NT > Nyheter

Sunday, 19 May, 10:23

NT - 24 apr 19 kl. 10:58

Favoritspelaren stannar19-årige forwarden Arvid Degerstedt stannar i Vita Hästen..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Arvid Degerstedt, Vita Hästen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Favoritspelaren, stannar
YLE - 07 apr 16 kl. 04:05

Onnibus stannar på fel ställe i Åbo

Bussbolaget Onnibus har busshållplats i absoluta centrum av Åbo, vid stadshuset, men många bussar stannar på fel ställe. Varken busschaufförer eller resenärer verkar känna till att hållplatsen är flyttad. Elisabeth Järnefelt ska resa från Åbo till Helsingfors, så hon står på onsdag förmiddag vid stadshuset tillsammans med ett 15-tal andra resenärer och väntar på bussen.

Dagensanalys.se - 08 jan 18 kl. 10:02

Så här länge stannar medarbetarna på Facebook, Google och Apple

Tech-företagen har en hög personalomsättning, på de flesta företagen stannar personalen mindre än två år. Facebook leder ligan då man stannar drygt två år hos dem. Facebook är bäst bland Tech-företagen där medarbetarna stannar 2,02 år.

Skånskan - 13 feb 17 kl. 06:00

Färre tåg kvällstid som stannar i Höör

höör För några år sedan slutade tågen till Blekinge att stanna i Höör trots stora protester. I den nya tidtabellen har det skett ännu en försämring då bara ett tåg i timmen stannar i Höör efter klockan 21.
– Jag tycker att servicen blivit dålig, säger Höörsbon Rolf Jönsson.

YLE - 26 maj 15 kl. 04:26

"Kanske en eller två av tio stannar för fotgängare"

I Finland omkom i fjol åtta fotgängare och två cyklister i olyckor på övergångsställen. Det finns mycket att förbättra, säger Mikael Appel på Vasapolisen om trafikbeteendet vid övergångsställena. - Tyvärr kör bilisterna ganska aggressivt in i korsningarna och fotgängarna har blivit vana vid det här.

YLE - 29 jan 16 kl. 13:39

Snabbare tåg på kustbanan – få tåg stannar i Kyrkslätt

Tågturerna mellan Helsingfors och Åbo får nya avgångstider. Restiden förkortas också eftersom majoriteten av tågen i framtiden inte stannar på Kyrkslätt station. De nya avgångstiderna är gjorda så att det passar bättre för passagerare som till exempel börjar jobba eller ska på ett evenemang som börjar vid ett jämnt klockslag.

Västerbottens Folkblad - 28 jan 11 kl. 11:34

Hellgren stannar

UMEÅ Jens Hellgren stannar som tränare i Björklöven. LÄS ÄVEN: Jesse stannar som tränare LÄS ÄVEN: Lövenbloggen Jens Hellgren stannar som tränare i Björklöven. UMEÅ Trots tvångsdegraderingen har Björklöven sakta men säkert börjat återtåget mot allsvenskan och en ljusare hockeyframtid.

Sydsvenskan - 02 aug 11 kl. 16:32

Tåg från Sverige till Kastrup stannar inte

På grund av ett växelfel stannar inte tåg från Sverige på Köpenhamns flygplats Kastrup.
Vissa tåg mellan Malmö och Köpenhamn är helt inställda från klockan 16 till klockan 20. Andra tåg från Sverige omleds till en annan bana och kör därmed till Köpenhamn, men stannar inte på Kastrup.

Kristianstadsbladet - 22 nov 13 kl. 08:59

Jättetalangen stannar i KDFF

Foto: Bosse Nilsson
Nu är det klart. Marija Banusic stannar kvar i Kristianstads DFF. Även lagkaptenen Sif Atladottir och ytterligare tre spelare har förlängt sina kontrakt med klubben.

Cornucopia - 27 sep 14 kl. 17:11

Det som händer på bokmässan stannar på bokmässan (och i sociala medier)

Ett sista blogginlägg om bokmässan.
Ungefär en gång om året lämnar jag skogen och uppför mig som en pseudokändis och umgås med andra pseudokändisar och branschfolk officiellt, även om det förekommer en del grejer som inte är offentliga tillställningar. Sådana är uteslutande i Stockholm, och därmed väldigt sällan något jag deltar i, än mindre skriver officiellt om.

YLE - 16 jun 16 kl. 17:32

Fler pappor stannar hemma med barnen – Finland fortfarande efter Sverige i jämställdhet inom familjen

Antalet finländska pappor som tar ut pappaledighet har ökat under hela 2000-talet, men fortfarande låter en femtedel av alla pappor helt bli att ta ut någon ledighet. Trots att Finland ligger bra till om man jämför med Frankrike eller Storbritannien så ligger vi långt efter Sverige då det gäller jämställdhet mellan föräldrarna. – Sverige är i en helt egen klass när det gäller till exempel attityder och hur man delar upp föräldraledigheten, säger ledande forskare Minna Ylikännö på Folkpensionsanstalten.

Fler nyheter från NT

NT - 1 timme sedan

Barnläkare: "Har inte prioriterats"

Den sydöstra sjukvårdsregionen där Östergötland ingår får hård kritik av Barncancerfonden för att inte ha en systematisk uppföljning av barncanceröverlevare..

NT - 1 timme sedan

"Hade en känsla av ensamhet"

Barncancerfonden riktar hård kritik mot sjukvården som missar att följa upp personer som behandlats mot cancer som barn..

NT - 1 timme sedan

I NATT: Det hände medan du sov

Nederländerna tog hem segern i Eurovision, Sverige har spelat mot Schweiz i hockey-VM och påfågelspindlar lockar till sig honor med hjälp av supersvarta fläckar på kroppen..

NT - 2 timmar sedan

IDAG: Gefle IF–IF Sylvia

Nykomlingen Sylvia tar sig an exallsvenska Gefle på Gavlevallen och du kan se matchen direkt här på webben från cirka 15..

NT - 2 timmar sedan

IDAG: Vi sänder Citys match mot "Bissarna"

Nyköpings BIS är nästa uppgift för serieledande Linköping City i norrettan..

NT - 2 timmar sedan

IKVÄLL: Se ÅFF:s match på sajten

Ett formstarkt FC Trollhättan väntar Åtvidabergs FF på Edsborgs IP i eftermiddag..

NT - 3 timmar sedan

Två bilar hittats utbrända

Räddningstjänsten larmades till Kolonigatan på söndagsmorgonen..

NT - 3 timmar sedan

Politikerna oense om resursgrupper

Debatten om gemensamma resursgrupper fortsätter..

NT - 3 timmar sedan

Lärarfacket oroliga för arbetsmiljön

Efter Skolinspektionens utredningar av flera skolor berättar nu Lärarförbundet att ärendena om brister i arbetsmiljön för skolpersonal ökar..

NT - 3 timmar sedan

Skolinspektionen: Därför görs tillsynen

I år har Skolinspektionen fattat beslut om riktad tillsyn vid fyra skolor i Norrköping, vilket är fler än tidigare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.