DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 13:44

DI - 24 apr 19 kl. 10:34

Hemberg miljonköper på börsen – lägger till fem nya bolag i portföljenSparprofilen Claes Hemberg börjar ändra syn på börsläget. Nu har han köpt aktier i fem nya börsbolag, varav en av investeringarna tillhör hans största hittills. ”Jag går in med en miljon kronor och följer bolaget. Sedan kan jag tänka mig att investera mer”, säger han till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Claes Hemberg, Di

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemberg, miljonköper, börsenlägger till , femnya , bolag, i portföljen
Affärsvärlden - 24 apr 19 kl. 11:03

Claes Hemberg miljonköper på börsen

Under våren har sparprofilen Claes Hemberg köpt aktier i fem nya börsbolag. I ett av bolagen går han in med en miljon. Det skriver DI..

Dagens PS - 24 apr 19 kl. 12:28

Börsprofilen miljonköper: ”Kan tänka mig att investera mer”

Rutinerade sparekonomen Claes Hemberg har köpt in sig i fem nya bolag.
Det skriver Dagens Industri. Under våren har profilen Claes Hemberg köpt aktier för ungefär 3 miljoner kronor.

DI - 08 aug 17 kl. 13:34

Didner & Gerge miljonköper i Telia

Didner & Gerges aktiefond har tagit en rejäl position i Telia. Enligt ägarstatistik har fonden på kort tid köpt över 17 miljoner aktier i Telia, samtidigt som bolaget haft en trist utveckling på börsen..

DI - 13 dec 17 kl. 14:51

Finanschef miljonköper i Sagax

Fastighetsbolaget Sagax vice vd och finanschef, Björn Garat, köpte på måndagen och tisdagen sammanlagt 68.000 B-aktier i bolaget över börsen för 6,6 miljoner kronor..

DI - 06 feb 18 kl. 10:00

Vd miljonköper aktier i Investor

Investors vd Johan Forssell och chefen för kärninvesteringar Daniel Nodhäll har båda passat på att köpa röststarka A-aktier under inledningen av tisdagshandeln, då Investoraktien har följt med börsen ned. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

Cornucopia - 01 apr 15 kl. 17:22

Hemberg och Avanza tokhaussar aktier

Avanzas mediaplåster Claes Hemberg tokhaussar aktier och börsen i vad som har potential att bli ett klassiskt inlägg på Avanzas blogg. Något nämnande av ordet risk existerar inte, utan det är bara upp, UPP, UPP! och evigt låga räntor som gäller.

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 18:33

Noteringsfest på Stockholmsbörsen

Rekordmånga bolag är på väg in på börsen. Första halvåret i år kommer hela 25 bolag att noteras.Och de debutanter som redan hunnit visa upp sig har varit en fröjd för placerarna, upp i snitt hela 30 procent.

TA - 14 maj 14 kl. 18:33

Noteringsfest på Stockholmsbörsen

Rekordmånga bolag är på väg in på börsen. Första halvåret i år kommer hela 25 bolag att noteras.Och de debutanter som redan hunnit visa upp sig har varit en fröjd för placerarna, upp i snitt hela 30 procent.

BT - 14 maj 14 kl. 18:33

Noteringsfest på Stockholmsbörsen

Rekordmånga bolag är på väg in på börsen. Första halvåret i år kommer hela 25 bolag att noteras. Och de debutanter som redan hunnit visa upp sig har varit en fröjd för placerarna, upp i snitt hela 30 procent.

Cornucopia - 05 aug 14 kl. 08:23

Uppåt i USA - nedåt i Asien - guld bättre än börsen 2014

De amerikanska börserna steg under gårdagen och stängde högre än vid europeisk stängningstid. Samtidigt är börserna nedåt i Asien.

Det breda amerikanska börsindexet S&P-500 stängde +0.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Högt valdeltagande i EU-valet – resultat börjar strömma in

Flera EU-länder rapporterade mitt på söndagen högt valdeltagande. Dessutom börjar en del preliminära resultat komma in. I Slovakien straffas det socialdemokratiska regeringspartiet..

DI - 1 timme sedan

Miljardregnet: Tesla-chefen håvar in rekordersättning

Teslas vd Elon Musk var inte bara USA:s bäst betalda vd förra året. Hans rapporterade ersättning på motsvarande drygt 20 miljarder kronor var sannolikt även den högsta någonsin, uppger New York Times. .

DI - 1 timme sedan

EU-ministern: Tillväxten viktigaste frågan

Klimatet, jobben, handeln, budgeten – många frågor slåss om uppmärksamheten i EU-samarbetet för några huvudpersoner i EU-valrörelsen. .

DI - 1 timme sedan

En död när yachter kolliderade i Cannes

En 29-årig brittisk man har avlidit i sviterna av en kollision mellan två yachter utanför den franska staden Cannes på Rivieran..

DI - 2 timmar sedan

Experterna osams om tidigare börsraketen: ”platt som en pannkaka”

Experterna i veckans Börsrådet på DiTV är osams om potentialen i en tidigare börsraket där försäljningen bromsat in på senare tid. ”Nu är det nio kvartal i rad när det ligger platt som en pannkaka”, säger Henrietta Theorell, förvaltare på SEB..

DI - 3 timmar sedan

Polisförfattaren ratar mord för feelgood – ”tröttnade på döda människor”

Hans fem böcker om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin har beskrivits som ”CSI på svenska”. Nu kliver Varg Gyllander, Stockholmspolisens presschef och författare på fritiden, ut ur brottzonen och ger ut feelgoodromanen ”Alla känner apan”..

DI - 3 timmar sedan

Tio döda efter gasolycka på kinesiskt fartyg

Tio människor har dött och 19 skadats efter att höga halter koldioxid börjat läcka från eldsläckningssystemet på ett lastfartyg i Kina..

DI - 4 timmar sedan

Svensk export till Iran har tvärnitat

Tvärnit för svensk Iranexport. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

DI - 4 timmar sedan

Aktien har mer att ge – köp nischad doldis

Doldisbanken har fått upp farten och rusat på börsen i år. Men än är det inte för sent att köpa. Aktien är ett fynd om banken når sina egna kaxiga mål.

DI - 4 timmar sedan

Konsultbolagen med högst andel kvinnor 2019

Vilka konsultbolag lyckas rekrytera flest kvinnor? För femte året i rad har Cinode gått igenom de senaste årsredovisningarna för att titta på det totala utfallet men också för att granska hur könsfördelningen i styrelserna ser ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.