Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 27 May, 16:20

Affärsvärlden - 24 apr 19 kl. 11:03

Claes Hemberg miljonköper på börsenUnder våren har sparprofilen Claes Hemberg köpt aktier i fem nya börsbolag. I ett av bolagen går han in med en miljon. Det skriver DI..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Hemberg, Claes Hemberg, DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Claes, Hemberg, miljonköper, börsen
DI - 24 apr 19 kl. 10:34

Hemberg miljonköper på börsen – lägger till fem nya bolag i portföljen

Sparprofilen Claes Hemberg börjar ändra syn på börsläget. Nu har han köpt aktier i fem nya börsbolag, varav en av investeringarna tillhör hans största hittills. ”Jag går in med en miljon kronor och följer bolaget.

DI - 08 aug 17 kl. 13:34

Didner & Gerge miljonköper i Telia

Didner & Gerges aktiefond har tagit en rejäl position i Telia. Enligt ägarstatistik har fonden på kort tid köpt över 17 miljoner aktier i Telia, samtidigt som bolaget haft en trist utveckling på börsen..

DI - 13 dec 17 kl. 14:51

Finanschef miljonköper i Sagax

Fastighetsbolaget Sagax vice vd och finanschef, Björn Garat, köpte på måndagen och tisdagen sammanlagt 68.000 B-aktier i bolaget över börsen för 6,6 miljoner kronor..

DI - 06 feb 18 kl. 10:00

Vd miljonköper aktier i Investor

Investors vd Johan Forssell och chefen för kärninvesteringar Daniel Nodhäll har båda passat på att köpa röststarka A-aktier under inledningen av tisdagshandeln, då Investoraktien har följt med börsen ned. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

Cornucopia - 01 apr 15 kl. 17:22

Hemberg och Avanza tokhaussar aktier

Avanzas mediaplåster Claes Hemberg tokhaussar aktier och börsen i vad som har potential att bli ett klassiskt inlägg på Avanzas blogg. Något nämnande av ordet risk existerar inte, utan det är bara upp, UPP, UPP! och evigt låga räntor som gäller.

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 18:33

Noteringsfest på Stockholmsbörsen

Rekordmånga bolag är på väg in på börsen. Första halvåret i år kommer hela 25 bolag att noteras.Och de debutanter som redan hunnit visa upp sig har varit en fröjd för placerarna, upp i snitt hela 30 procent.

TA - 14 maj 14 kl. 18:33

Noteringsfest på Stockholmsbörsen

Rekordmånga bolag är på väg in på börsen. Första halvåret i år kommer hela 25 bolag att noteras.Och de debutanter som redan hunnit visa upp sig har varit en fröjd för placerarna, upp i snitt hela 30 procent.

BT - 14 maj 14 kl. 18:33

Noteringsfest på Stockholmsbörsen

Rekordmånga bolag är på väg in på börsen. Första halvåret i år kommer hela 25 bolag att noteras. Och de debutanter som redan hunnit visa upp sig har varit en fröjd för placerarna, upp i snitt hela 30 procent.

Opinionen.se - 11 okt 13 kl. 17:09

Miljardbluffen som skakade börsen


"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa. Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer. Nu utreds härvan som grovt svindleri.

BT - 11 okt 13 kl. 17:09

Miljardbluffen som skakade börsen

"Samsung köper heta börsföretaget Fingerprint för 4,2 miljarder," stod det i pressmeddelandet som fick aktien att rusa. Men allt var bara en skicklig bluff och börsen tvingades riva upp tusentals affärer.Nu utreds härvan som grovt svindleri.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Riksbanken: Penningpolitikens handlingsutrymme minskar

Det låga globala ränteläget har minskat penningpolitikens möjligheter att stimulera ekonomin, men det kan samtidigt ha ökat handlingsutrymmet för finanspolitiken. Det skriver Björn Lagerwall, verksam vid Riksbankens avdelning för penningpolitik, i en ekonomisk kommentar på måndagen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Virussmittad dator till salu för över en miljon dollar

En bärbar dator angripen av de sex datorvirus som genom historien orsakat störst ekonomisk skada för mänskligheten finns nu till salu i en aktion för över 1 miljon dollar..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Börsen vänder till nedgång

Stockholmsbörsen inledde måndagen med en uppgång men rörde sig successivt ned mot nollstrecket och hade vid lunchtid halkat ner i negativt territorium..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Danske: Tre anledingar till att sälja medicinteknikbolaget

Danske Bank har inlett bevakning av Vitrolife och sätter rekommendationen till sälj..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Sparekonomen: Så gynnas spararna av valutarisk

Det kanske är dags att sluta kalla det valutarisk och istället kalla det möjlighet, eller i varje fall diversifiering, resonerar Avanzas sparekonom Johanna Kull på sin blogg..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

ISS faller på Köpenhamnsbörsen

Det danska serviceföretaget ISS faller 6 procent på Köpenhamnsbörsen sedan bolaget på måndagen meddelat att det förlorat ett större kundkontakt med läkemedelskoncernen Novartis..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Medicinteknikbolag lyfter på börsen

Stockholmsbörsen inledde måndagen något upp i spåren av helgens Europaparlamentsval i flera länder..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Miljöteknikbolaget Swedish Stirling siktar mot börsen

Miljöteknikbolaget Swedish Stirlings ska ansöka om att bolaget noteras på Nasdaq Stockholm under det första halvåret 2020..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Fjärde AP-fonden köpte Veoneer-aktier i riktad nyemission

Fjärde AP-fonden köpte aktier i Veoneers riktade nyemission varefter innehavet ökat till drygt 9,7 miljoner, motsvarande 8,7 procent..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Slitevind lyfter i handelspremiären på First North

Det svenska vindkraftsföretaget Slitevind handlas till 42 kronor per aktie i måndagens handelspremiär på Nasdaq First North. Aktien har tidigare handlats på Pepins där senaste betalkurs var 35 kronor den 20 maj..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.