NT > Nyheter

Sunday, 19 May, 10:46

NT - 24 apr 19 kl. 09:00

Åtgärderna som förlängde karriärenJoakim Kjellbom, 40, och Johnell Smith, 38, lär tacka för sig..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Kjellbom, Johnell Smith

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtgärdernasom , förlängde, karriären
YA - 02 aug 14 kl. 06:30

Veterinären som blev rallyförare

Foto: Mercedes-Benz
För 52 år sedan skrev Ewy Rosqvist von Korff historia genom att vinna den 500 mil långa Gran Premio-rallyt i Argentina. I morgon fyller rallydrottningen från Stora Herrestad 85 år.
– Det var ett av de största ögonblicken i mitt liv, säger Ewy Rosqvist von Korff om rallyt.

YLE - 06 dec 15 kl. 10:47

Jämställda arbetsplatser kräver bra ledarskap

De som har makt måste börja dela med sig av den för att arbetsplatserna ska bli jämställda, säger Sara Haraldsson, generalsekreterare på Maktsalongen i Sverige. Många kvinnor upplever att de inte lyckas gå framåt i karriären, trots att de har både den erfarenhet och utbildning som krävs för avancemang. Strukturer och normer på arbetsplatsen gör att män prioriteras.

YLE - 22 aug 16 kl. 15:32

"Det finns ingen mänska som vet att du behöver hjälp" - ungdomsgarantin lämnar en tredjedel i sticket

En tredjedel av ungdomarna får inte jobb eller studieplats inom de tre månader som ungdomsgarantin lovar. En arbetsgrupp ska nu utreda vilka nya metoder som behövs för att ungdomsgarantin ska fungera bättre. En rundringning till forskare och personer som jobbar med ungdomar visar att många tycker att den uppsökande verksamheten har fungerat bra.

YLE - 05 dec 16 kl. 14:22

Nedslag i det självständiga Finlands historia

Nedslag i det självständiga Finlands historia Nationen Finland började skapas redan under den svenska tiden, och som storfurstendöme under Ryssland (1809-1917). Hur har den självständiga nationens historia sett ut? Vi gör några nedslag i 1900-talet och 2000-talet.

YLE - 12 dec 14 kl. 08:00

När bruken tystnat

I Kaskö misslyckades det. På Kimitoön ser det ut att gå vägen. Staten har pumpat in hundratals miljoner i plötsliga strukturomvandlingsområden, ändå är det ingen garanti.

YLE - 12 dec 14 kl. 08:00

Hög arbetslöshet trots miljonstöd till kriskommuner

I Kaskö misslyckades det. På Kimitoön ser det ut att gå vägen. Staten har pumpat in hundratals miljoner i plötsliga strukturomvandlingsområden, ändå är det ingen garanti.

YLE - 12 dec 14 kl. 08:00

Miljonstöd skapar inte jobb

I Kaskö misslyckades det. På Kimitoön ser det ut att gå vägen. Staten har pumpat in hundratals miljoner i plötsliga strukturomvandlingsområden, ändå är det ingen garanti.

HBL - 29 nov 13 kl. 19:03

Ekonom tror att regeringens paket är bra nog

Åtgärderna i regeringens strukturpaket ser tills vidare ut att vara tillräckliga för att upprätthålla Finlands kreditbetyg. Det säger Danske Banks chefsekonom Pasi Kuoppamäki.

– Åtgärderna och planerna är i den storleksordningen att jag tror att de är nog för att kreditvärderarna ska låta Finland behålla trippel-a-betyget,

Kuoppamäki påminner om att åtgärderna också måste sättas i verket.

YLE - 17 sep 15 kl. 12:29

Blomqvist: Finland behöver nya lösningar

De västnyländska riksdagsledamöterna förstår att folk demonstrerar på fredag mot regeringens sparplaner. Thomas Blomqvist (SFP) gillar ändå inte att man låter bli att jobba. Riksdagsledamot Thomas Blomqvist (SFP) från Tenala säger att statsminister Juha Sipiläs tal inte innehöll några nyheter, men att det ganska bra beskrev hur allvarlig den ekonomiska situationen är i landet.

YLE - 19 feb 17 kl. 20:02

Hjärnflykten från Svenskfinland – Penny flyttade till Stockholm för att få forska som hon vill

Minskade resurser till universitet och statliga forskningsinstitut har ökat arbetslösheten bland högutbildade. Allt fler flyttar utomlands. Det kan få följder för både befolkningsunderlaget och forskningen i Svenskfinland.

Fler nyheter från NT

NT - 1 timme sedan

Barnläkare: "Har inte prioriterats"

Den sydöstra sjukvårdsregionen där Östergötland ingår får hård kritik av Barncancerfonden för att inte ha en systematisk uppföljning av barncanceröverlevare..

NT - 1 timme sedan

"Hade en känsla av ensamhet"

Barncancerfonden riktar hård kritik mot sjukvården som missar att följa upp personer som behandlats mot cancer som barn..

NT - 1 timme sedan

I NATT: Det hände medan du sov

Nederländerna tog hem segern i Eurovision, Sverige har spelat mot Schweiz i hockey-VM och påfågelspindlar lockar till sig honor med hjälp av supersvarta fläckar på kroppen..

NT - 2 timmar sedan

IDAG: Gefle IF–IF Sylvia

Nykomlingen Sylvia tar sig an exallsvenska Gefle på Gavlevallen och du kan se matchen direkt här på webben från cirka 15..

NT - 2 timmar sedan

IDAG: Vi sänder Citys match mot "Bissarna"

Nyköpings BIS är nästa uppgift för serieledande Linköping City i norrettan..

NT - 2 timmar sedan

IKVÄLL: Se ÅFF:s match på sajten

Ett formstarkt FC Trollhättan väntar Åtvidabergs FF på Edsborgs IP i eftermiddag..

NT - 3 timmar sedan

Två bilar hittats utbrända

Räddningstjänsten larmades till Kolonigatan på söndagsmorgonen..

NT - 3 timmar sedan

Politikerna oense om resursgrupper

Debatten om gemensamma resursgrupper fortsätter..

NT - 3 timmar sedan

Lärarfacket oroliga för arbetsmiljön

Efter Skolinspektionens utredningar av flera skolor berättar nu Lärarförbundet att ärendena om brister i arbetsmiljön för skolpersonal ökar..

NT - 3 timmar sedan

Skolinspektionen: Därför görs tillsynen

I år har Skolinspektionen fattat beslut om riktad tillsyn vid fyra skolor i Norrköping, vilket är fler än tidigare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.