Realtid > Ekonomi

Monday, 27 May, 16:17

Realtid - 24 apr 19 kl. 11:17

Dividend Sweden tar in 15 miljoner kronorInvestmentbolaget Dividend Sweden har avslutat sin företrädesemission. Den har tecknats till 69 procent och bolaget drar därmed  in 15,1 miljoner kronor före emissionskostnader..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Sweden, Dividend Sweden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dividend, Sweden, tarin 15 miljoner kronor
DI - 20 sep 18 kl. 18:06

Så mycket betalade Dividend Sweden för storposten i Livihop

Den aktiepost på motsvarande cirka 27,5 procent av aktiekapitalet i personlig assistansbolaget Livihop som Dividend Sweden enligt besked på onsdagen förvärvade köptes till kursen 6 kronor per aktie plus en tilläggsköpeskilling. Det framgår av ett pressmeddelande på torsdagskvällen..

DI - 09 jan 19 kl. 08:55

Wifog ingår avtal med Dividend Sweden om ägarspridning

First North-listade Wifog Holding har ingått ett avtal med NGM-noterade Dividend Sweden att genom utdelning ägarsprida cirka 40 miljoner aktier i bolaget..

Realtid - 26 okt 17 kl. 15:53

Dividend Sweden ser ökat intresse för microcapbolag

Utdelningsbolaget Dividend Swedens omsättning ökar, samtidigt som resultatet vänts till en knapp förlust. Samtidigt ser företagets ledning positivt på framtiden. “Under senare delen av tredje kvartalet har den svaga kursutvecklingen bland microbolag brutits och vi ser ett klart ökat intresse för sektorn”, konstaterar vd:n Bo Lindén..

Dagens Media - 07 jul 14 kl. 14:39

Visit Sweden tar @sweden till Instagram

Efter succén med Curators of Sweden – nu låter Visit Sweden okända svenskar sköta ett Instagramkonto..

LV - 11 feb 15 kl. 09:17

Nya East Sweden tar form

Vision East Sweden. Så kallar sig några av regionens största företag som nu kraftsamlar för att stärka östgötaregionen. Marknadsbolaget East Sweden är numera upplöst och arbetsgruppen har inte längre inblandning av kommunerna.

DI - 04 okt 16 kl. 13:49

GS Sweden tar order

Nanosatellitbolaget GS Sweden har fått en order på 200.000 euro från Aistech..

DI - 23 aug 17 kl. 09:43

Tufft investeringsklimat tynger resultat för Dividend

NGM-noterade Dividend Sweden redovisar en nettoomsättning om 16,7 miljoner kronor under andra kvartalet (10,8) medan rörelseresultatet uppgick till minus 4,0 miljoner kronor (1,5)..

DI - 19 sep 18 kl. 14:15

Dividend storköper i First North-bolag

Dividend Sweden har tecknat avtal om förvärv av cirka 27,5 procent av aktiekapitalet i First North-bolaget Livihop som erbjuder personlig assistans till individer med funktionsnedsättning. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Computer Sweden - 27 sep 11 kl. 03:00

It-råden tar kommandot

I sex av tio företag styrs it-verksamheten av råd som består av cio:n och representanter för verksamheten. Det framgår av en undersökning gjord av tidskriften CIO Sweden..

Biotech Sweden - 28 sep 11 kl. 08:13

Nytt center tar över där företagen floppar


Amerikanska läkemedelsbolag tar inte fram nya mediciner tillräckligt snabbt. Därför inrättar landets regering ett nytt center som tar över olönsamma projekt..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 minuter sedan

Ny rikschef till Svensk Exportkredit

Anna-Lena Söderlund blir ny tillförordnad riskchef på kreditföretaget. .

Realtid - 1 timme sedan

”Det kom överraskande att han väcker åtal”

Johan Ulander förnekar brott. Det uppger hans försvarare Hans Strandberg. ”Han har under många många förhör berättat hur detta gått till”, säger Hans Strandberg som menar att Ekobrottsmyndighetens åklagare inte godtar Ulanders förklaringar.

Realtid - 3 timmar sedan

Professor: EQT- affär i Australien ser dyr ut

EQT:s intresse för den australiensiska fiberoperatören Vocus ser dyrt ut. Samtidigt visar storleken på affären att EQT tillhör toppskiktet av de globala riskkapitalbolagen, säger professor Per Strömberg till Realtid. .

Realtid - 4 timmar sedan

Nu är finansfokus på EU:s topposter

Nationalistiska partier gick inte fram lika starkt i helgens EU-val som en del befarat. Analytiker beskriver det som lugnande och finansmarknadernas lägger nu fokus på vem som blir ordförande för EU-kommissionen och ny ECB-chef..

Realtid - 7 timmar sedan

EQT vill köpa telekom i Australien för 22 miljarder

UPPDATERAD EQT har lagt ett bud på den australiensiska telekomoperatören Vocus, som värderar bolaget till 22 miljarder kronor. I EU-valet tappar Miljöpartiet stort i Sverige, medan motsvarande parti i Tyskland går kraftigt framåt. Dessutom ser bostadspriserna ut att gå upp, det är något av innehållet i måndagens morgonsvep..

Realtid - 5 timmar sedan

Fastighetsbolaget K2A ska in på Stockholmsbörsen

Ett erbjudande ligger idag ute i K2A om en större nyemission av B-aktier och notering av dessa på Nasdaq Stockholm med handelsstart den 20 juni..

Realtid - 6 timmar sedan

Anders Engdahl ny CFO på Intrum

Anders Engdahl blir ny finanschef för Intrum. Han ersätter Danko Maras som lämnar bolaget..

Realtid - 7 timmar sedan

Volati utser ny CFO

Andreas Stenbäck värvas från  corporate finance-firman  MCF Corporate Finance och blir ny Chief Financial Officer och Chief Investment Officer hos industrigruppen..

Realtid - 7 timmar sedan

Nasdaq drar tillbaka bud på Oslobörsen

Nasdaq drar tillbaka sitt intresse för Oslobörsen. Bolaget menar att de minsta acceptvillkoren för erbjudandet inte längre kan uppfyllas..

Realtid - 7 timmar sedan

EQT vill köpa telekom i Australien för 15 miljarder

EQT har lagt ett bud på den australiensiska telekomoperatören Vocus, som värderar bolaget till 15 miljarder kronor. I EU-valet tappar Miljöpartiet stort i Sverige, medan motsvarande parti i Tyskland går kraftigt framåt. Dessutom ser bostadspriserna ut att gå upp, det är något av innehållet i måndagens morgonsvep..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.