Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 22 May, 13:01

Sydsvenskan - 24 apr 19 kl. 11:00

Sävligheten satsar på kassetter och poesifanzinesFelix Sjöblom startar skivbolag för att ge ut kassetter och poesi tillsammans..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sjöblom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sävligheten, satsar, kassetteroch , poesifanzines
GöteborgsPosten - 12 apr 14 kl. 18:51

Väktare åtalas för stölder ur kassetter

Drygt 4,8 miljoner kronor misstänks en väktare ha stulit ur värdetransportens kassetter. Hans flickvän tog sedan hand om pengarna..

IDG - 02 mar 17 kl. 11:50

Nintendo erkänner: Switch-kassetter smakar illa med flit


I morgon släpps Nintendo Switch. Spelen ligger på små kassetter, som du gör bäst i att inte stoppa i munnen. De smakar nämligen tvi..

YLE - 22 apr 13 kl. 04:44

Se karta: Hur satsar din kommun på idrott?

Grankulla, Finström och Mariehamn ligger i topp när kommunerna satsar på motion och idrott. På de här orterna lägger kommunen ut över 200 euro per invånare på motion, idrott och sport. Var fjärde kommun i landet satsar under femtio euro per invånare.

Barometern - 20 sep 13 kl. 07:59

Emmaboda satsar mest på kultur i landet

Emmaboda är den kommun i Sverige som satsar mest på kultur per invånare. Det visar Statistiska Centralbyråns sammanställning av kommunernas nettokostnader för kultur 2012 som redovisas i senaste numret av tidningen Dagens Samhälle.
Emmaboda lägger 1?

YLE - 03 maj 14 kl. 05:06

HS: Sannf och SFP satsar lika mycket i EU-valet

De stora partierna har krympt sina valbudgetar inför EU-valet den 25 maj medan flera av de mindre partierna satsar mer, visar en översikt som Helsingin Sanomat gjort. Centern, SDP och Samlingspartiet har minskat sina valbudgetar jämfört med det förra EU-valet. Till exempel satsar Centern 300 000 euro den här gången medan budgeten inför EU-valet 2009 var 800 000 euro.

YLE - 04 sep 14 kl. 10:14

Malax sparar och satsar

Malax satsar på nya bostadsområden, skolor och hälsovård. Trots att både skatteintäkterna och statsandelarna minskar är man fortsättningsvis optimistisk och vill behålla sin självständighet i kommunen säger styrelseordförande Håkan Knip. - Vi försöker balansera vår ekonomi men trots det satsa för det är enda sättet att få nya skattebetalare att göra investeringar, säger Knip.

YLE - 05 mar 13 kl. 12:58

Hangö satsar sju gånger mer än Borgå

Borgå är en av kommunerna som satsar minst på sitt vägunderhåll per invånare. Buss- och lastbilschauffören Ove Blomqvist är inte alls förvånad: - Det är ju som om man skulle vara på sjön när man kör fram på de här vägarna, skrattar han medan han kör runt TV-nytts reporter på de gropiga vägarna.
- Det skulle fordras en ordentlig ansiktslyftning här, tycker han.

Kristianstadsbladet - 24 apr 13 kl. 10:43

Östanå Bruks IF satsar på damlag

Östanå Bruks IF satsar på damlag. ?Det finns ett 15-tal tjejer som är riktigt intresserade?

Kristianstadsbladet - 28 okt 13 kl. 14:54

SD satsar hårt på tv-reklam

Sverigedemokraterna trefaldigar sin valbudget jämfört med 2010 och satsar med sina 45-50 miljoner kronor nästan lika mycket som Moderaterna.Partiet storsatsar på tv-reklam.
- Vi satsar betydligt mer på tv-reklam än sist, cirka tre gånger så mycket, säger partiets pressekreterare Martin Kinnunen.

BT - 28 okt 13 kl. 14:57

SD satsar hårt på tv-reklam

Sverigedemokraterna trefaldigar sin valbudget jämfört med 2010 och satsar med sina 45-50 miljoner kronor nästan lika mycket som Moderaterna. Partiet storsatsar på tv-reklam.- Vi satsar betydligt mer på tv-reklam än sist, cirka tre gånger så mycket, säger partiets pressekreterare Martin Kinnunen.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - just nu

Hon drabbades av afasi och lärde sig prata med ögonen

Orden försvann, från en dag till en annan, för strokedrabbade Kerstin Andersson..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Förundersökning mot SD:s toppkandidat

En förundersökning gällande sexuellt ofredande har inletts mot Peter Lundgren..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Amerikansk back till Oskarshamn

Kommer närmast från finländska JYP från Jyväskylä..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Tjäna pengar på trafikbilder – snillebolaget lanserar Uber-kopia

Malmös heta bildanalysbolag, Mapillary, lanserar en app där förare kan tjäna pengar på gatubilder..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Nytt sätt att mäta opinionen – här får de svarande bestämma vad som är viktigt i samhällsdebatten

Här får de svarande bestämma vad som är viktigt i samhällsdebatten..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Guide till VM-kvartsfinalerna

Gruppspelet i ishockey-VM är över och nu väntar kvartsfinaler. Samtliga matcher spelas under torsdagen och för Sveriges del väntar Finland i Kosice. Kanada–Schweiz När: Kosice, klockan 16.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Tre till sjukhus efter bostadsbrand

Tre personer fick föras till sjukhus efter en lägenhetsbrand i Malmö under natten, skriver Sydsvenskan. Rökdykare kunde gå in i den eldhärjade lägenheten via balkongen, och släcka elden, som inte spreds till omkringliggande lägenheter. – Enligt informat.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Lägenhetsbrand på Katrinelundsgatan

Räddningstjänsten larmades till branden vid 03.30 på tisdagsnatten..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Abdikerad kung går med på dna-test

Den före detta belgiske kungen Albert II går med på att göra ett faderskapstest, rapporterar The New York Times. 51-åriga Delphine Boël hävdar att hon är hans dotter, något som hon enligt egen utsago hållit hemligt i flera årtionden. Skulle Boël visa si.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

USA ser tecken på nya kemattacker

USA ser nya tecken på att den syriska regeringen använder sig av kemvapen. Det rör sig bland annat om en påstådd klorgasattack i söndags i nordvästra Syrien, enligt USA:s utrikesdepartement. "Vi samlar fortfarande information om den här händelsen, men v.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.