29 okt 18 kl. 08:49

Bud på Karo Pharma

Budet motsvarar en premie om 25,3 procent för aktierna jämfört med stängningskursen 29,45 kr för aktien i fredags. Budpremien sett till de senaste 30 handelsdagarna före offentliggörandet uppgår till drygt 17 procent. Det framgår av ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 02 maj 19 kl. 06:41

Karo Pharma en bra chansaktie i hälsovårdssektorn

2015 hade Karo Pharma knappt några intäkter alls och gick med förlust. Då handlade verksamheten om forskning, men läkemedelsföretagaren Anders Lönner bytte verksamheten mot färdiga produkter för sjukvård och apotek. Från 2015 till 2018 genomförde hälsovårdsbolaget fem nyemissioner och en rad förvärv har gjort Karo Pharma till ett av Nordens ledande specialty pharmaföretag.

DI - 22 jan 19 kl. 08:40

EQT fullföljer och förlänger bud på Karo Pharma – kontrollerar 63 procent

EQT, via Karo Intressenter, hade vid utgången av acceptfristen för budet på Karo Pharma fått in motsvarande cirka 43,6 procent av det totala antalet utestående aktierna i erbjudandet. Vidare har Karo Intressenter förvärvat aktier utanför budet om 19,3 procent av aktier och röster. Därmed kontrollerar Karo Intressenter nu cirka 62,8 procent av det totala antalet utestående aktier och röster i Karo Pharma.

DI - 03 mar 17 kl. 21:47

Oasmia: Karo Pharma har brutit avtalet

Läkemedelsbolaget Karo Pharma har sålt hela sitt innehav i Oasmia. Enligt Oasmia är det ett avtalsbrott – men Karo Pharma hävdar att allt har gått rätt till. Bråket mellan läkemedelsbolagen Karo Pharma och Oasmia fortsätter..

Affärsvärlden - 10 nov 16 kl. 14:16

Styrelseordförande fyller på i Karo Pharma

Anders Lönner, arbetande styrelseordförande i Karo Pharma och tidigare vd för Meda, den 8 respektive den 9 november köpt sammantaget cirka 196.000 aktier i Karo Pharma. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

PrivataAffärer - 01 mar 17 kl. 06:32

Kommentar: Karo Pharma en bra chansaktie

Karo Pharma var länge ett forskningsbolag som misslyckades med det mesta. Numera är bolaget lönsamt och har positivt kassaflöde. Om du är villig att räkna med en skakig kursresa så kan Karo Pharma vara en bra krydda i portföljen....

Realtid - 08 nov 18 kl. 12:39

Motståndsgrupp mot EQT:s bud på Karo Pharma

EQT:s bud på Karo Pharma i förra veckan, har väckt starka reaktioner hos småspararna i Karo Pharma, som nu samlar sig i en motståndsgrupp på Facebook där man anser att budet är för lågt.  .

PrivataAffärer - 02 jan 19 kl. 08:39

EQT höjer budet på Karo Pharma

Vidare förlängs acceptfristen ytterligare fram till och med klockan 17.00 den 17 januari 2019. Styrelsen i Karo Pharma har enhälligt rekommenderat aktieägare att acceptera det höjda budet.

Realtid - 03 apr 19 kl. 08:47

Ny vd för Karo Pharma

Efter EQT:s uppköp lämnar vd Peter Blom i dag vd-posten på Karo Pharma. EQT-rådgivare tar över tillfälligt innan Christoffer Lorenzen som utsetts till ny vd för Karo Pharma tillträder. .

Sydsvenskan - 02 jan 19 kl. 09:05

EQT höjer budet på Karo Pharma

Karo Intressenter, som ägs av Wallenbergsfärens riskkapitalbolag EQT, har höjt budet på läkemedelsbolaget Karo Pharma till 38 kronor per aktie, motsvarande 6,15 miljarder kronor, skriver EQT i ett pressmeddelande. Samtidigt förlänger Karo Intressenter a.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Experter: Kan ta ett decennium för Huawei att resa sig

Få branscher är lika globala som telekomindustrin. Många teknikbolag, möjligen även svenska, kan drabbas hårt av handelskonflikten mellan USA och Kina, varnar flera telekomexpert..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Då avgår Theresa May

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Pundet avvaktande inför Mays väntade avgång

Europaräntorna handlas kring oförändrat på fredagen medan euron har stärkts sedan svensk stängning på torsdagen..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Ericsson gör Sverige Europabäst på uppfinningar

Sverige är Europabäst på patent inom framtidssegmentet Industri 4.0 med drygt 2 600 internationella patentansökningar sedan år 2010..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Storägarnas aktier i Powercell såldes med 10 procents rabatt

Priset i den försäljning av 5 miljoner aktier i bränslecellsbolaget Powercell som genomfördes efter börsens stängning på torsdagen blev 93 kronor per aktie. Köpare var svenska och internationella institutionella investerare..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Soros köper in sig i krisdrabbad förvaltare

Finansmannen George Soros har köpt aktier motsvarande 3 procent av kapitalet i den schweiziska, problemdrabbade förvaltaren Gam Holding..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Rekyl upp på börsen

Stockholmsbörsen har inlett veckans sista handelsdag med en viss uppåtrekyl från torsdagens branta nedgångar..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

SEB: Bostadsbyggandet starkare än väntat

Bostadsbyggandet under det första kvartalet blev lite starkare än väntat, vilket tyder på att byggandet inte kommer att minska fullt lika mycket i år som tidigare väntat och på samma sätt kommer bostadsinvesteringarna inte tynga BNP fullt lika mycket som beräknat..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Därför höjer Credit Suisse Ericsson

Credit Suisse drar upp Ericssonaktien till outperform och höjer dessutom riktkursen..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Därför avstår många unga från att spara i aktier

65 procent av de mellan 18 och 24 år skulle vilja spara i aktier, men ändå är det bara 23 procent som faktiskt gör det. Det visar en undersökning från Swedbank och Unga Aktiesparare ..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.