Expressen > Nyheter

Sunday, 19 May, 10:24

Expressen - 24 apr 19 kl. 11:25

Brand i garage – polis och räddningstjänst på platsDet brinner i ett garage som tillhör en villa i Lund, skriver polisen på sin hemsida.Räddningspersonal är på plats och bekämpar elden. Polis larmades till platsen vid klockan 11:08. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , garage, polisoch , räddningstjänstpå plats
Regeringen - 11 feb 16 kl. 13:18

Effektivare alarmering av polis, räddningstjänst och ambulans

Regeringen har beslutat om kommittédirektiven för en samordnad alarmeringstjänst. Stefan Carlsson, landshövdingen i Kalmar län, kommer inom kort att utses som särskild utredare med uppdrag att i flera olika avseenden se över systemet för alarmering av polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård..

Dalarnas tidningar - 06 jul 15 kl. 17:48

Sommarbemanning för polis, räddningstjänst och ambulans i Dalarna: Folk ska känna sig trygga

Juli är den stora semestermånaden. Så även inom polis, räddningstjänst och ambulans..

Regeringen - 25 okt 16 kl. 14:35

Erna Zelmin-Ekenhem ska leda utredningen om en effektivare och mer samordnad alarmering av polis, räddningstjänst och ambulans

Erna Zelmin-Ekenhem, generaldirektör vid Arbetsmiljöverket, har idag utsetts som särskild utredare med uppdrag att analysera och föreslå åtgärder för en effektivare och mer samordnad alarmering av polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård..

Expressen - 04 nov 16 kl. 19:36

Personbil i krock med älg – polis, räddningstjänst och ambulans på plats

En personbil har krockat med en älg utanför Röstånga.Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats.– Älgen verkar avliden, säger Johanna Persson vid polisens ledningscentral..

Expressen - 16 feb 19 kl. 12:21

Bil i olycka – polis, räddningstjänst och ambulans skickade till platsen

En personbil är inblandad i en olycka på väg 108 vid Haglösa.Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen.Skadeläget för de som färdades i bilen är okänt..

GT - 23 okt 17 kl. 20:24

Brand i skola – räddningstjänst på väg

En brand har brutit ut i en skolbyggnad i Skövde.– Det kommer rök från taket på en byggnad inne på skolområdet, säger Hans Lippens, polisen presstalesperson i region Väst. Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg fram till platsen..

Expressen - 01 jan 18 kl. 01:28

Brand på balkong – räddningstjänst på plats

Polis och räddningstjänst har larmats till en lägenhet i Husby. En balkong har av okänd anledning fattat eld. – Det verkar inte som att det har spridit sig in i lägenheten, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisen.

Expressen - 07 mar 19 kl. 20:55

Larm: Brand i bostad – räddningstjänst på väg

Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till en bostad i Hässleholms kommun.Enligt larmets är det rökutveckling från bostaden..

Nya Wermlands Tidningen - 13 apr 18 kl. 00:02

Brand i villa – räddningstjänst på plats

Räddningstjänst och ambulans har ryckt ut till en villa på Stenhuggaregatan i Åmål..

GT - 24 apr 19 kl. 10:42

Brand i villa – räddningstjänst på plats

En villa brinna i Ale kommun.Räddningstjänst och ambulans har kallats till platsen.– Det vi vet i nuläget är att det är en villa som brinner, men omfattningen är oklar, säger Charlotte Wotz Ader, teamledare på SOS Alarm..

Expressen - 03 feb 18 kl. 20:14

Bil in i mitträcket – polis och räddningstjänst på väg

En bilist har kört in i mitträcket på väg 23.Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Kvinnornas rädsla efter abortbeslutet i Alabama

MONTGOMERY. Kvinnor i Alabama är oroliga för vad den nya abortlagen innebär.Den enda abortkliniken som finns kvar i delstatshuvudstaden har blivit nedringd.

Expressen - 30 minuter sedan

Så hedras John Lundvik på hemmaplan i Växjö

Han gjorde stor succé men föll på mållinjen.Men nu hedras Växjösonen John Lundvik av hemkommunen Växjö efter sjätteplatsen i Tel Aviv.– Hela Sverige är stolta men jag tror vi är ännu mer stolta i Växjö!

Expressen - 30 minuter sedan

TV: Arnold Schwarzenegger brutalt hoppsparkad i ryggen

Bisarra händelsen: ”Märkte först när jag såg filmen”.

Expressen - 1 timme sedan

Trump går emot Alabama – backar abort vid våldtäkt

Abort kommer att vara en stor fråga i Donald Trumps återvalskampanj.Samtidigt går presidenten delvis emot Alabamas nya lagförslag – och säger att han tycker att incest och våldtäkt borde vara undantag.”Samma åsikt som Ronald Reagan”, skriver han på Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Trettio våldsamma dagar skakade småstadsidyllen

Skytten hängde sig ut genom bakrutan på den jagande Mercedesen och avlossade flera skarpa skott mot bilen framför.Mordförsöket på öppen gata var kulmen på en våldsvåg i Värnamo där ett antal unga män med tillgång till vapen och sprängmedel försökte döda varandra.– De inblandade i konflikten har varit beredda att ta till grovt våld samt att beväpna sig i syfte att antingen utföra våldsbrott eller försvara sig, skriver polisen i en analys..

Expressen - 1 timme sedan

Hon vill utmana Trump: ”Låt bästa kvinna vinna”

Hon är en av kvinnorna som vill utmana Donald Trump.För Elle berättar Amy Klobuchar, 58, att hon först gav sig in i politiken på grund av en sjuk dotter.Och nu vill hon se en kvinnlig president:– Låt bästa kvinna vinna..

Expressen - 1 timme sedan

Mardrömsveckan som skakar Stefan Löfven

Det har varit en minst sagt tuff vecka för statsminister Stefan Löfven med en rad stora politiska bakslag. Den gemensamma nämnaren är Liberalerna – som genom flera kraftfulla markeringar grusat mycket av S förhoppningar på det nya samarbetet med C och L.Som en följd växer nu också kritiken inom S mot januariöverenskommelsen.

Expressen - 1 timme sedan

Junckers önskan: Fler kvinnor till EU

EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker har knappt ett halvår kvar på sin post.I en intervju med Nordens samlade nyhetsbyråer berättar han att han hoppas att fler kvinnor ska få plats i kommissionen – och riktar även kritik mot de borgerliga svenska partierna , skriver Svenska Dagbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Man svårt knivhuggen i ryggen

En man fick föras till sjukhus i natt efter att ha blivit utsatt för ett mordförsök.Han höggs i ryggen med en kniv..

Expressen - 2 timmar sedan

Matteo Salvini hatas och älskas av Italien

ROM-MILANO. Hans smeknamn är Kaptenen och han ses av sina anhängare som den som ska styra Italien och Europa åt rätt håll igen. Matteo Salvini, en lika älskad som hatad politiker.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.